בא לי להמציא משהו, אבל לא באמת מעניין אותי מה, אלא בעיקר מעניין אותי שזה פשוט יכניס לי המון המון כסף.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אבל אני לא רוצה להגיד לכם אותו אז אני אכתוב אותו בצופן וכשהוא יקרה אני אחזור לפה ואגיד מה כתוב.

רסשהיתבקחומהתולסר.

שמלת תחרה1

Well-known member

זוג מצא פירצה לזכייה בטוחה בהגרלת לוטו וגרף 26 מיליון דולר​

https://finance.walla.co.il/item/3676815?dc_data=28918819_samsung-carnival-israel-hebrew&utm_source=taboola&utm_medium=taboola_news&ui=a1140e64a7fb669075bae8e14d2418dc8e374d36e21b85a9c7ae417b8da10bf4ⁿ

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
תימשך עוד ועוד לנצח.

המסיבה תהיה כל-כך אגדית שיהיה לה עמוד בויקיפדיה ואנשים יעלו לרגל מכל העולם בשביל להשתתף במסיבה. יעשו עליה סרטים עלילתיים ודוקומנטריים, יכתבו עליה ספרים וכתבות בעיתונים.

האחוזה ושטח האדמה הקטן המקיף אותה יהיו גדולים מספיק בשביל להכיל אלפים אחדים של חוגגים בו-זמנית. נגיד 3,000 חוגגים.

חוגג סטנדרטי יישאר 4 שעות בממוצע? זה 18,000 חוגגים ביממה.

יהיה צריך לשלם דמי כניסה בשביל להיכנס. זה 18,000 דמי כניסה ביממה כפול...מה צריך להיות התעריף?

התעריף לא יכול להיות גדול מידי אבל הוא גם לא צריך להיות קטן מידי. נגיד...25 דולר?

זה נראה לי סביר.

זה יוצא 450,000 דולר ביום, 13,687,500 דולר בחודש ו-164,250,000 דולר בשנה.

עסק ממוצע, אם אני לא טועה, הרווחים שלו, אחרי כל ההוצאות כולל המיסים, הם 20 אחוז בקירוב מסך כל ההכנסות. זאת אומרת שהמסיבה תעשה רווח נקי של 90,000 דולר ביום, 2,737,500 דולר בחודש ו-32,850,000 דולר בשנה.

כדי למשוך את האנשים, יוזמנו אמנים בתשלום בשביל להופיע בפני האנשים, ויוזמנו גם סלבריטאים. במסיבה יוגשו כמעט כל מאכלי העולם. המוזיקה תהיה מטורפת. המסיבה תהיה עצומה ומטורפת, אדירה ונוצצת.

כדי שכל זה יצליח, צריך גם לערוך את המסיבה במקום המתאים. המסיבה תתרחש באחוזה ענקית ב...לא יודע, לוס אנג'לס?

המסיבה תהיה כמו המסיבה בסרט "גטסבי הגדול" מ-2013, רק פי עשרה יותר גדולה, משוגעת, מדהימה, מטורפת ואגדית.

מה דעתכם? :D

67478_image_0-ab64dc93df538ffac28c90737ecd11e0.jpg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כלומר, אני לא ממציא או משהו ביסוד שלי ובבסיס שלי, וזאת לא תהיה העבודה העיקרית שלי בחיים או מה שאעשה למחייתי גם אם אני באמת אעשה את זה, אבל אם אני באמת ארצה, זה גם לא כזה-כזה קשה, להמציא משהו ובכך להפוך לממציא. לפחות לא בשבילי.

תומאס אדיסון היה ממציא ולידי הוא מפגר, אז אני, מאור פז, מי שכל הראיות מצביעות על כך שהוא האדם החכם ביותר בהיסטוריה, לא אוכל להיות ממציא?

נגיד שאני באמת אלך על זה מתישהו...

מה להמציא?

רעיונות?

m437rhcm.png

אלן 5

Active member
כלומר, אני לא ממציא או משהו ביסוד שלי ובבסיס שלי, וזאת לא תהיה העבודה העיקרית שלי בחיים או מה שאעשה למחייתי גם אם אני באמת אעשה את זה, אבל אם אני באמת ארצה, זה גם לא כזה-כזה קשה, להמציא משהו ובכך להפוך לממציא. לפחות לא בשבילי.

תומאס אדיסון היה ממציא ולידי הוא מפגר, אז אני, מאור פז, מי שכל הראיות מצביעות על כך שהוא האדם החכם ביותר בהיסטוריה, לא אוכל להיות ממציא?

נגיד שאני באמת אלך על זה מתישהו...

מה להמציא?

רעיונות?

צפה בקובץ המצורף 109604
כשתגדל תבין שכסף זה לא הכל,,נכון חשוב, אבל לא צריך המון בשביל להיות מאושר,
מאחלת לך המון בריאות,ואשה וידים טובים,שיעשו אותך מאושר

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כשתגדל תבין שכסף זה לא הכל,,נכון חשוב, אבל לא צריך המון בשביל להיות מאושר,
מאחלת לך המון בריאות,ואשה וידים טובים,שיעשו אותך מאושר
כתבתי פעם ספר שהוא קצת כזה :)

בספר יש ילד עשיר שמחפש את המשמעות והאושר בכל המקומות הלא נכונים עד שבסוף הוא מבין לקראת סוף הספר מה הדברים החשובים בחיים.

לספר קוראים "החיים הנפלאים של טריסטן". סיפרתי לכם עליו קצת:

רציתי לספר לכם על ספרי העתידי, "החיים הנפלאים של טריסטן", ולשאול אתכם לדעתכם. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

למעלה