בא לי לחטט לכם בהרגלי האכילה

רואה 6 6

New member
בא לי לחטט לכם בהרגלי האכילה

עכשיו נגלה למי יש הפרעת אכילה מטורפת,פסיכוזה גלומה,צדדים אפלים המתגלים רק למול הצלחת והסכו"ם (סתם,אפשר לחשוב...
)
-מה המאכל האהוב עליבם ביותר?
-מה משפחת המאכלים האהובה ביותר?
-מלוח? חמוץ?חריף? מתוק? (מר?! יש מופרע כזה כאן?)
-מה לא תאכלו לעולם?
-מה אפשר להעיר אותכם ב12 בלילה איתו ולא תוכלו לסרב?
-מסעדה מומלצת...?
-ההרגל המגונה שלי (אין מצב שאין!!אף אחד לא בנאלי עם אוכל)?
-אירוע קולינרי טראומטי?
-זיכרון טוב שלעולם יישמר וקשור באוכל....?

נושא מורכב

-שוקולד
-ממתקים וגאנק פוד
-מניחה שחרקים, אבל אי אפשר לדעת
-ניחוש...
-ההמבורגרים של זסטי כרגע
-אני אוכלת פרי/ירק אחד בחודש בממוצע

-זה נשמע כאילו אני מתלהבת אבל למעשה אני מקנאה באנשים שאוהבים ירקות ופירות, זה אחד האתגרים הקשים ביותר עבורי כמו גם גמילה מסוכר. מקווה שיום אחד אצליח.
-בעברי הייתי מאושפזת במחלקה לה"א וזו היתה אחת מהתקופות הכי השמחות בחיי. רק אציין שלעומת הרושם שבטח מתקבל אני יחסית רזה טפו טפו.

Shamy

New member
למה להיות במחלקת ה"א

הייתה התקופה הכי טובה בחייך?
ולמה נראה לך שהרושם שהתקבל הוא שאת לא רזה?

debbyb9

New member
דווקא באוכל אני לא בררנית

כמעט הכל הולך מתוק, מלוח, וכו'..רק לא חריף!!
זה יכול "להרוג" אותי..
כן אני מלאה/שמנמנה גאה

Shamy

New member
מאוד

אבל אני מאוד שומרת על המשקל אז אני לא אוכלת...
&nbsp
אני יכולה להגיד שלא אושפזתי בשל הפרעות אכילה אבל כן דיאטנית אחת הכריזה שהבררנות שלי באוכל גובלת באכילה מופרעת (הרגלים הזויים מדי)
&nbsp
העיקר שעכשיו את בסדר

רואה 6 6

New member
עכשיו אני מחטטת לעצמי בהרגלים:

-מה המאכל האהוב עליכם ביותר? כל מרק חוץ ממרק עוף פשוט.הוא לא שנוא עלי אבל לא גורם לי להתגעגע.
-מה משפחת המאכלים האהובה ביותר? מרקים וכל התבשילים של הכל מהכל בקערה אחת כמו כאלה בתאילנד וסין...
-מלוח? חמוץ?חריף? מתוק (מר?! יש מופרע כזה כאן?) ? מלוח, דפינטלי וגם חריף במידה.
-מה לא תאכלו לעולם? ממרח ייקרה וכל מאכל ים שלא הרגו מספיק ואפשר להריח את הים,פיככססס!!!
-מה אפשר להעיר אותכם ב12 בלילה איתו ולא תוכלו לסרב? מרק.
-מסעדה מומלצת...? אני גרה לא רחוק מזכרון יעקב. אני אוהבת את כל המסעדות שם.
-ההרגל המגונה שלי (אין מצב שאין!!אף אחד לא בנאלי עם אוכל)? ללקק את הצלחת כבסוף אם היה טעים במיוחד כשאני אוכלת לבד.
-אירוע קולינרי טראומטי? כל פעם שבה הושבתתי יום שלם מקילקול בטן אחרי ביקור באיזו מסעדה זה אירוע טראומתי.
-זיכרון טוב שלעולם יישמר וקשור באוכל....? הארוחות שסבתא שלי זז"ל היתה עושה. אוכל פולני ממש לא גועל תפל.רחוק מזה.

Shamy

New member
אני גם עונה - אגב! ח"ח על האוף , מאוד אהבתי את הסקר!

המאכל האהוב עליי ביותר - נראה לי שצ'יפס ,סושי,אוכל סיני!!!!! ובהחלט סוכריות גומי!
הטעם האהוב עליי ביותר הינו - מתוק (לצערי קוללתי בזה מאבי כי אימי דווקא אוהבת חריף)
ישנם הרבה מאוד מאכלים שכבר כיום אני לא מוכנה לאכול כי אני מאוד בררנית באוכל - אני לא אוכלת : חמוצים(מכל סוג שהם),מיונז(אחד השנואים עליי),רטבים במרקמים שומניים (אלף האיים, חרדל ודבש וכו') ,אני לא אוכלת מזטים (סלטים קטנים) יש בטוח עוד ולא עולה לי לראש כרגע
גם אם יעירו אותי ב12 בלילה אני לא אסרב לקפה ועוגה /משהו מתוק אחר
הרגל מגונה שיש לי באוכל - יש כמה : אני לא אוהבת שהאוכל נוגע אחד בשני בצלחת (עד שלב מאוחר בחיים היה לי צלחת מחולקת כמו שיש לילדים בגן) ,אני לא אוהבת גם לערבב אוכל,נגיד אם יש לי המבורגר וצ'יפס קודם אני אכאל את ההמבורגר ואז את הצ'יפס ויש סדר לאיך שאני אוכלת -תמיד הירקות קודם, אח"כ את הבשר/פרוטאין ובסוף את הפחמימה (כך או כך שומרת את האהוב ביותר לסןף) ועוד הרגל מגונה, אני לא אוכלת ושותה ביחד אלא קודם מסיימת לאכול ורק אז שותה את השתייה ששמתי לי
מאורע טראומתי קולינרי - הלכתי עם ההורים למקדונלד'ס והזמנתי המבורגר צ'יקן ולא ידעתי שזה בא עם מיונז , ולא רציתי לשגע את ההורים שלי בלהחזיר את זה ולבקש אחד בלי רוטב כי הם ככה כבר היו מעט כעוסים על משהו אחר , אז כדי שאף אחד לא יתרגז עליי שאני לא אוכלת את מה שהזמנתי נאלצתי לאכול את זה עם המיונז, עד היום זכור לי כמה כל ביס היה קשה לעכל והיה די טראומתי עבורי (נראה לי שבנקודה הזאת בחיי הבנתי שאני ומיונז לעולם לא נהיה חברים! וזה לא מפריע לי
)

מסעדה להמלצה - פייר, אני בקושי אוכלת במסעדות (יש לי קרוהן, ולא פעם או פעמיים חטפתי כזה התקף ממסעדות שאני משתדלת לא ללכת או ללכת לספציפיות שלא היה לי איתם בעיות אח"כ) אז אין לי המלצה..ארומה? זה נחשב? (ממליצה על הסניף בקניון קריית אונו)
זכרון טוב שקשור לאוכל - אני לא יודעת אם טוב אבל מצחיק, אחותי היא קונדיטורית בחסד היא אופה דברים....אוו שלא נדע מצרות כמה שזה טעים, בכל אופן אני זוכרת שיום אחד הרגשתי קצת סבבה והתחשק לי להציק לה במטבח אז שאלתי מיליון שאלות והתחלתי לרקוד והיא הסתכלה עליי במבט של...wtf?! ואז אחרי כמה שניות אמרה...will u stop that?! ואז חייכתי והלכתי..

אם יש לך עוד רעיונות לסקרי OFF אני מזמינה אותך לשים, אני אשמח לראות דברים כאלה אפילו אם הם לא בהכרח קשורים לבינו לבינה כי זה כזה כיף

שלום

המאכל האהוב: אינסטנט פודינג שוקולד.
משפחת המאכלים האהובה: אמריקניים, מתוקים.
לעולם לא אוכל קישואים.
אפשר להעיר אותי עם פנקייק טוב או פודינג שוקולד.
מסעדה מומלצת: ארט דה קוקו.
הרגל מגונה: לאכול פיצה ביד, שוקולד כמו סנדוויץ' ושיפוד כמו תירס, ולשתות נס קפה בלגימה אחת כמו מיץ.
אירוע טראומטי: פעם ביום כיפור נתנו לי בטעות סנדוויץ' עם גבינת קצח במקום גבינה צהובה אז נבהלתי ודרשתי שיחליפו לי.
זיכרון טוב: בצרפת בילדותי שתיתי לראשונה בחיי סיידר, שזה המשקה האהוב עליי ותמיד אזכור את החוויה.
&nbsp

לא

אני צבר והוריי צברים. בילדות לקחו אותנו ההורים לפריס לשלושה חודשים, ובינקות הייתי עם ההורים באמריקה.
&nbsp
&nbsp

sagivi1

New member
אני עונה

-מה המאכל האהוב עליכם ביותר? אוהב מה שטעים(מגוון)
-מה משפחת המאכלים האהובה ביותר? הודי
-מלוח? חמוץ?חריף? מתוק? (מר?! יש מופרע כזה כאן?) פיקנטי
-מה לא תאכלו לעולם? מאכלי ים
-מה אפשר להעיר אותכם ב12 בלילה איתו ולא תוכלו לסרב? לא רלוונטי

-מסעדה מומלצת...? ברור שSOHO
-ההרגל המגונה שלי (אין מצב שאין!!אף אחד לא בנאלי עם אוכל)? חייב חטיף אחרי האוכל
-אירוע קולינרי טראומטי? לסרב לאוכל של חברה שלך?

-זיכרון טוב שלעולם יישמר וקשור באוכל....? בצרפת לקחו אותי למועדון,הזמנו אוכל ואגיע מגוון גדול,אכלתי מהכל והטעם מממ קשה לתאור

למעלה