באתי לפה היום בגלל זה

scriewy

New member
באתי לפה היום בגלל זה

מכירים תאילוזיה של בלדוצ'י - אגב היא גם נקראת אילוזיה כי זה מה שזה. מכירים תאילוזיה של KING RISING - שהיא אגב גם אילוזזיה כי נקראת אילוזיה, אבל משופרת. וזה משו חדש שנירא בהתחלה גם מהמם כמו ששל קינג ריזין נראת בעיני בפעם הראשונה, אבל זה לא משאיר הרבה מקום למיקוח. בקודמים ישר קלטי שמשו קצת מסריח, אבל בזה ...... אין לי מושג בנתיים חוץ מזה אני בטוח שזה אפשרי, אבל להכנס לטראנס תוך כמה שניות לכזה תרגיל, קשה להאמין שאפשרי... http://www.metacafe.com/watch/34020/levitation היתי אומר או שעוזרים לו ממקום אחר או עבודה ממוחשבת, או שהאיזור כבר מסודר מראש וכך גם הצופים המופתעים, בממש קצת מקרים אפשר להסתמך על תגובת קהל. <-- אני מדגיש את זה לאלה שאין להם הנחיה עצמית הגיונית לחקירה פסיכולוגית תחת נסיבות. ואני לא חכם! סתם עכשיו הגיונית המצאתי איך יתאים לקרוא לפעולה הזאת.

HUhybrid

New member
שים לב שתמיד רגליו

צמודות זו לזו ע"מ שהטריק יעבוד. תנועת הידים שלו כנראה אמורה להסיט את תשומת לב הצופים מכך. אני חושב שעם כל הטכנולוגיה של היום בעלת הדחף האלקטרו-מגנטי, הוא כלל לא צריך עזר מבחוץ.

HUhybrid

New member
למידע כללי מפורט

לחץ כאן. מן הסתם יש לעקרון הפיזיקלי מאחורי זה שימושים רבים היום, על קצה המזלג: שימושים בכלי-תחבורה (רכבות תחתיות ביפן, למשל. אפילו פרויקט AVRO הקנדי-אמריקאי הזכור לטוב ניסה להניע ולשלוט בכלי-טייס אווירים לפי עקרון זה), כלי-נשק (נסיונות שכאול החלו כבר בפרוייקט SDI, אולי אף לפני-כן) והנה פה גם לצרכי בידור (קוסמות). אני מניח שלאיש ההוא אין מחסור במזומנים.

חפY

New member
נו, באמת... ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif ../images/Emo4.gif

כבר חזיתי בקסמים מרשימים בהרבה. אתה בוודאי לא מצפה שאתרגש מאיש מעופף, לכאורה, כאשר אנו דנים פה באפשרות שחייזרים (!!!) מבקרים באופן קבוע בכדה"א וחוטפים אנשים. האנשים האלה צריכים להשתפר באמת כדי להרשים אותי.

Majestic12

New member
לגבי ה"קסמים"

חבל להרוס את כל הכיף שבקסמים - אבל למי שרוצה לדעת איך מבצעים את הטריקים האלו (ולא - לא צריך שום טכנולוגיה מתקדמת),מוזמן לגשת לאתר הבא, וללמוד איך כל זה נעשה (גם בלי עזרה חוצנית וללא סיעתא דישמיא)...

sns7

New member
../images/Emo47.gif

אממממ... אתה מעודד אותי לפצוח בקריירה חדשה ומזהירה!

HUhybrid

New member
פיצחת את זה, יפה!

מלכתחילה הדפוס המוזר של הצטלבות הרגליים היה נראה חשוד. חשבתי שגם הפעם מדובר בטריק הזה, אבל התיעוד בוידאו רק הוסיף את הבלבול ואפשרות לאופציות אחרות (שאגב ישנן).

yahooit

New member
לטריק הזה קוראים Icarus Effect

עכשיו, מצאתי אתר שמוכר DVD ב400$ שמסביר איך עושים את הטריק הזה. http://www.thisismagic.com/html/icarus_effect.html בFAQ שיש בעמוד הזה, הוא כותב שצריך לרכוש בגדים נוספים בשביל הטריק. אז הפתרון כנראה בבגדים...

scriewy

New member
רגע חמודים שלי ../images/Emo6.gif

דבר ראשון לא לקפוץ למסקנות, אחד מהכללים הכי חשובים. האתר שהבאת מג'סטיק אני מכיר חלק מהקסמים כבר, וכמה אחרים שאף פעם לא עיניינו אותי הבנתי שפועלים על עיקרון דומה (לא לתעופה אני מתכוון) יש תטריק החדש שמרימים חפצים כמו מטבעות או גפרור ממש בידו של הצופה כדי שיראה אמין. וישר שמתי לב שהקוסם מחזיק יד אחד מתחת עם החלק איפה שהשרבול של הקוסם מתחיל. וישר הבנתי כנירא יש משו בשרבול, ועכשיו באתר שהבאת מג'סטיק מסופר איך זה נעשה. אני אומר שבלי רקע עשיר בקסמים עליתי על הטריק הזה שהוא יחסית חדש ומתקדם. מכל הקסמים באתר בגלל אותו עיקרון וכי חלק אני יודע, יוצא שאני מכיר את כל הקסמים באתר חוץ מאיפה שמרימים אדם עם 4 אצבעות (חדש לי, וממה שמתואר שם, תמוה בעיני בנתיים), וגם שם רשום שלזה אין להם תשובה. עכשיו מה שאני הבאתי, אני מבקש את צומת לבכם על הקטעים איפה שהוא עולה עם כל גופו לאויר ועוד מתרומם לאיזה 2 מטר בכלל. כי בקטעים איפה שהוא עולה על כיסא בפאב ואיפה שהוא עולה על מדרכה, זה טריק שמבוסס על אותו עיקרון כמו הבלדוצ'י, שאחריו בא המשופר יותר בשם קינג ריזין, ועכשיו ה עיקורוס פלייט שהוא נגיד עוד יותר מפותח על בסיס אותו עיקרון. למזלי קלטתי פה תדברים די מהר, ומצאתי עוד סרטון באתר אחר של קוסמים אחרים הינה לדוגמא http://link1.streamhoster.com/?u=Jimfromsac&p=%2Ficaruseffect.wmv&odaid=110 אבל אני מדבר על ההתרומות השניה שהיא משו אחר לגמרי, ואתם צריכי לחדד תהגיון שלכם כי התחלתם לדבר על תוצאות שונות תחת נסיבות שונות כעל אותו דבר. אני עכשיו יסביר יביא לכם תשמות של הטריקים באנגלית, שתוכלו "לחפש" ולראות. יש הדרכה לאיך מתבצע כל טריק, לאלה שיודעים איפה "לחפש" תשמות אז זה בשבילכם. balducci levitation king rising הטריק שנקרא ICARUS EFFECT שלא היה לי מושג אפילו שיש לזה שם, מוכרים אותו באתר מפורסם 1 של קסמים ושם הוא עולה 99$ במקום 400. האתר www.ellusionist.com ושם הדיסק בו יש הדרכה ל ICARUS EFFECT זה mastermindes vol 2 זה הדיסק השני שהקוסם criss angel מוציא, והוא עשה 16 פרקים של תוכנית קסמים, אין לי מושג אם זה שודר בארץ (גליתי את על התוכניות רק לפני ימים ספורים). זה הכל חדש יחסית, אני מציעה לראות תתוכניות שלו כי הוא רוצה להביא מהפיכה לקסמים, שאנשים יתנו כבוד לקסמים כמו שהיה לפני 50 שנה. לא שזה מזיז לי אני לא מפרסם אותו או משו, אין לי בעיות עם קוסמים. ובעיני אחרי שראיתי פרק 2 של תכניתו לפני 3 ימים סיקרן אותי, כי הוא עשה כמה דברים מאוד מעניינים, שמשאיר לי קצת מקום למיקוח, ובגלל זה הבאתי לכם תסרטון שהבאתי בהתחלה. אגב שם התוכנית היא Criss_Angel_MindFreak. עכשיו אני יתן לכם כמה נקודות לשים לב אליהם, הטריק הפשוט מתבצע כל פעם ליד שפת משו אם זה מדרכה כביש מדרגות כיסא, אני גם יכול להגיד לכם לאן להסתכל אפילו כדי שתיראו תשלבים בוידאו, לאומת זאת הדבר השני לא נעשה כרונית ליד שום שפות משהו, והוא עולה בהם יותר מהרגיל, וכשהוא נוחת רואים את שני רגליו. אחרי שתיראו תהדרכות תבינו למה אני מתכוון את שני רגליו. ואחרי שתיראו פרק 2 מתוכניתו, תיראו גם קטע מעניין שהוא מבצע עם הקלף, מה שהוא עושה לא בגדר עיקרונות טריקים שאני מכיר. למשל יש סיבים שלא נראים לעין ואיתם מרימים דברים קלים כמו מטבעות או קלפים ואז מניחים. לאומת זאת בתוכנית פרק 2 הוא דוחף תקלף מעצמו שזה משו שסיב כל כך דק עד שלא נירא לעין לא מסוגל לעשות, יענו פתאום להתישר ולהפוך למשהו עם מאפיינים של חוט טיל חזק מוצק בלתי נירא, ואז להרים את הקלף כפי שתיראו הוא עושה שם. ומה שהוא עשה עם אנשים בפארק ווואאאא ואאא, עוד פעם שום אמצעי קונבציונאלי כמו לכסות תמשתתף בסדין או משהו כזה. הכל גלוי מדי לעין ! מצטער שקישקשתי פה הרבה עוד פעם. מקווה שלא שכחתי כלום.

למעלה