בא לי להשוויץ =) אליעזר שלמה המתוק שלנו....
א אמא של אליעזר שלמה New member 23/7/07 #6 איילה הוא בן 8 חודשים... התמונות הראשונות-בן חצי שנה ועם הכיפה בן שלושה חודשים =)
א אנגלה3 New member 23/7/07 #5 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifאיזה גברבר......./images/Emo66.gif והנה השובב שלי בבריכה ביום שבת, עם שתי השיניים החדשות
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifאיזה גברבר......./images/Emo66.gif והנה השובב שלי בבריכה ביום שבת, עם שתי השיניים החדשות
י יחיאלוש New member 23/7/07 #7 בלי עין הרע... איך הוא דומה לאחים שלו!!! היום בדיוק הלכתי ליוסי פרידמן לקנות כמה דברים לחופשה והוא ראה את יחיאל, דיברנו על הרגליים ואז הוא הזכיר אותך... עולם קטן!!!! תהנו מהחופשה, מוזמנים לקפוץ ולבקר, חיה.
בלי עין הרע... איך הוא דומה לאחים שלו!!! היום בדיוק הלכתי ליוסי פרידמן לקנות כמה דברים לחופשה והוא ראה את יחיאל, דיברנו על הרגליים ואז הוא הזכיר אותך... עולם קטן!!!! תהנו מהחופשה, מוזמנים לקפוץ ולבקר, חיה.
א אמא של אליעזר שלמה New member 23/7/07 #15 היי חיה אני חושבת עליכם הרבה אני באמת רוצה לעבור אליך להחזיר לך את המשאבת חלב ולומר תודה ענקית היא הועילה לי מאוד.
היי חיה אני חושבת עליכם הרבה אני באמת רוצה לעבור אליך להחזיר לך את המשאבת חלב ולומר תודה ענקית היא הועילה לי מאוד.
פ פרלמנים New member 23/7/07 #9 איך הוא גדל, רינה אני מתגעגעת../images/Emo13.gif פספסנו את כל הכיף, הוא ממש ענק... תמונות נהדרות, תמשיכי כך ג'סיקה
איך הוא גדל, רינה אני מתגעגעת../images/Emo13.gif פספסנו את כל הכיף, הוא ממש ענק... תמונות נהדרות, תמשיכי כך ג'סיקה
פ פרלמנים New member 23/7/07 #10 אם כולם משוויצים, אז הנה דניאל ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif
א אנגלה3 New member 23/7/07 #13 ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifאיזה חתיך../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif פשוט ילד הורססססססססס
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifאיזה חתיך../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif פשוט ילד הורססססססססס
א אמא של אליעזר שלמה New member 23/7/07 #14 אוו... מטריף! הוא מדהים בלי עין רעה , הזמן עובר כל כך מהר, נו אך שם בדרום הרחוק? עכשיו הסיכוי לראות אותכם קלוש לא?!
אוו... מטריף! הוא מדהים בלי עין רעה , הזמן עובר כל כך מהר, נו אך שם בדרום הרחוק? עכשיו הסיכוי לראות אותכם קלוש לא?!
S sigis7 New member 23/7/07 #11 אכן מתוק אמיתי!../images/Emo214.gif כמה שהוא גדל, בע"ה, מאז התמונות של מפגש הפורום...