בא לי.....לומר...לעשות...פשוט בא לי

NELLY

New member
בא לי.....לומר...לעשות...פשוט בא לי

זהו שרשור ה"בא לי".... בא לי לצעוק, בא לי לאמר, בא לי לזרוק באויר ללא כל התייחסות, פשוט בא לי.... אז מה עושים פה בעצם? מכירים את הרגעים האלה, בהם נורא בא להוציא משהו מהבטן, מבלי לקבל יחס לזה, מבלי שמישהו ידע על מה מדובר, מבלי לפתח על זה דיון?

THE WIZARD 55

New member
בא לי להוריד כאפות לאנשים!!!!

אז עכשיו נכנסתי הביתה, והתחלתי לקרוא אתכם.. וראיתי כמה דברים שלא אהבתי. מעט אבל מספיק את כולם אני מחשיבה כאן כחברים, ואני רואה בפגיעה בכל אחד מהם ע"י האחר כפגיעה אישית בי. אז סבבה לצחוק, אתם יודעים שאני אוהבת לצחוק ולהשתולל, ולהסתלבט אחד על השני, אבל לא לפגוע באנשים. וזה מה שאני מבקשת מכם. דיון ענייני, צחוקים בכיף, אבל בלי לפגוע אחד בשני. תודה

THE WIZARD 55

New member
ואחרי שלא דפקו חשבון למה שבקשתי..

בא לי לנשק
בא לי לחבק
בא לי לשלוח לבבות
בא לי לצרוח אוהבת
נלי איפה את?...בואי מהר לפה

NELLY

New member
מה בא לי???

ממממממממ בא לי לאהוב... בא לי להיות חופשיייההה ולא לדפוק חשבון ממה שיגידו אחרים... בא לי קעקוע חדש ....בא לי על השיר הזההה http://www.youtube.com/watch?v=H2uLofcIwVE

THE WIZARD 55

New member
רוצה לאהוב כמו בסרטים(אשכרה אנחנו בפילם)

חתיך שיבוא באנגלית וצבעים(חתיך חתיך שבא למות ממנו) קאם און בייבי המטוס מחכה..(אל תסעעעעע) ועוד חלום שלי ממריא לו (בשבת
)

NELLY

New member
אךךךךךךךךךךךךך על האהבה כמו בסרטים

שהגבר מה לא מוכן לעשות העיקר לקבל את אהובתו ..... חיות בסרט אנחנו הבנות..... http://www.youtube.com/watch?v=8i7q39LDb-c

THE WIZARD 55

New member
לא רק הבנות חיות בסרט../images/Emo6.gif

תאמיני לי, הכי כיף לחיות בסרט יחד... יום אחד סרט רומנטי, ביום האחר מלחמה, אחר כך סרט טורקי בסוחט דמעות.. זה הכיף, לגוון...במיוחד שיש 2 שחקנים טובים

mike00

New member
שיואוווו איזה פלאש הבאת לי....את לא מבינה...

כשרק הגעתי לקנדה הייתי גר בדירות עובדים.....באחת מהן היה בחור נחמד בן 18 שבא לחסוך קצת לפני הצבא...קראו לו אורן.. מרוקאי מצחיק כזה,קצת נשי......אף פעם לא היה מסתכל על בחורות....כשכל החברה היו מרכלים על בחורות הוא היה מורח קרמים וכאלה......באמבטיה הוא היה שר בא לי לצעוק אני פריחה.....קרע אותי
הוא לא הודה שהוא בקטע של בנים,כנראה חשש שיצחקו עליו או משהו....אולי עדיין היה צעיר ולא יצא מהארון...לכי תדעי,אבל השיר הזה הזכיר לי אותו...

NELLY

New member
../images/Emo46.gif מייק!!!!!!

שעה אני קוראת לך ואתה מתעלם... אל תגרום לי להיות

NELLY

New member
מייק כנס

בוח גם ויז הסקרנית נכנסה אבל לא נורא מה אני אמורה להבין מזה>>>
????

THE WIZARD 55

New member
לא סובלת את האוכל הזה

יש לו ריח של דג הכל חי שם מי שמביא לי אוכל כזה, ישר אני זורקת לזבל חחחחחחחח

mike00

New member
לא נעים לי להכנס איתך לקטנות אבל

זה בכלל יפני
ושתיכן לא מבינות בשיט....קצת וואסבי עם ג'ינג'ר וקצת סויה,ויאללה בלאגן..... אני פעם שנאתי סושי עד שעברתי לקנדה,הייתי גר כמעט שנה בוונקובר,עיר מדהימה שהשם השני שלה זה הונגקובר
קהילה אסייתית עצומה.....את הולכת בדאונטאון וחושבת שאת בטוקיו או משהו..... ים של מסעדות אסייתיות...טעים לאללה...

למעלה