באתי לשתף

Keanne

New member
הממ..

הוא אומר שאני עושה לו בושות, ניסיתי לדבר איתו,להגיד לו שככה אני,זה הגוף שלי וזאת ההתנהגות שלי..ושזה לא ישתנה.. הוא לא מבין, גם אמא לא .
ותודה :)) היה ממש כיף!!

Keanne

New member
באתי לשתף ../images/Emo8.gif

נתחיל בדבר ה-לא משהו, מה שהיה בבית ממשיך להיות...ההתנהגות של ההורים כלפיי ..זה ממש מעצבן...ואבא אמר אם אני לא אתחיל להתנהג ולהיראות כמו שמישהו במגדר הביולוגי הזה שנולדתי בו אמור להיות..אז אני אצטער על זה וכאלה...
ועכשיו הדבר המשהו משהו!
כרגע חזרתי ממשחק,בית"ר אריאל נגד איזו קבוצה של פ"ת. (בנים בגילאי 12-15 או 13-15 משהו כזה) ונכנסתי למשחק... :))))))))) היה אחלה !!!!!!!

s h i r r

New member
../images/Emo24.gif

הלו...פרטים... מי ניצח? אני ממש שמחה בשבילך וגאה בך!!!

Keanne

New member
חחחח הם ניצחו,ברור ../images/Emo13.gif

הקבוצה לא ממש בכושר,אבל זה ישתפר. נכנסתי במחצית.. כי חיכיתי שיבואו לי תנעליים ותמגנים, עליתי למגרש...לא ממש שמו לב חוץ מכמה שאמרתי להם שאני עולה לשחק!
בסוף אמרו לי שהיה טוב , ולאט לאט.. :))) גם לא הרגשתי שהם ברמה יותר גבוהה ממני בכדורגל וגם שאין להם יותר כוח פיזי ממני .. דווקא חשבתי שכן,אולי בגלל ההורמונים שיש להם.. חחחח :) אם אני אקח ,אני בטח אהיה יותר חזק פיזית,לא ? הייתי אמור לעלות לשחק גם בשבת,אבל היה חם וזה היה על הבוקר..אז וויתרתי
גם השבת יש משחק...נראה מה יהיה

s h i r r

New member
אין שום סיבה

שהם יהיו יותר חזקים ממך.. תחשוב על זה שהכוח הנפשי שיש לך במקרים כאלה, והשמחה שלך הם כל כך חזקים, להם אין את זה. בשבילם זה עוד משחק כדורגל. וחוזק נפשי הוא חוזק אדיר! אתה יכול לעשות איתו הכל. ואם תתחיל לשחק, ולהתאמן אז תתחזק גם פיסית, כמו שאמרו לך..לאט לאט. דרך אגב...לא הגבתי בקשר לאבא שלך כי אין לי ממש מה לומר, הוא מסוג האנשים האטומים שאני לא חושבת שאפשר לשנות בשיחה. זה יבוא ממנו מתישהו, אבל בינתיים ההתפתחות האישית שלך היא החשובה, לא מה שקורה עם ההורים. איתם צריך פשוט לזרום בעדינות, להשתדל לא ליצור מהומות ולהמשיך לחיות. השינוי יבוא אצלם מתישהו, אני לא בטוחה שיש משהו שאתה יכול לעשות. אני יודעת שזה ממש מבאס, אבל הנה..אתה רואה שגם ההורים שלך הם בני אדם שמתנהגים לעתים בבורות וטפשות. כאן אתה ה"מבוגר" שסובל את השטויות של ה"ילדים". מה שכן, אם הם יתחילו להפעיל עליך סמכות, אלימות, לחץ כבד וכו' - את זה אתה לא צריך לקבל. אם הזהות הפנימית שלך מאויימת תברח משם. בינתיים אני חושבת שאתה בדרך הנכונה : ). אני היית רוצה ילד כמוך. אתה ממש מותק

Keanne

New member
../images/Emo8.gif

זה נראה לי נכון,שחוזק נפשי יותר חזק מפיזי.
אני משחק(כדורגל.התעסקתי בהרבה תחומים כבר
) כבר שנה+ פה, אבל בקבוצת נשים.. *
* אבא שלי באמת אטום >_< ולא נראה לי ששהוא ישתנה בשיחה .. זה ממש מוזר ומעצבן, היום שחזרתי מבצפר הוא אומר לי "מה דיברנו על ההופעה? יש לך מהיום עד יום ראשון לשנות את זה" הוא בטח מתכוון להעניש ולגרום לי להתחרט. "דיברנו" הא? הוא רק אמר לי לשנות את זה..לא הגבתי וגם לא אכפת לי..כי אני לא אהיה מה שהוא רוצה. הוא גם אמר לי שההופעה החיצונית שלי מגעילה. הפסקתי להגיב לשטויות שלהם,כי נמאס לי ..שיחשבו מה שבא להם.. הייתי בורח אם היה לי לאן, ותודה.. :))

iris00

New member
אם תרצה ......

אני מוכנה לשוחח עם ההורים שלך,לעזור להם להבין מי נגד מי. אני עם אמא בעלי עם אבא, שנינו עם שנהם ונקווה שיהיה בסדר. טיפ ממני: תישמור בנתיים על פרופיל נמוך,ותנסה לשלוט בתסמיני גיל ההתבגרות. בקשר למשחק,שמחה בשבילך.

iris00

New member
שאלת אותי?אם כן לא הבנתי אולי..

אם חשבת שאמרתי אבא עם אבא בקטע של כוחניות? בכלל לא! אבא עם אבא בקטע של שנינו מאותו מקום.(לפעמים זה יתרון גבר מול גבר הם יותר משוחרחים. (לפעמים) אם חששת לכוון השני אז את לא מכירה אותי מספיק. אנחנו רק מחבקים ותומכים,את זה לא עושים באזהרות ואיומים. ביי מתוקה.

Keanne

New member
אהמ..לא יודע ,איך את תגדירי את זה..

הוא אומר שאם אני לא אשנה את ההתנהגות ואת ההופעה החיצונית אז אני אצטער ואתחרט על זה וכאלה...בגלל שהוא אומר שהוא מקבל תגובות בעבודה עליי (מה זה קשור?) שמביכות אותו והוא לא מוכן לסבול את זה.. וגם ששאלו אותו אם יש לו בן.

ליטל ו

New member
ללא ספק איום :( *חיבוק*

אזהרה זה "זה עלול לגרום לאנשים להציק לך ברחוב ואני דואג מאיך זה ישפיע עליך".

אורי 0

New member
כל הכבוד גבררר!../images/Emo150.gif../images/Emo86.gif../images/Emo34.gif

ו
בקשר להורים שלך. תנסה את איריס, אולי היא לצליח להתחיל איזשהו דיבור. צריך הרבה סבלנות ואני יכול רק לחושב כמה זה קשה, מעיק ומעצבן. מחזיקים לך אצבעות!

DarlingAdam

New member
מזל טוב על המשחק :)

איזה יופי :) וההורים... טוב נו, מה אני יכול להגיד. זה יעבור עם הזמן.:)

Keanne

New member
תודה אורי ואדם ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

אתה בטוח שזה יעבור עם הזמן.. ? לא נראה לי שהם יקבלו אותי מתישהו כמו שאני . =\

DarlingAdam

New member
לא מכיר את ההורים שלך...

אבל לשלי לוקח בערך עשור להתרגל לכל שינוי. כך שיש תקווה. אני רציני. ...וגם אם הם לא יקבלו בהבנה וחיבה - שזה התרחיש הכי גרוע - זה עדיין לא כזה נורא, כי עם הזמן תגדל ותוכל לחיות את החיים שלך ולהגיד, ככה אני, וככה צריך להיות. ואז אולי עדיין לא יהיה להם נוח כל כך עם זה, אבל הם יקבלו את זה כי זו תהיה המציאות שלהם, ושלך.

למעלה