בא לי להיות מאוהבת אבל אני לא יודעת במי ואף אחד {כמעט} לא מוצא חן בעייני לחכות לאביר על הסוס הלבן?
R RoniLiron New member 15/4/04 #1 בא לי להיות מאוהבת../images/Emo9.gif אבל אני לא יודעת במי ואף אחד {כמעט} לא מוצא חן בעייני לחכות לאביר על הסוס הלבן?
בא לי להיות מאוהבת../images/Emo9.gif אבל אני לא יודעת במי ואף אחד {כמעט} לא מוצא חן בעייני לחכות לאביר על הסוס הלבן?
D DaSi ON LsD New member 17/4/04 #9 לאאאאאאאאאאאאאא החומים יותר..!! אלה שיש להם חום בהיר כזה, בוהק.. רררררררררר
D DaSi ON LsD New member 18/4/04 #12 שחור תמיד סקסי אבל סוסיםםם.. צריכים להיות חומים רק תגידי שסוס שחור / לבן יותר סקסי מזה.. ררררררררררררררררררררררררררר
שחור תמיד סקסי אבל סוסיםםם.. צריכים להיות חומים רק תגידי שסוס שחור / לבן יותר סקסי מזה.. ררררררררררררררררררררררררררר
ג גללללללל New member 18/4/04 #15 סוסים../images/Emo35.gif סקסיים../images/Emo35.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo35.gif WDF?! חחח
Q QuE DiFiciL AsEr yo New member 16/4/04 #3 תחכי.. בסוף הוא יבוא../images/Emo4.gif גמאני די מחכה לו... אבל אני לא חושבת על זה הרבה... כל הבנים בשכבתי הם חבורת תינוקות שמנסים להראות "גבר"... גררררר.. שונאת אותם ומכיתות יותר גבוהות אני לא ממש מכירה... ככה ש- בקרוב הוא לא יגיע.. אבל אולי בעוד כמה שנים טובות.. מי יודע
תחכי.. בסוף הוא יבוא../images/Emo4.gif גמאני די מחכה לו... אבל אני לא חושבת על זה הרבה... כל הבנים בשכבתי הם חבורת תינוקות שמנסים להראות "גבר"... גררררר.. שונאת אותם ומכיתות יותר גבוהות אני לא ממש מכירה... ככה ש- בקרוב הוא לא יגיע.. אבל אולי בעוד כמה שנים טובות.. מי יודע
D DaSi ON LsD New member 17/4/04 #6 שטויות לא צריך לרדוף אחרי הדברים האלה, אבל יש דברים שלא מגיעים לבד