קשה פה למצוא כינוי
New member
בא לי דייט
בא לי להכיר מישהו, בא לי לצחוק עם חברות על דייטים/גברים הזויים שיש לי
בא לי על ההתרגשות של דייט ראשון/שני
בא לי סקסססססססס
זה חסר לי כל זה
מאז הטיפולים לא יצאתי לדייט ויש לי ילד בן 3
אבל כשאני חושבת על דייטים פרקטית זה לא מסתדר לי ממש
לדוג': אני גרה עם ההורים, אז עזבו את זה שצריך לספר את זה כבר בהתחלה שזה מביך לכשעצמו, אבל לנהל שיחה בטלפון עם דייט פוטנציאלי זה די בעייתי.
אני אף פעם לא סוגרת את הדלת אצלי בחדר, אז פתאום לסגור בשביל שיחה נשמע לי מוזר ולא נעים (מההורים).
ונניח כבר הצלחנו לדבר ולהפגש, מה עושים אם רוצים להמשיך להפגש, בשלב מסויים צריך גם פרטיות, אז פשוט הולכים אליו הביתה?
ו... שאלת השאלות: איזה טיפוס לחפש?
הכוונה: רווק? אלמן? גרוש?
אני חושבת שהכי יתאים גרוש עם ילדים, מישהו עם גישה לילדים, שיודע מה זה ילד קטן ומה זה לגדל ילד. מצד שני אולי הוא לא ירצה עוד ילדים ואני רוצה עוד אחד לפחות.
אולי אלמן? אבל אז הילדים כל הזמן אצלו ולא יהיה לנו איפה להפגש וגם אולי הוא יגיע עם מטען רגשי שכבד עלי?
ורווק... למה שירצה לצאת עם מישהי עם ילד? גם לא בטוח שידע להתנהל מול ילד.
מה אתן הייתן עושות?
בא לי להכיר מישהו, בא לי לצחוק עם חברות על דייטים/גברים הזויים שיש לי
בא לי על ההתרגשות של דייט ראשון/שני
בא לי סקסססססססס
זה חסר לי כל זה
מאז הטיפולים לא יצאתי לדייט ויש לי ילד בן 3
אבל כשאני חושבת על דייטים פרקטית זה לא מסתדר לי ממש
לדוג': אני גרה עם ההורים, אז עזבו את זה שצריך לספר את זה כבר בהתחלה שזה מביך לכשעצמו, אבל לנהל שיחה בטלפון עם דייט פוטנציאלי זה די בעייתי.
אני אף פעם לא סוגרת את הדלת אצלי בחדר, אז פתאום לסגור בשביל שיחה נשמע לי מוזר ולא נעים (מההורים).
ונניח כבר הצלחנו לדבר ולהפגש, מה עושים אם רוצים להמשיך להפגש, בשלב מסויים צריך גם פרטיות, אז פשוט הולכים אליו הביתה?
ו... שאלת השאלות: איזה טיפוס לחפש?
הכוונה: רווק? אלמן? גרוש?
אני חושבת שהכי יתאים גרוש עם ילדים, מישהו עם גישה לילדים, שיודע מה זה ילד קטן ומה זה לגדל ילד. מצד שני אולי הוא לא ירצה עוד ילדים ואני רוצה עוד אחד לפחות.
אולי אלמן? אבל אז הילדים כל הזמן אצלו ולא יהיה לנו איפה להפגש וגם אולי הוא יגיע עם מטען רגשי שכבד עלי?
ורווק... למה שירצה לצאת עם מישהי עם ילד? גם לא בטוח שידע להתנהל מול ילד.
מה אתן הייתן עושות?