בא להקיא ..

LamLamos

New member
בא להקיא ..

בדיוק ראיתי ביוטוב מה קרה בגמר בwsop ומי ניצח ומי מקום שני פשוט בא להקיא 2 השחקנים הכי גרועים שם לקחו ראשון ושני עם מזל לא יאמן קאדה הזה דוחף אול אין על רייס עם 3 3 וכמובן פוגע ב3 בפלופ מול פוקט ג'ק בהדס אפ השחקנים מכניסים אול אין עם 99 וג'ק מלכה בלי לראות פלופ זה מראה שרק צריך מזל גדול ברגע הנכון ואתה מסודר

2המרפא

New member
זה באמת מפתיע אותך?

מ2006 שבה ג`יימי גולד לקח כי היה לו את הנאטס כל יד ככה זה נראה עד היום. יאנג תפס ראנר ראנר בשביל לקחת, איסטגייט שאמנם אחלה שחקן אבל שיחק נגד דמידוב שבעיני הוא עילוי ובערך מה4 האחרונים איסטגייט תפס את הנאטס כל כך הרבה פעמים שבאמת לא היה מה לעשות. והביזיון של השנה.

shaywh

New member
איסטגייט מבריק, לגמרי מגיע לו

התוצאות שלו מאז (עוד זכייה בטורניר גדול ועוד כל מיני ITM ) מוכיחות את זה

2המרפא

New member
כמו שאמרתי אייסטגייט אחלה שחקן

והוא ממש לא דונק כמו שאר הזוכים אבל עדיין דמידוב הרבה יותר טוב ממנו. ולאיסגייט היה הרבה מזל בפיינל טייבל והוא תפס חזק חזק המון פעמים. מגיע לו הרבה יותר מלכל השאר זה בטוח. אבל כאב לי הלב על סאוט הצרפתי ששיחק משחק מבריק ולא הגיע להדס אפ. אייבי האמת ממש אכזב אותי בגמר, נכון הוא לא תפס יותר מדי אבל הוא שיחק כאילו אכפת לו מהמיקום והכסף, כשכל העולם ואחותו אמרו שהוא השחקן היחידי בשולחן שעל הזין שלו גם הכסף וגם המיקום, לאייבי אין הבדל בין מיליון ל5 מיליון או אפילו ל8 והוא היה צריך לתקוף הרבה יותר ממה שהוא עשה ולכן הוא אכזב אותי.

shaywh

New member
רוב הזמן לא היה לו כמעט פולד אקוויטי

הוא דוקא הצליח לטפס באיזה נקודה עד ל16 מיליון אבל נפל בריצה מול קאדה. לדעתי הייתה לו שם קריאה של חולשה אחרת הוא לא היה מסתכן בהשוואה עם A8. אם הוא היה לוקח את זה הוא היה מגיע למעל 20 מיליון וכל הגמר היה נראה אחרת... והגזמת קצת עם לאייבי אין הבדל בין הסכומים האלה. הוא היי רולר ומהמר כמו שאר החברה. לא משנה כמה פוקר פייס יש לו וכמה אדיש הוא נשאר, הוא יודע שזה הרבה כסף. פיל הלמות' אמר על איזה יד שאייבי נראה כאילו שהוא מהסס להשוות וכל הזמן עומד להשוות ומתחרט בסיטואציה שהוא בטוח שהוא היה משווה בכל מעמד אחר. אני לא יודע אם זה מה שבאמת היה אבל בטוח היה שם משהו שהוא לא הפרצוף הסטנדרטי והחלטה זריזה כמו שהוא עושה בד"כ.

2המרפא

New member
תשמע אייבי כנראה השחקן העשיר בעולם

השמועות מדברות על האזור שמעל 50 מיליון דולר, תוסיף את זה שיש לו 2.5 אחוז בפול טילט אז כמה מיליון לפה או לשם בניגוד לכל שאר השולחן היו פחות קריטים. ציפיתי ליותר אגרסביות ומהלכים ממנו ושישחק בשביל לנצח ולא בשביל מיקום ופה התאכזבתי קצת. הוא היה קצת יותר מדי נוח להיות השורט סטאק לטעמי ולא יזם מספיק. וכן בנאדם ששואף להוכיח שהוא הטוב בעולם ואחד שמפסיד 5 מיליון בלילה בקוביות לא צריך להיות מוטרד מהכסף. אולי הלחץ של הפיינל טייבל והציפיות של כל העולם ממנו גרמו לו להסס כי כסף אני די בטוח שלא היה הסיפור

Harleydude

New member
רגע רגע רגע

הוא היה שורט סטאק, הוא לא יכל ממש להתעמר בשולחן, במיוחד כשהוא יודע שכל אחד שם רוצה להעיף אותו לא פחות מאשר לזכות. הוא שיחק בדרך היחידה שיכל לשחק ועף AK מול AQ. אם הסטטיסטיקה הייתה איתו הכל היה נגמר אחרת. ולגבי איסטגייט-דמידוב. כן, דמידוב שחקן מעולה, אבל איסטגייט לא נופל ממנו, הוא שחקן קאש 25-50 שמנצח בסכומים האלה על בסיס קבוע. מעבר לזה, מה ז''א "היו לו הרבה פעמים ת'נאטס"? כן היו לו ידיים, מה שקורה לכולם, והוא ידע להוציא מהם מקסימום ערך, מה שעושה שחקן טוב - בטח ובטח מול שחקנים שהגיעו לתשיעייה האחרונה בWSOP. ועוד 2 דברים, אני יודע כמה זה פופולרי לשנוא את גולד ויאנג (גם אני לא מעריץ). אבל צריך לומר 2 דברים : יאנג שיחק מצוין בשולחן הגמר, הוא היה חסר פחד ופשוט שלט בשולחן. על גולד אין לי הרבה מה להגיד, כן היה לו המון מזל, אבל הוא לא היה כזהההה גרוע, כבר ראינו לא פעם ולא פעמיים מקרים של מישהו שישב על ערימה של החיים בטורנירים והעיף אותה בכמה ידיים. בכל מקרה, הגמר השנה היה על הפנים, ושתבינו, אני ישבתי מול הלייב פיד של האאודיו עם גרפיקה שנות ה80 שמדמה את השולחן... וזה אחרי שטענתי שאני חזק מספיק לחכות לשידור חחח.. איזה חזק ואיזה נעליים.. וכגודל הציפיה במקרה הזה גודל האכזבה, כן, כאב הלב (מאוד) על אייבי וגם על סאאוט, וקאדה שיחק גזור לגמרי, וחבל שאם כבר אז מון לא לקח לפחות זה היה מביא את כל הרדנקים להפקיד כסף באינטרנט... מה שכן, זה רק מראה עד כמה הWSOP נהרס, כמה היוקרה שלו הולכת ונעלמת בכל רגע, איסטגייט בא בטוב שנה שעברה, והשנה היה WSOP אדיר פרט לפיינל טייבל. המון מקצוענים בשולחנות האחרונים. איסטגייט ופיליפס רצו עמוק, אספנדיארי היה קרוב, שולמן ואייבי בפיינל טייבל, והיה נראה לרגע כאילו וואללה אייבי ירביץ בהם ומשהו שם יחזור, אבל וואללה... לא. וחבל. מאוד.

ToonArmy1

New member
kadda

פשוט שחקן טיפש- אין לי מושג איך הוא הגיע לגמר. בפיינל טייבל כל הזמן עושה אול אין גם עם הקלפים הכי גרועים... גורם המזל עבד בשבילו קצת יותר מדי....

למעלה