רגע רגע רגע
הוא היה שורט סטאק, הוא לא יכל ממש להתעמר בשולחן, במיוחד כשהוא יודע שכל אחד שם רוצה להעיף אותו לא פחות מאשר לזכות. הוא שיחק בדרך היחידה שיכל לשחק ועף AK מול AQ. אם הסטטיסטיקה הייתה איתו הכל היה נגמר אחרת. ולגבי איסטגייט-דמידוב. כן, דמידוב שחקן מעולה, אבל איסטגייט לא נופל ממנו, הוא שחקן קאש 25-50 שמנצח בסכומים האלה על בסיס קבוע. מעבר לזה, מה ז''א "היו לו הרבה פעמים ת'נאטס"? כן היו לו ידיים, מה שקורה לכולם, והוא ידע להוציא מהם מקסימום ערך, מה שעושה שחקן טוב - בטח ובטח מול שחקנים שהגיעו לתשיעייה האחרונה בWSOP. ועוד 2 דברים, אני יודע כמה זה פופולרי לשנוא את גולד ויאנג (גם אני לא מעריץ). אבל צריך לומר 2 דברים : יאנג שיחק מצוין בשולחן הגמר, הוא היה חסר פחד ופשוט שלט בשולחן. על גולד אין לי הרבה מה להגיד, כן היה לו המון מזל, אבל הוא לא היה כזהההה גרוע, כבר ראינו לא פעם ולא פעמיים מקרים של מישהו שישב על ערימה של החיים בטורנירים והעיף אותה בכמה ידיים. בכל מקרה, הגמר השנה היה על הפנים, ושתבינו, אני ישבתי מול הלייב פיד של האאודיו עם גרפיקה שנות ה80 שמדמה את השולחן... וזה אחרי שטענתי שאני חזק מספיק לחכות לשידור חחח.. איזה חזק ואיזה נעליים.. וכגודל הציפיה במקרה הזה גודל האכזבה, כן, כאב הלב (מאוד) על אייבי וגם על סאאוט, וקאדה שיחק גזור לגמרי, וחבל שאם כבר אז מון לא לקח לפחות זה היה מביא את כל הרדנקים להפקיד כסף באינטרנט... מה שכן, זה רק מראה עד כמה הWSOP נהרס, כמה היוקרה שלו הולכת ונעלמת בכל רגע, איסטגייט בא בטוב שנה שעברה, והשנה היה WSOP אדיר פרט לפיינל טייבל. המון מקצוענים בשולחנות האחרונים. איסטגייט ופיליפס רצו עמוק, אספנדיארי היה קרוב, שולמן ואייבי בפיינל טייבל, והיה נראה לרגע כאילו וואללה אייבי ירביץ בהם ומשהו שם יחזור, אבל וואללה... לא. וחבל. מאוד.