בא לי להתמרמר

Shaycus

New member
בא לי להתמרמר

עד שאני מתחיל להרוויח קצת כמובן שמגיעה היד הבאה בראש בראש 0.02/0.05 דיפ אני עם אסים בבאטן מעלה 3 בליינדים, הוא רירייז לעוד 3, אני רי-רירייז לעוד פעם פי 3 והוא דוחף אול אין מן הסתם אני משווה כדי לראות AJ עלה מיותר לציין שהיה עלה אחד על הפלופ עם קלפים נמוכים ושהפסדתי את היד. ככוכוווווססססססססס

Golan24

New member
אז תשמע משהו יותר מעצבן

אני כהרגלי אוהב להעלות עם 5-7 או 7-9 וכאלה. מעלה פי 4 מהפלופ, מישהו עושה לי רי-רייז עצבני במיוחד. אני בהתקף ספונטניות משווה לו, ומקבל בפלופ סטרייט. אני עושה צ'ק, הוא עושה רייז עצבני, אני מכפיל לו, הוא עושה ALLIN אני איתו. פותחים קלפים. אני מראה סטרייט יפה, הוא מראה QQ. הפלופ היה 8-6-4 או משהו כזה. בטורן ובריבר יש 8. כלומר שלישיית 8, והם הQQ שלו זה פול-האוס. כמה סיכויים היה לו לדבר כזה? מעט מאוד. קורה.

Shaycus

New member
בטח שקורה

הכותרת שלי הייתה שבא לי להתמרמר, לא שזה לא קורה.. ואצלך ד"א זה די מגיע לך אחרי התקף הספונטיות שלך, סה"כ הגעתם לקופה גדולה עד לפלופ עם זוג גבוה שהוא מחזיק ביד... מה אתה רוצה ממנו הוא שיחק בסדר גמור

AdAmD1

New member
אין מה לעשות עם זה

שלשום הפסדתי קופה של 45$ (בבליינדים 0.05-0.10) כשפגעתי עם J-9 מהביג בליינד אחרי מינרייז וכמה השוואות פרהפלופ בפול האוס בפלופ. צ'קים עד הריבר ושם אול אין רק כדי לגלות שמישהו תפס בפלופ פול עם JJ ביד.

Shaycus

New member
רשמים נוספים מפול טילט

אחרי שקיבלתי קריז עצבני וירדתי מ250 ל150 דולר (כנראה שלשחק 4 שולחנות בראש-פוקר זאת טעות) אז לפעמים משתלם להיות בטילט ולעשות שטויות, כי נכנסתי לטורניר של 25$ ולקחתי ראשון אז לפחות חזרתי לאיפה שהייתי מקודם עם ה250) רק רציתי לעדכן :)

למעלה