בא לי לבנות איזה רמפה או סלייד

Ultra-Skater

New member
בא לי לבנות איזה רמפה או סלייד

יש למישהו טיפים איך לבנות איזה משהו (בלי כסף... ועם דברים שאפשר למצוא בישראל) ? אני וחבר שלי כבר מזמן בנינו איזה קופסא חמודה באורך של קצת יותר ממטר... הסבר מפורט יותר, למעוניינים בהודאה הבאה

Ultra-Skater

New member
אז זה מה שעושים...

המתכון הסודי
---אל תהססו לאלתר אם צריך--- המצרכים הדרושים: מסור מסמרים לעץ (או מה שיש) פטיש עדיף שמוציא מסמרים גם (מן הסתם או שבא לכם לדפוק עם אבנים) בלטות (הסברים בהמשך - ניתן להשיג ברוב המדרכות בישראל) והכי חשוב קרשים או משטחי עץ של המפעלים כזה, שזה מה שאנחנו השתמשנו (לכו לאזור התעשייה הקרוב לביתכם תבדקו איפה הם זורקים את המשטחים הלא מושלמים ולכו לשם... תבנו שם וקחו הביתה כשזה גמור-יש שם הרבה קרשים ומשטחים והכל) התוכנית: אתם לוקחים משטח מוציאים לו את המסמרים נשאר לכם קרשים באותו אורך ועובי (הארוכים) ועוד קוביות עץ כאלה... קחו קרש תחתחו אותו לחתיכות באורך של 2 קרשים לרוחב(מקווה שהבנתם) קחו 2 קרשים מובחרים (אלה שיהיו מלמעלה) חברו אותם בעזרת החתיכות ההם לפחות באמצע ובצדדים אפשר גם יותר... חברו מצד אחד (מתחת לקרש אח רק) 5 קוביות עץ של המשטחים במרווחים שייכנסו בלטות ( 4 בלטות לכל האורך- חברו לזה עוד קרש (זה שיהיה מהצד) ועוד אחד מלמטה ועכשיו באמצע חברו עוד קובייה ו2 חתיכות עץ ברוחב של קרש (יענו שיהיה עוד עובי של 2 קרשים) חברו קרש מהצד השני גם ויש לכם קופסא. מממ קצת קשה להסביר את זה חבל שאין לי תמונות אבל זה נראה משהו כזה מהצד _____________ למטה בלי | | | | | ___________ הקרשים בצד | | | | | החורים זה ל ארבע בלטות מתחת לקרש אחד |___________| ומתחת לשני אפשר להכניס עוד 4 ויש עוד מקום הייתרון הגאוני בבלטות שכשמוצאים אותם אז הקופסא דיי קלה ואפשר לסחוב אותה למקומות וכדוחפים אותם פנימה (דרך החור שנשאר מלמטה בגודל קרש) אז הקופסא לא זזה לשום מקום עוד ייתרונות של הקופסא היא מעץ אז זה לא שוחק את הבורד ! אפשר לקפוץ מעליה לשים אותה על הצד ועוד... קל מאוד מאוד לעשות עליה בורד סלייד (ככה למדתי !) ואפשר לשפר אותה להוסיף עוד קרשים מלמעלה כדי להוסיף גובה ועוד אקיצר מקווה שתבנו משהו לא חייב להיות כזה אבל זה רק רעיון כללי הקופסא חיה עד היום והיא פיתוח מיוחד, במקום, שלי ושל חבר שלי תהנו !!!

Ultra-Skater

New member
fuck מה שניסיתי לצייר לא יצא לי

מממ אולי ככה - םם = בלטה מלמטה ___________ |םם|םם|םם|םם| |_____|_____| מהצד ___________ |םם|םם|םם|םם|

למעלה