בא לי להשוויץ

Volldemort

New member
בא לי להשוויץ../images/Emo3.gif

3 פרסים
2 גיליונות
שבוע אחד
זה בערך מה שהלך אצלי בבית השבוע.
קיבלתי 3 פרסים (הדיסק של Aly & Aj, הדיסק של כפיר אפשטיין והספר "נסיכה על הסף"), מ2 גיליונות שונים (של השבוע ושל שבוע שעבר). וזה הזוי!!! בד"כ אני לא מקבל כ"כ הרבה פרסים. סוד הקסם הוא לשלוח למתנות שאתה בטוח שאף אחד לא ישלח אליהם...לדוגמא להיי סקול מיוזקל לא לשלוח, כי עוד 1000000 אנשים ישלחו לזה והסיכוי שלך לזכות הוא נמוך. אבל לדיסק של Aly & Aj צריך לשלוח, כי מי מכיר אותן?! P:

amit678

New member
האמת שלפני כמה זמן רציתי לשלוח וחשבתי על זה..

זה היה ממש בימים הראשונים אחרי הישיבת כתבים הראשונה וממש רציתי את אחת המתנות... התלבטתי ובסוף אני ואחותי שלחנו מהפלאפון שלה וסיכמנו שנתחלק בזה אם אנחנו זוכות
אבל....לא זכינו

amit678

New member
גם אני לא...

אבל לא שלחתי כזה הרבה פעמים אז כנראה שזו הסיבה...שלחתי רק שהיה משהו שממש רציתי... אולי בעתיד אני אקבל משהו

SpongBobit

New member
שלחתי מלא! מלאמלא.

במיוחד לדיודי של טוקיו. שלא זכיתי בו
ותמיד שלחתי למעפנים XDDD

סער ג1

New member
אחרי הכל, זה כמו בכל דבר בחיים:

פעם המזל לצידך, הרבה פעמים לא. מאחל לכל אחד כאן לזכות.

SmileyD

New member
גמאני זכיתי ^-^

וואוו אני ממש לא האמנתי שאני אזכה אבל פתאום זכיתי.. בכמה דברים.. כרטיס לנרניה [חבל שהיה רק אחד אבל לפחות משהו] כרטיס לסרט, דיסק של האנה מונטנה ודיסק של איציק שמלי.. פשוט תשלחו את הSMS בבוקר שאתם מקבלים את העיתון.. זה יותר סיכוי לזכות
הו כן, תודה מעריב לנוער D:

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifכמו שאמרו פה,

תשלחו את הסמסים ברגע שאתם קמים וככה הסיכוי לזכות יותר גדול.. גמאני זכיתי הכמה דברים, בניהם תלושים לפיצה וכרטיסים לכל מיני סרטים^^

למעלה