באתר הרשמי של אנוק

באתר הרשמי של אנוק

אפשר לצפות עכשיו בשניי קליפים חדשים: between these walls ו - hail אבל האיכות לא משהו... בניגוד לשאר הקליפים שם

Ne§t£A Gi®L

New member
Between these walls.../images/Emo108.gif

וhail. שה' יברך אותך...וואו. תודה. תודה. תודה!

Ne§t£A Gi®L

New member
א-כ-ז-ב-ה.../images/Emo108.gif

בקשר לHAIL...אחלה, בסדר-גם הקליפ נחמד [בקשר להוצאת הסינגל כסינגל-נראה לי שהנושא הזה הועלה כבר..לא?]. אבל BETWEEN THESE WALLS...הוא שיר כ"כ מדהים... ובאמת שאפשר לעשות ממנו קליפ מדהים [הרעיון שלי היה שהיא נמצאת בתוך חדר ושרה בו, לבד, והחדר משנה את הריהוט שלו, כמו בשקופיות-והיא וחבר שלה לשעבר [בקליפ, כאילו
] מתחבקים, רבים, מדברים וכו']... וחבל.

אני מסכימה איתך

גם אני לא אהבתי את הקליפ, וחבל כי השיר כן יפה. hail אולי קליפ נחמד, אבל האמת היא שהשיר בעיני... אהממ... לא מי יודע מה יפה.... האמת היא שחוץ מ everything שהוא שיר מדהים לדעתי, לא אהבתי את האלבום האחרון שלה, בניגוד לשלושת הקודמים. קורה

Ne§t£A Gi®L

New member
גם אני מאוכזבת למדי מהאחרון../images/Emo108.gif

יש בו כמה שירים שמאד אהבתי [מי אמר Margarita, bigger side, who cares ושות'?], אבל...באמת שציפיתי למשהו יותר...אחר. בכלל, אני חושבת שלאנוק הייתה את האופציה להמשיך להיות הרבה יותר ממש שהיא היום-כמו בתקופה של Nobody's wife, ואחריו the dark- משהו קצת השתבש, כנראה, בראש של אלו שעושים את ההחלטות [בין אם זו היא, בין אם זו חברת התקליטים ובין אם זה שניהם]- ו... התוצאה? Gratuated fool, I live for you ודומיהם. מה פה קורה פה? חסר כישרון? חסר פוטנציאל? תמוהה.

מה קורה לכם?

Gratuated fool זה הדיסק הכי טוב של אנוק! החומר שם מגובש, הלחנים מדהימים והמילים בכלל!!! אולי אין בו כול הרבה שירים עם פונטנציאל ללהיטים באם טי וי אבל זה מה שהופך אותו ליותר מעולה ממה שהוא...

Ne§t£A Gi®L

New member
לא יודעת.../images/Emo108.gif

מעבר להכל, הוא קצר מדי. נכון, גם בta יש 11 שירים, אבל... בGF זה הרבה יותר מורגש. אני יושבת איתו לעשות שיעורים [בעצם...אני לא עושה שיעורים. אבל אני יושבת איתו לעשות כל דבר], ושניה אחרי הוא כבר נגמר. אני הרבה פחות אוהבת אותו-הוא מדבר אליי פחות [למרות ש3 שירים משם בהחלט נכנסים ל40 השירים הכי יפים ששמעתי השנה-שבשבילי זה ה-מ-ו-ן], אבל... זה לא אותו דבר. אלבום בוגר יותר. בוגר מדי...לטעמי

קוקוססס

New member
לגבי BETWEEN THESE WALLS

אני לא מסכים איתכם! הקליפ שלו ממש חזק (כמו השיר). הקליפ כל כך אומנותי ומצליח להעביר את האוירה של השיר (הרבה כאב ועצבות). הרעיון שלו לפי דעתי ממש חזק , ובלי להעליב הרבה יותר טוב מהרעיון שלך...שהוא ממש קיטשי .

Ne§t£A Gi®L

New member
נממ...../images/Emo108.gif

אני מסכימה שהרעיון שלי קיטשי נורא. אבל...לא יודעת. אני לא חושבת שהקליפ מתאים כל כך לשיר.

MysteriOfir

New member
מסכים עם כול מילה

graduated fool מראה מצד אחד כמה מהשירים היפים ביותר של אנוק, ומצד שני כמה שירים שמהבחינה הליריקלית הם משעממים. margarita chum למשל, הוא לדעתי אחד מהשירים היפים ביותר שלה, גם מבחינת המילים וגם מבחינת המנגינה. i live for you מצד שני, הוא שיר מאוד לא מתאים לאנוק, הכתיבה שלו קיטשית, הוא חסר עומק, והוא דיי משעמם כתוצאה מכך.

Ne§t£A Gi®L

New member
כל כך נכון. ../images/Emo108.gif

בעיקרון... האלבום הזה גם די חוזר על עצמו, לדעתי. נכון-יש שם שירים שבזכותם התאהבתי באנוק [bigger side, margarita chum, everything], אבל...עדיין. הוא לא "היא".

למעלה