בא לי לטוס....

1simple

New member
בא לי לטוס....

לאיים לכמה שבועות.... נקווה שאני אוכל בספטמבר.... ומקוה ש 1250 יספיקו...

noaaaa

New member
שאאאאלום

נראה לי שזה יספיק הכי הרבה לשבועיים כולל טיסה לא?? לי יש הכי הרבה 100$ ככה שחוץ ממונית לשדה התעופה וקפה ועוגה בחדר המתנה שם אני יכולה לשכוח מטיול...

aviron

New member
כולל ../images/Emo160.gif ?

אה....טיסה 800 , הגעה לאיים בנסיעה 50 (כולל מעבורות ועוד) (בטיסה 150), בונגלוס, נגיד 500 באת´ ליום? (מ´את אומרת נועההההה?), אוכל, כולל איזה לובסטר פעם, בירה, חבר´ה. הייתי אומר בלחץ. אבל אני לא "תרמילאי" אז לא בטוח. אם אני צודק: אז אולי פחות מ"כמה שבועות" - או אולי כדאי להמתין עוד קצת לעוד איזה´שהם 500 נוספים? ואני מקווה בכלל שאתה מדבר על דולרים !

noaaaa

New member
שים לב לטיול הבא

אפשר להשיג כרטיס טיסה ב700$ ואפילו פחות!!! ז"א נשאר לו550 $-להסטלבט בחוף לא עולה כסף אם לא קונים כל חמש דקות לונג סוחרת ולא אוכלים 10 ארוחות ביום אפשר להעביר יופי שבוע וחצי בסבבה,וכמו שארמרתי אפילו גם שבועיים,קצת בלחץ אבל אפשרי. זאת בהנחה שsimple1 תרמילאי כמובן simpe1? יש תגובה??

1simple

New member
תראו..

טיסה 700.... חדר 150 באט ליום.. נסיעות.. 1600 באט... אוכל.. 200 באט... כלומר נשארו 300 דולר לאלכוהול... לא סביר ?

noaaaa

New member
ואל תשכח

אל תשכח להשאיר בצד 500 באט ליציאה בשדה התעופה וכמה באטים גם להכנס לאינטרנט לכתוב לנו...

1simple

New member
טוב..

ולמה ליכתוב לך ? את לא יודעת שאת באה איתי ?

aviron

New member
שובב !!!../images/Emo3.gif

וחוץ מזה: שכחנו לתמחר מסאז´ים !!!

אני לא יודע מה איתכם...

אבל אני בחודש בתאילנד הוצאתי יותר מ1000$ לא כולל טיסה ומצלמה שקניתי. מצד שני אני עשיתי הרבה קניות כי באתי לכמה חודשים ולא היה עליי כלום אז הייתי צריך לקנות הכל(שזה לדעתי הדבר המומלץ לעשות, בתאילנד יש בגדים יפים, זולים ואיכותיים). טיסה לתאילנד אפשר למצוא בבערך 700$ (עם הירדנים). 550$ יכולים להספיק בכיף ל-3 שבועות אם לא עושים הרבה קניות... לדעתי..

למעלה