בא לי להקדים את המאוחר

chen010189

New member
בא לי להקדים את המאוחר

אני מתגייסת............סתם, הלוואי אחרי שראיתי עדר במאפיה היום ואחרי שכל התלמידים בבית ספר שלי התנפלו על הסופגניות כאילו אין מחר זה פשוט גרם לי להבין ש...מריחים את חנוכה ובגלל שאני לא אהיה פה שבוע הבא, אני רוצה לאחל לכם חג שמח! ויש לי שאלה קטנה, מה התכניות שלכם לחופש? (חוץ מלעבוד מהבוקר עד הצהריים בחנות למכשירי כתיבה רק כדי לפגוש אותי)

ShukyD

New member
לא מריחים שום חנוכה

אני לא שמעתי בנאדם אחד אומר או כותב חג שמח אין בכלל אווירת חג סופגניות כבר לא מסמל כלום גועלנפש חג שמח

Inbar789

New member
חג שמח../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

תוכניות: מחר פסטיגל
ת"א
הופעה של קרן פלס!
ואין ברירה אבל גם לימודים

limors2

Active member
חג שמח!../images/Emo137.gif

סופגניה אני אוכל מתישהו, כי זה טעים
במוצ"ש איה כורם, בראשון לעבוד מהבוקר עד הצהריים כדי לפגוש אותך
ואז אין לי עוד תוכניות! אין חופש

chen010189

New member
אני רואה אותך ואת נועם../images/Emo99.gif

אמא שלי הזמינה לנו ב19:00 ביקור במנהרות הכותל אז מהצהריים עד 19:00 אני פנויה! הזמינו את אמא שלי לסיור בבג"צ (אמרו שזה מקום יפה, אני יודעת?) ולפעילות במוזיאון ישראל ודניאל פאר הזמין את אבא שלי לאולפני ערוץ 11. והם דחפו הכל ליום שני. זאת אומרת שאני אוכל לראות אתכן רק יום ראשון ואז אני חוזרת וביום שלישי יש לי הופעה של כלא 6 ושחר חסון(MC מנצור) יום חמישי יום הולדת 18 לחברה שלי במסעדה ואחר כך לא יודעת

chen010189

New member
גם לנו יש השלמות במתמטיקה

אבל הכיף שאני לא אהיה בהם חברה שלי תסביר לי הכל ביום שלישי בבוקר, גם ככה זה נושא שאני טובה בו ולא בא לי לוותר על החופשה בירושלים בשביל זה.

chen010189

New member
זה סוג של השלמות

כי זה חומר שלמדנו שנה שעברה ופשוט כל הכיתה נכשלה בטופס 003 כי היא בקושי לימדה, התרכזה יותר ב002. אז עכשיו היא מתחילה אותו מהתחלה, אבל אני יודעת אותו כבר אז זה לא ממש משנה לי.

chen010189

New member
מה רע?

קשה לי במתמטיקה, בקושי את 001 עשיתי. אפילו מצאו לי בעיה בזה באבחון. אבל אני עושה 4 יחידות אנגלית אז זה בסדר מבחינת קבלה לאוניברסיטה, זה לא שאני הולכת להיות רואת חשבון או משהו בסגנון

chen010189

New member
כן כי השנה אני חרשנית

שנה אחרונה כל השנים היה לי ממוצע 65 פלוס מינוס... אז עכשיו בגלל שזה בגרויות והכל אני משקיעה, אבל במתמטיקה לא משנה מה אני גרועה בכל מצב

tkuihehr

New member
חג שמייייייייח../images/Emo70.gif

איזה חופשש? לי אין... מה איתכם?

redgirl2

New member
חג שמחחחחחח ../images/Emo138.gif

חופש זה כיףףףףף במיוחד אם הוא שבוע שלםםם =) אל תאכלו הרבה סופגניות..זה משמין..וזה גם לא מאד טעים..

dragonit12

New member
סופגניה זה לא משו...

לא אוהבת בכלל..בעע גם אצלנו התנפלו וגם על הפנקיקים ועל הפיתות שהכנו :) טיול משציםםם
להיפגש עם חברות לעשות פעילות לחניכים להיפגש עם עוד חברות! כמה מפגשי פורום.. היה טוב..מקווה.. שיהיה לכם ת'חג הכי שמייח בעולםם=]=]

למעלה