בא לי כבר לראות את הסרט של

effigy

New member
היי שם בפברואר

גם אני כבר לא יכול לחכות.. זה צריך להיות סרט טוב... למרות שאני לא אוהב מה שעשו למסכה שלו... היא לא נראית טוב... ראיי אתמול סטנד וכרזה של זה איזה יופי זה... יהיה אפשר לקנות כזה כמו שהיה עם ספיידרמן?

The Flash

New member
כמה דברים...

קווין סמית הוא ההוא שהמליץ על בן אפלק לתפקיד דרדוויל בסרט המדובר וקווין סמית כתב את ההרצה הראשונה של VOL.2 של הסדרה הרצה של דרדוויל, 1-9 אני מאמין שזה היה.

someone123

New member
אני בחברה טובה

אם אתם אהבתם את "מוכרים בלבד" (Clerks) של סמית´ אז כדאי לכם לראות את הסדרה המצויירת. שני דיסקים של DVD שמכילים 6 פרקים עם אפשרות לצפייה כאילו זה קומיקס. יש את זה ב-בלוק באסטר להשכרה בלי תרגום.

BluePrint

New member
מאד

יש גם חוברת קומיקס שמראה את החמש דקות בהלוויה שלא ראינו בסרט. (שמות בעברית של סרטים לא אומרים לי כלום)

Logan16

New member
הבן אםד מוכשר אין מה להגיד

אפילו לזינה הוא כתב (הסדרה) לא שזה ממש קשה לכתוב לה פרק אבל מכל הסרטים שלו הטוב ביותר העכברי הקניונים שאם יש כאן מישהו בפורום שלא ראה את זה שישיג גורם לך לחשוב על קומיקס בצורה אחרת

Cartman

New member
ממש, אבל ממש, לא

קווין סמית מזינה הוא קווין סמית אחר לגמרי, שגם נהרג באיזה תעלול או משהו לפני כמה חודשים. וקווין סמית כתב הרבה קומיקסים: את ההרצה האחרונה של גרין ארו, עד 15 אני חושב, הרצה של דארדויל (ווליום 2) 1-8 אם אני זוכר נכון, שלוש חוברות של קלרקס שאפשר להשיג בTP: אחת ספיישל קריסמס, אחת סצינת הלוויה מהסרט, ואחת משהו עם אקשן פיגרז של סטאר וורז, שתי חוברות לאוני פרס, 1 -ו12 אני חושב, אחת עם ג´יי ובוב והשנייה עם בלאנטמן וקרוניק, עוד סיפור של בלאנטמן וקרוניק שיצא רק בTP שכאילו מאגד את כל החוברות (שאף פעם לא נעשו כמובן, רק בסרט ´צ´ייסינג איימי), ובנוסף גם את החוברת של בלאנטמן וקרוניק מאוני פרס שהוזכרה קודם, מיני סדרה של ג´יי ובוב, הנקראת ´ג´יי אנד סיילנט בוב´, שמספרת מה קרה לג´יי ובוב בין צ´ייסינג איימי לדוגמה, ויצא בTPB שנקרא לרוב ´צ´ייסינג דוגמה´, הוא כותב עכשיו את המיני סדרה ´ספיידרמן & בלאק קאט: דה איבל דאט מן דו´ ומיני סדרה נוספת ´דארדויל\בולזאי: דה טארגט´. זה הכל בערך, אם אני זוכר נכון...

Logan16

New member
רגע אז ...

יש את קווין סמית שנהרג ושגם משחק בסדרה את אל המלחמה ויש את קווין סמית שיצר את קלרקס ווהלך לכתוב את ספיידרמן אמייזנג בקרוב

למעלה