בא לי להשתלב

yoavshovav

New member
בא לי להשתלב

אז כדי להכיר אתכם בא לי על שרשור עצבני שבו כל אחד יגיד מתי הוא קנה את הדיסק של רונה ואיפה+ תכנית שהוא הכי אוהב בטלביזיה+סטייה (איזה סוג של סטיה שבא לכם). אני קניתי את הדיסק ב2004 בחופש הגדול לפני טיסה לחו"ל. אני מת על הסימפסונס ועל התכניות שיש בערוץ 1 בלילה. ו... אני חולה על ערבית ומוזיקה ערבית. יאללה חבר'ס

שוודה

New member
השתלבות נעימה!

אני קניתי את הדיסק לפני שנה וחצי בערך, בטאוור רקורדס בקניון הנגב.
אני לא רואה טלויזיה.
ממ סטיה... מחפשת מסרים סמויים.

0mroosh

New member
או שאת מתהלכת כארית בעיר

העתיקה,
.
, מצטער אם חיכית יותר מדי. מקווה שיצא כיף,

tipeshet

New member
נשלב אותך ../images/Emo3.gif

אני עומר :) קניתי את הדיסק של רונה לפני שנה וחצי, אחרי שהתאהבתי בשיר 'מבול'. אני אוהבת מאוד את הסדרה 'חברים' וחוץ ממנה כמעט ולא רואה טלויזיה. ו.. אני מכורה לעטים כדוריים ומעטפות

שישיץ

New member
אז ליומולדת נקנה לך עט_../images/Emo79.gif

שיש בו גם שעון!!!!! ואז כשאת רושמת, תוכלי גם לדעת מה השעה!! Joey: It's two gifts in one. It's a pen that's also a clock! ha Huh!

yoavshovav

New member
עומר

סליחה, לא ידעתי שזהותך שמורה למערכת
בכל אופן, אני יואב שלמד איתך בז'-ח'. ואז עברתי ללוד. עיר התענוגות. זוכרת?

tipeshet

New member
תיארתי לעצמי שזה אתה. :)

שמי לא שמור במערכת, אך בכל זאת, אין סיבה שיהיה כתוב על גבי הפורום. בטח שזוכרת אותך. ברוך הבא לפורום

bזוהר

New member
מה???מההההה??? פאק!!!!

אנשים!!!!!! מה עובר עליכם???????
כאילו- פאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קרה פה עכשיו אחד המפגשים המרגשים!! הוא היה איתך בפאקינג ז'-ח' ועכשיו אתם ביא' ו..ו...
עכשיו פתאום את נתקלת בו באיזה פורום של איזה זמרת!!! (נו אז מה אם רונה היא לא איזה זמרת) קצת התרגשות, אל אלוהיי שבשמיים!! פיווווו
השם ירחם
עומר

שלום, אני ליבי, וגם לי יש את הדיסק

המדובר (אנחנו אוהבים אותך ליבי
) אז קניתי אותו בשלהי 2004 שזה לפני שנה וחצי בערך כי אהבתי את עשר שניות. בחמל מותר לראות טלויזיה רק משעה 8 ככה שכרגע האלופה (מנת קיטש יומית) יש לי נטייה לענות על כל דבר ב"כי אני ליבי". אה כן. ואני פדופילית

למעלה