באתי לספר לכם על השבוע שלי...

Gefen

New member
באתי לספר לכם על השבוע שלי...

את ההודעה הזאת פרסמתי ממש עכשיו אצלי בפורום (אוסטרליה), אבל אז נזכרתי בפורום הזה, ומכוון שבילדים היא עוסקת, אני מביאה אותה גם אליכם.. טוב.. האמת היא שבאתי להוציא פה קצת קיטור , או במילים אחרת- לקטר... אז השבוע הילדים עשו לי רוטציה במחלות, כל יום אחד מהם לא הרגיש טוב, פעמיים קראו לי מהגן לאסוף אותם מוקדם, פעמייים קניתי אנטיביוטיקה, וחמישה ימים, בכל זאת, שלחתי אותם לגן מצויידים ב"פנדול" (או טיילנול או אקמול הכל תלוי מאיפה אתה בא..) אבל גולת הכותרת של השבוע המטורף הזה היתה כרגיל ביום שישי, משמע היום, רגע לפני ערב שבת ובשיא הלחץ... ומעשה שהיה כך היה: אתמול, התקשרו אלי מהגן לעבודה לאסוף את אמיר מוקדם. הוא מאוד בוכה ומתלונן על כאבי אוזניים. חשבתי נו..מה חדש (דלקות אוזניים חוזרות אצלו אחת לכמה חודשים אחרי הצטננות ונזלת) וטסתי לגן - משם לרופא, כמובן בלי תור אז חיכיתי וחיכיתי עד שקבלו אותי ואז...לבית מרקחת שם תפסתי את הרוקח האסייתי שניה לפני הסגירה, והעיקר- יש אנטיביוטיקה תודה לאל!! (אה, כן, בערב גם היו ריקודי עם, אבל זה כבר סיפור אחר..) אז כבר אתמול בערב התחלנו את האנטיביטיקה , והיום הילד הרגיש בבוקר טוב אז לקחתי אותו לגן מצוייד באנטיביוטיקה ובמשכך כאבים למקרה הצורך. הגעתי לעבודה וחשבתי ..מעניין מתי יקראו לי שוב לגן, אבל, הפלא ופלא- היום עבר בשלום והייתי עמוסת עבודה. בארבע וחצי אחה"צ עפתי לכוון הגן (טוב..לא בדיוק , היתה עצירה אחת בחלות..) ומצאתי את אמיר רגוע ושמח.. יששששש!! מגיעה הביתה, הכל פה כאוס, הילדים באמבטיה, הסירים על הגז הכל בלאגגגגןןןן ומה פתאום אני קולטת? שיטטט!! את האנטיביוטיקה השארתי בגן! אני מתקשרת בבהלה לגן - סגור אין תשובה. מתקשרת לרופא- עונה לי משיבון שהמרפאה סגורה, אז מה לעזאזל עושים עכשיו??? בשלב זה אני מתקשרת לחברה פה, אני חצי בהיסטריה... היא אומרת לי אל תדאגי, יש לי ידיד רוקח, הוא ישראלי לכי אליו הוא יעזור לך. התקשרתי, באמת ישראלי .. אני מספרת לו חצי בוכה את הסיפור ומבקשת עזרה והוא- לא, מצטער, לא יכול לעזור לך. (חטף קללה ממני בשלב הזה אני מודה.. אבל רק אני שמעתי..) ואז..החלטתי להיות ישראלית עד הסוף, נכנסתי לוייט פייג'ז וחיפשתי את המספר של הרופא בבית. ענתה לי בחורה שחשבתי שהיא אישתו כך שהתנצלתי אלף פעם על ההפרעה.. (בסוף הסתבר שזה היה בכלל המרפאה..והפקידה שם היתה רגע לפני סגירה) היא השאירה לי את המרשם בתיבת הדואר ואני טסתי לקחת אותו, ועפתי לרוקח הישראלי להביא את התרופה.. עכשיו שקט. הסיוט נגמר, ההיסטריה נרגעה. יש אנטיביוטיקה במקרר תודה לאל שיש סוף לכל סיוט כך עבר ונגמר השבוע שלי.. מקווה לאחד יותר טוב בשבוע הבא. ואיך היה השבוע שלכם? ספרו.. ספרו.... (מותר ומומלץ לשחרר קיטורים ולספר מה הרגיז אתכם השבוע..
) לסיום בנימה אופטימית שתהיה לכולנו שבת שלום
גפן

eu sei que

New member
רק עכשיו פתחתי.. וואו

אחרי שבוע כזה, חופשה שנתית מינימום. ואני לא אספר איך עבר עלי השבוע...
הפולניות (גורסת שלא להשוויץ... כי המחיר בוא יבוא) סוף שבוע נעים, ושבוע טוב.

efrat100

New member
אצלך אף פעם לא משעמם....

קטעים איתך... באמת מגיע לך סוף שבוע רגוע (זה בכלל משהו שאפשר לבקש עם שני בנים??). בכל אופן - התמודדת יפה ומזל שהרופא עוד היה פתוח. אפרת

Gefen

New member
אפרת לבקש אפשר תמיד אבל..

לא מקבלים אף פעם שיהיו בריאים שני הבנים, הם די מוציאים לנו את המיץ אמנם אחרי 4 שנים שאני אמא, אני אמורה להתרגל לזה ולהפסיק לקטר, נכון..? אבל, מה לעשות, זה באמת קשה. טוב שלא ידעתי קודם במה זה כרוך, מי היה בכלל עושה אז ילדים??

אז הנה קישור לאיך עבר עלי השבוע ../images/Emo8.gif

כתבתי את הסיפור בפורום השכן שלנו, ואתם מוזמנים להציץ גם בתמונות

פזיתא

New member
../images/Emo6.gifנשמע כמו משהו שיכול לקרות לי...

אוי, ליבי איתך, אצלנו בבית קוראים לזה חוק מרפי: אם משהו עשוי להשתבש הוא ישתבש. אצלי תמיד יש בלגן מאיזשהו סוג. טוב לדעת שאני לא היחידה. למרות זאת דווקא השבוע מצאתי לנועם שלי מעון נחמד קרוב למקום העבודה שלי (למי שזוכר שחיפשתי פתרון דחוף). זה יותר יקר, אבל כבר לא אכפת לי. הכי עצוב זה שאני מבינה שבשום מקום לא יהיה לו טוב כמו בבית, ואני לא יכולה להשאר איתו
בריאות שלמה לקטנצ'יק!!!

גפן...

עוד לא קראתי את כל השירשור אבל ישר קפץ לי הדלקות אוזניים של אמיר. אני לא יודעת בן כמה הוא אבל תשקלי ללכת למומחה אוזנים. ארז שלי שבר שיאים עם דלקות 6 ברצץ......עם שבוע מנוחה בין אחת לאחת. בגיל שנה וחודש נכנסו לניתוח כפתורים ומאז החיים
אלינו. אני יכולה לספר לך על ההשלכות של דלקות אוזניים עד לגיל מאוחר (גיל 26 מספיק ?) לגבי ארז הוא הפסיק לשמוע כמו שצריך, זה פגם בדיבור, בהליכה, בכל תחום אפשרי וחודש אחרי הניתוח הוא התחיל להשלים בקצב מסחרר. רק לפני שבוע שמעתי לראשונה אמא
לגבי גיל מאוחר, אחי עדין סובל מדלקות אוזן אחת עברת שיחזור עור התוף וכנראה הוא צריך לעבור את זה שוב. הבנתי מהמומחה שלנו שלא רצוי להזניח. סורי שבטח בלבלתי לך את המוח .......אני מקוה שהמידע רק יעזור לטובה.

למעלה