באתי לפזר תקווה...

באתי לפזר תקווה...

הי,
אמנם אף פעם לא הייתי מאוד פעילה כאן בפורום אך גלשתי בו לא מעט, החכמתי ושאבתי עידוד.
בכל פעם שמישהי בישרה את "הבשורה" שלה כולנו מייחלות התפללתי שזה יקרה גם לי.
,
אז ככה, זה קרה. תודה לאל, לאחר חמש שנים של ציפייה הגיעה גם אלי הבשורה המיוחלת ואת האושר אין לתאר כמובן...
ההפתעה הגדולה היא שזה קרה באופן טבעי!

הופנינו לIVF לאחר שגילינו שהזרע לא מדהים בלשון המעטה (הרופא הפנה ישר לIVF כי חשב שהזרעות במקרה שלנו זה בזבוז זמן)
בשלוש וחצי השנים האחרונות עברתי 12 (כן, 12!!!) טיפולי IVF מלאים כיוון שבאף טיפול לא היו מוקפאים...

לפני חצי שנה בעצת חברה שהסיפור שלה דומה להפליא לשלי, התחלתי דיקור אצל מדקר בשם בן חור טלקר.

כמובן שאין לדעת אם זה רק בגלל הדיקור או שהיו עוד דברים שהשפיעו אבל תודה לאל, היום אני כבר בשבוע 13.

רוב הזמן אני לא באמת קולטת שאני בהריון... מפחדת להתעורר מהחלום...

מניסיון ולאחר של שנים של תסכול, כאב וייאוש אני כאן כדי להגיד לכן- לא לאבד תקווה לרגע! גם אם אומרים לכן שהסיכוי קלוש אל תוותרו על לנסות להרות באופן טבעי בזמן ההפסקות בין הטיפולים.

אני מאחלת לכולכן הצלחה בהמשך הדרך והלוואי ובקרוב מאוד גם אתן תקבלו בשורות טובות.

נשיקות, אורלי

anguly

New member
וואו!

איזה יופי של בשורות, נריון ספונטני אחרי 12 הפריות זו באמת הפתעה משמחת!
מכירה עוד סיפור דומה מאד לשלך, גם בעיית זרע, גם המון ניסיונות כולשים של IVF כולל ZIFT ועוד כל מיני זוועות ובסוף הריון ספונטני.
ככה שכנראה שהרפואה לא תמיד יודעת הכל למה זה נכשל ולמה זה מצליח.

שיהיה בשעה טובה ומוצלחת!
שיהיה הריון ארוך עגול ומשעמם עם סוף בריא ומאושר

נתנאלה2

New member
איזה תקווה מתוקה, ולך אאחל

המשך הריון תקין ומשעמם
וידיים מלאות .

baby:)

New member
דיקור

ראשית, למרות שאנו לא מכירות... אני שמחה בשמחתך.
לגבי דיקור, את לא הראשונה שמספרת על פלאים לאחר דיקור. קיבלתי המלצות מאוד חמות על טיפול זה.
שיהיה במזל טוב ובהצלחה.

Jsophie

New member
הוא נתן לך דיקור לבעיית הזרע של בעלך?

אני גם עשיתי דיקור אצל בן חור, ואצלי זה לא עבד. גם אצלנו הבעיה היא בזרע
זה מצחיק לחשוב שדיקור אצל האישה יפתור בעיית זרע של גבר...אבל אם זה מרגיע אותך זה טוב.
אני לא נהניתי מהטיפולים אצלו. קצת הכאיב לי אפילו. זה גם לא עזר לי.

בהצלחה
סופי

למעלה