בא לי להקיאאאא איזה לחץץץץץ

motek89

New member
בא לי להקיאאאא איזה לחץץץץץ../images/Emo7.gif

מחר אני נפגשת עם מישהו שמאוד אוהב אותי אני כמעט מתההה אני לא יודעת מה לעשותתתת אני מפחדת כל כךךךךךךך אני לא רוצה לגמגמם לא רוצה את זה לא רוצה להתבייש לדבר הוא יפחד ממני אני מפחדת מעצמיייי

motek89

New member
אני פה לעוד כמה דק'->

תעזרו לי בבקשה, יש למישהו תרגילים כדי להרגע, או למנוע פחד לדבר?? יש בכלל דבר כזה?.... אני מפחדתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

שוב- להרגע....!

מה קורה פה היום? מותק, אם הוא אוהב אותך אז למה את צריכה להלחץ? וממה את פוחדת? מה הכי גרוע שיכול לקרות?

motek89

New member
אני מפחדת שהוא לא אוהב אותי

באמת אני מפחדת שבפגישה הוא יירתע ממני אני נלחצת מלדבר סתם ככה-לא רק במצבים כאלה, אבל כשזה מגיע למצב כזה איתו אז זה לחץ מוכפל, וגם הפחד.... הכי גרוע שיכול לקרות-הוא יכול לתת לי הרגשה שהוא מאוכזב או שהוא נרתע ממני בגלל ההתנהגות שלי-בגלל שאני לא מדברת-אני מפחדתתתתת לא רוצה שכל מה שהוא חשב עליי יתמוסס בין רגע

../images/Emo108.gif

זה תמיד ההימור שלוקחים כשאוהבים משהו
, הסיכון שזה ייגמר בלב שבור
. תלבשי לך
, תהיי אמיצה. להיות חרדה לא יעזור לך, רק יפריע. תקבלי את החרדה שאת חשה כדבר טבעי, אבל תאמרי לעצמך שמה שלא יקרה, זה בסדר, תתמודדי עם זה. אם הוא לא רוצה אותך, מותר לו. זה לא אומר שאת לא שווה. אם לא הוא, יבוא אחר.
אז תכניסי דברים לפורפורציות. תרגלי הרפיה יש במאמר בשם זה בפורום. תוכלי לדמיין את הפגישה אתו ומה את אומרת ומה הוא אומר ותדמייני איך הכל הולך בסדר ואת מדברת מצויין ובכל זאת הוא עוזב אותך... ותתני לעצמך להרגיש שתפקדת כפי שרצית והצלחת לדבר, והוא עזב אותך וזה לא נורא ותתגברי כי מותר לו לא לרצות אותך ויבוא משהו אחר שירצה מאד. ואחרי שאמרתי את כל זה- בהצלחה איתו מחר!
אגב- הסתפרת?

motek89

New member
תודה רבה גילה,

את כל זה אני יודעת... שאני שווה ולא נורא אם הוא יעזוב אותי, יבוא אחר.. זה נמצא אצלי בשכל, אבל כשאני מגיעה לפגישה, לא אכפת לי מכלום, באותו זמן רק הפחד שולט עליי ומושך בי בחוטים. אני בטוחה שבדיבור יהיה לי קשה-ואת זה אני לא יכולה לשנות בכמה שעות... למרות הכל, אני עדיין מפחדת... מזל שחברה באה איתי והיא אחת עם ביטחון עצמי גבוה מאוד, איזה מזל! כן, הסתפרתי.. לפני כחודש... או קצת פחות. עכשיו כבר התרגלתי, זה יצא נחמד, אבל אני מתגעגעת לשיער הארוך... לילה טוב! ותודה... בהצלחה לי

../images/Emo108.gif

זה תמיד ההימור שלוקחים כשאוהבים משהו
, הסיכון שזה ייגמר בלב שבור
. תלבשי לך
, תהיי אמיצה. להיות חרדה לא יעזור לך, רק יפריע. תקבלי את החרדה שאת חשה כדבר טבעי, אבל תאמרי לעצמך שמה שלא יקרה, זה בסדר, תתמודדי עם זה. אם הוא לא רוצה אותך, מותר לו. זה לא אומר שאת לא שווה. אם לא הוא, יבוא אחר.
אז תכניסי דברים לפורפורציות. תרגילי הרפיה יש במאמר בשם זה בפורום. תוכלי לדמיין את הפגישה איתו ומה את אומרת ומה הוא אומר ותדמייני איך הכל הולך בסדר ואת מדברת מצויין ובכל זאת הוא עוזב אותך... ותתני לעצמך להרגיש שתפקדת כפי שרצית והצלחת לדבר, והוא עזב אותך וזה לא נורא ותתגברי כי מותר לו לא לרצות אותך ויבוא משהו אחר שירצה מאד. ואחרי שאמרתי את כל זה- בהצלחה איתו מחר!
אגב- הסתפרת?

כתומית

New member
תרגיל הדמייה להקלה על דיבור

שימי שרשרת שאת אוהבת על צווארך, אחת עם תליון, עכשיו דברי עם עצמך, בקול, קשקשי סתם, עצרי ודמייני מצב שבו קשה לך לדבר, תרגישי אותו כמו כדור קטן שחוסם את המילים, עכשיו דמייני שהכדור אוורירי ויכול לעבור מתוך הגרון שלך אל התליון וממנו מתפזר החוצה כמו אבקה, ומתפוגג באויר לאור לבן. כעת דמייני שכדור אור לבן מבחוץ נכנס לתוך התליון וממנו אל גרונך, מנקה ומחליק אותו ומקל עלייך את הדיבור, קשקשי שוב אל עצמך, שירי שיר ילדים שמח, טפשי, מצחיק. את כל זה עשי לפני הפגישה. בפגישה אם את מרגישה מתח מתחיל בגרון נצלי את רגעי השתיקה ודמייני שוב שהקושי הוא כדור קטן-אל התליון והחוצה. אני בטוחה שתהיה לך פגישה כייפית, על המכשול תצליחי להתגבר ואת יכולה אפילו לספר לבחור שאיזה מישהי סיפרה לך שכשהיא נבוכה או מתוחה וקשה לה לדבר היא עושה כזה מן דבר מוזר

motek89

New member
תודה רבה לך כתומית יקרה,

אני אנסה לעשות את זה למרות שאין לי כל כך הרבה זמן לפני הפגישה.... למרות כל זאת, אני עדיין מפחדת כל כך ואני לא יודעת למה..

motek89

New member
בסוף הפגישה נדחתה לשסוע הבא....

כי הוא לא יכל היום... ברגע האחרון. יופי... איזה כיף... הייתי מה זה בלחץ, לחץ כזה מזמן לא היה לי.. מצטערת ששיגעתי אתכם... פשוט אתמול הרגשתי נורא. תודה לכם
אגב היום היה לי מבחן בהסטוריה על דיי הרבה חומר, וזה הלך לי טוב

למעלה