באתי פתאום .....

באתי פתאום .....

על הנשיקה הראשונה...... היא המגע העדין של אצבעותיה הרכות של הרוח הקלילה על שפתי השושנה. הלוטאות אנחת הקלה ממושכת וגניחה מתוקה. היא תחילת הרטט הקסום הנושא את הנאהבים מעולם המידות המשקולות אל עולם החלומות וההתגלויות. היא איחוד של שני פרחים ריחניים, ומיזוג ניחוחם לקראת יצירת נשמה שלישית כפי שהמבט הראשון הוא כזרע הנטמן בידי האלה בשדה לבו של האדם , כך הנשיקה הראשונה היא הפרח הראשון הקצה ענף החיים ........ הבטחתי וקיימתי מקווה שמוצא חן בעינייך שרון

תגובה לשרו כהן (שרוני)

שרוני, הבטחת ואכן קיימת, יפה באמת שאם הייתי צריך לתאר במילה אחת ``יפה`` זו המילה שהייתי משתמש. הייתי רוצה לכתוב לך גם משהו-אך כרגע אני לא יכול.אני ממש נפעם ממה שכתבת לי,אך אני לא מופתע,אני לא מופתע מקטע כזה אחרי שהספקתי להכיר (פחות או יותר כמובן,עד כמה שניתן)מי שנמצא מאחוריו-בין אם זה קטע שלך לבין אם זה קטע שמוקדש לי. אהבתי,באמת שאהבתיזה מאוד,מאוד,מאוד מצא חן בעיניי. אני מקווה שאוכל לענות לך באותה הדרך,באותו הכיוון. אני.

perachan

New member
תגובה לשרון

לתת זוהי האהבה.... לדעת לתת כדי לקבל. זה גם סוד כוחה של ה א ה ב ה....... אגב....מה יעשו החרשים ?

החולם

New member
הנשיקה האחרונה...

האם נדע שזוהי נשיקתנו האחרונה? רפרוף אחרון,נשימה חמה אחרונה? האם אכן זו היתה נשיקתנו האחרונה?

למעלה