בא לי להתאבד!אני והחבר נפרדנו...

nok0952

New member
בא לי להתאבד!אני והחבר נפרדנו...

אני בדיכי נמאס לי מהכול אני לא רוצה לחיות יותר תעזרו לי בבקשה!

על תעשי את זה

אני לא מכירה אותך אבל, קריאתך ריגשה אותי. אני מבינה שקשה לך ובא לך למות . כרגע החיים בלעדיו נראים לך בלתי אפשריים. אבל, האם זה באמת כך? את מכירה בחור ששוה את החיים שלך? בגלל שהוא לא רוצה אותך אז את צריכה להתאבד? שילך הוא להתאבד. הרי הוא לא ימצא מישהי טובה יותר ממך. תסתכלי על עצמך: היית טובה אליו, אהבת אותו, פינקת אותו. אז של מי ההפסד? ברור ששלו. שבי, תבכי, תרחמי קצת על עצמך. זה בסדר, מותר לך. נראה לך כרגע שלעולם לא תשכחי אותו. שהכאב לעולם לא יעבור אבל, מה לעשות, הזמן עושה את שלו. וזה יעבור. ואת זה אני אומרת לך מנסיון. את שוה הרבה יותר מאיזשהו אדיוט שהלך. למות בגללו? להפסיד את כל ההפתעות שעוד מצפות לך בחיים? לא לקום מחר בבוקר בגלל דיביל כזה? הרי ברור לך שהוא עוד ירצה לחזור אליך. אם תרצי לשוחח תכתבי לי תאהבי את עצמך. תזכרי שההפסד הוא רק שלו. אסטרונאוטית

nok0952

New member
איזה חמודה את...תודה על העזרה...

צדקת בכול הדברים שאמרת אין לי מושג מה אני אעשה בלעדיו.מה לעשות?

nok0952

New member
אני על הגג של הבניין עכשו...מפחיד..

אני רוצה לקפוץ די נמאס לי החיים שלי בזבל אין לי כוח להילחם...

על גג הבניין?

למה? לא סיכמנו שאת שוה יותר? בהתחלה יהיה קשה. תצאי עם מישהו אחר שישמש אקמול תשאלי כל אחת, את יודעת כמה "אקמולים" אני לקחתי בחיים? לכי להסתפר תקני משהו יפה ללבוש. שיראה אותך ויתפוצץ. והכי חשוב: תתעלמי ממנו. תכנסי לתקופת האדישות. שיחשוב שאת לא רוצה אותו. תחייכי, תהיי נחמדה. הוא לא יבין מה קרה. זה ישגע אותו. בבית תשבי ותבכי. אבל לידו תשחקי אותה מחוזרת. תאמיני לי זה עובד. גברים הם לא עם כל כך חכם. ביי אסטרונאוטית

שדוני

New member
רגעעע

תגידי מה העלת את המחשב לגג אל תקפצי איתו תשלחי אותו בדואר לכתובת סוקולוב 84 בת-ים והכל יהיה בסדר ד"א מה הגובה עד למטה למה יש פה כמה אני מת לזרוק אותם ועכשיו ברצינות מה את גמורהה להתאבד בגלל מניאק אחד מה את דפוקה הדרך ההכי טובה לפתור בעיות היא לקפוץ ולגמור את החיים אבל גבר כמו שצריך או גברת מתמודד עם המצב אז תתמודדי איתו אני בטוח שאת מסוגלת ותאמיני לי יש טובים כמוהו ותתפלאי גם יותר טובים (הכתובת שם למטה לא נכונה אז אל תשלחי את המחשב)אהה ואל תקפצי קר למטה

nok0952

New member
אין לי בשביל מה לחיות...

הוא היה הסיבה היחידה שהשאירה אותי בחיים בלעדיו אני כלום

בוקר טוב לך נוק

מקוה שלא ענית בגלל שישנת. בבוקר דברים נראים קלים יותר מאשר בלילה. יהיו לך עוד הרבה סיבות להשאר בחיים. לא הכל שחור. נסי להאמין לי גם אם זה נראה לך בלתי אפשרי כרגע. ויותר חשוב!! האמיני בעצמך. ביי אסטרונאוטית

NICOLE MOORE

New member
i have said that before

and i`ll say it once again especially for u LUFE ISNT ALL ABOUT GUYS and im sure that if u`ll give urself some time to think about it u will understand that its true no one but no one in this world worth ur life girl think about it have a great day nicole

genak

New member
../images/Emo14.gif

שמעי לא צריך להתאבד בגלל זה ! אולי היית באמת דלוקה או מאוהבת בו אבל יכול להיות שלא התאמתם או שיכול להיות שעוד מעט שוב תחזרו להיות חברים, וגם אם לא זה לא סוף העולם נסי לבלות עם חברות שלך ולשכוח את זה וזה יעבור, אולי זה יכאב הרבה זמן אבל בסופו של דבר זה יעבור !

MetalBoy

New member
בתור אחד שרצה להתאבד..

זה לא שווה מסיבה אחת פשוטה ביותר.. מי אמר לך בדיוק שאחרי שתמותי וימאס לך מהכל את לא תרגישי כלום? אף אחד עדיין לא חזר משם.. וגם את תתגברי על זה כי החיים שלך ממשיכים.. יהיו לך עוד מלא פרידות נשיקות וחיבוקים כי ככה זה בחיים פעם טוב ופעם רטוב .. ואנשים חיים! מטאל

חמודה...

אל תעשי את זה...אני אומרת לך,לא כדאי לך להפסיק לחיות בגלל בחור אחד מסכן!!! אני הרגשתי בדיוק כמוך אחרי שנפרדתי מחבר שלי הוא היה החבר הראשון שלי,האהבה הראשונה שלי וכשנפרדנו לא ידעתי מה לעשות בלעדיו איך לחיות בלעדיו גם אני רציתי למות.רציתי להתאבד אבל אני בסוף לא עשיתי את זה והזמן ריפא את הפצעים הפסקתי לאהוב אותו כבר,והיה לי חבר אחר אז אל תדאגי חמודה תני לזמן לעשות את שלו יהיו לך עוד בחורים ואני בטוחה שעוד תשברי הרבה לבבות

keren007

New member
לא שווה לך.........

תראי, את תתאבדי, תעלי לשמיים והוא ימשיך עם החיים שלו ויהנה בזמן שאת תסבלי גם שם למעלה. מה יוצא לך מזה? בעתיד את תמצאי מישהו טוב יותר ממנו שילמד להעריך אותך, תתחתנו, תקימו משפחה, תביאו ילדים, ועם כל האהבה הזאת מי צריך את החבר הקודם שלך...

nok0952

nok0952 פרידות הן בדרך כלל קשות ולא נעימות ותמיד יש איזו הרגשה של אובדן שבאותו רגע אנו מרגישים שאנו לא נוכל להתמודד איתו. בהרגשה שלך את נורמלית, השאלה היא מה את עושה בתגובה. אני מציע לך להמתין יום יומיים לפני איזה שהיא החלטה לטוב ולרע שתמצאי לנכון לעשות. אני בטוח שתראי את הפרידה הזו קצת אחרת מחר מחרתיים. שלומי

harisson

New member
הרגש וההגיון

דבר ראשון: אל תתאבדי! לא! ועכשיו להסברים: החיים שלנו הם מלחמה בין הרגש להגיון, וגם אצלך עכשיו אני בטוח שזה כך: הרגש רע לך, את סובלת, את רוצה אותו, את לא יכולה להפסיק לחשוב עליו, ואוף אוף את רוצה אותו, ואת רוצה להפסיק לחשוב על זה, וכך הלאה וכך הלאה, וזה מה שגורם לך לרצות להתאבד ההגיון האם את מכירה מקרה אחד (חוץ מבסרטים אולי, ואל תאמיני לסרטים...) שבו מישהי נפרדה מבחור בגיל ההתבגרות, וכל חייה נהרסו לתמיד, היא לא התאהבה יותר, היא לא התחתנה, ולא נולדו לה ילדים? ברור שלא, את יודעת זה מגוחך,אחרי זמן כלשהו מכירים מישהו אחר והכל מסתדר. אני לא מבין את מי שאמר לך שלא שווה למות בשביל בחור... ובשביל משהו אחר שווה? בשביל כלום לא שווה, קחו הכל בפרופורציות, נכון שזה נשמע מעצבן, אבל מה עם מי שאבד יד, רגל, עין, אבד הורה, חבר (מוות, לא פרידה) או אח? גם בשביל זה לא שווה למות, אני יודע שזה מעצבן אותךלשמוע על זה. אבל על תחשבי על זה! תחשבי על הדברים היפים בחיים! ההגיון אומר (וצודק) שאת תתאהבי, ותתחתני, ויהיו לך ילדים, ועבודה שתאהבי, ונכדים, ואולי גם נינים, ובחיי, את לא תזכרי את שם הבחור הזה! זה נשמע לך לא הגיוני עכשיו בגלל הרגש, אבל היי, תני להגיון לנצח! הוא הצודק! באהבה אין הגיון, וזו בעיה, אבל בשאלות האמיתיות? רק הגיון... וכשתגלי את האהבה האמיתית שלך, וההגיון אומר שהיא תבוא (והוא הצודק!) את תשמחי שנפרדת מהחבר הקודם, כי אחרת איך היית מכירה את החדש, שיהיה טוב יותר, ויאהב אותך באמת... הרי אם הבחור ההוא עזב אותך, זה אומר שהוא סתם לא שווה, ומה את בכלל צריכה אותו! זה נשמע דפוק להגיד את זה, אבל החיים הם באמת כמו גלגל, לפעמים את למטה, ולפעמים אתה עולה הכי גבוה שאפשר! וזה נכון לגבי עמים, ולא רק אנשים... תראי אותנו היהודים, ב-45 היינו לאחר השמדה של שליש מעמנו, וב48 קמה המדינה, לא צריך לחיות רק את הרגע, צריך לראות את העתיד, להתעודד! אז תבכי קצת, אפילו הרבה, תני לרגש לפרוק קצת מטען, תדברי עם החברות הטובות, אבל אני מזכיר לך שוב, לבני אדם יש הגיון, והוא צריך להחליט, ובסוף הוא ינצח את הרגש, ואחרי כמה זמן הרגש יזכה בשלו, ויפרח מחדש, עם אהבה חדשה! בהצלחה

hellow

New member
תשכחי ממנו

אל תשימי עליו את הזין שאין לו :) תקרעי את התמונות שלו! תמחקי את הפלאפון והטלפון and mouv on...

black_magic

New member
חמודה..

כרגע זה נראה לך קשה ושאת לא יכולה לחיות יותר בלעדיו.. אחרי כמה ימים של דיכאון והרבה ממחטות רטובות, את תתעוררי לבוקר חדש, ותביני שהוא לא שווה שתבכי עליו הרבה.. תכירי בנים חדשים והכול יחזור להיות שמח.. ועוד תודי לנו ששיכנענו אותך לא להתאבד..

למעלה