בא לי לטייל במזרח

noaaaa

New member
טיול במזרח

הי אריק,זה קצת תלוי כמה זמן יש לך ותקציב,ולפי זה כדאי לך לתכנן יעדים. אני מאוד מאוד מאוד ממליצה להגיע להודו,מדינה מדהימה מלאת ניגודים וחוויה בלתי נשכחת לטוב או לרע. להודו לא כדאי להגיע למעט זמן למרות שזה לא קריטי פשוט זו מדינה ענקית עם כ"כ הרבה מה לראות,וגם הנסיעות מאוד ארוכות כך שחבל לבזבז זמן יקר ובעצם לא לראות כלום למרות שנסיעה ברכבת,ריקשה,על הגג של אוטובוס מקומי או בפנים צפוף צפוף זו חוויה בפני עצמה , אבל בכל זאת.. אני יכולה לספר לך עוד ימים שלמים על נפאל,בורמה,לאוס או תאילנד ולמה כדאי לך להגיע לשם. תן עוד קצת פרטים-אתה בכיוון של טרקים,נופש,סטלבט?? ובאיזה עונה אתה נוסע? בכל מקרה בכל מקום שתהיה אתה תהנה,וכשלא רואים מקום אחד בעצם רואים מקום אחר, כך שלא מפספסים כלום...

aviron

New member
הכל טוב - ויש הכי טוב !../images/Emo123.gif

עבורי : דרום-מזרח אסיה מרתקת !. בעיקר: ויאטנם, קמבודייה, לאוס, בורמה. ברי יגיד לך: סע להודו... אני אומר לך: אל תפסח(י) על תאילנד !!!

מריושי

New member
יש לכם הצעות

לויטנאם, קמבודיה לאוס ובורמה? (ובהצעות אני מתכוון למקומות שלא שומעים עליהם כל שניה)

noaaaa

New member
אי בודד בלאוס

יש אי שנמצא באגם מלאכותי בלאוס,על האי יש רק וילה ענקית וזהו. כדי להגיע למקום הזה צריך להגיע לעיירת דייגים ולתפוס"טרמפ" עם סירת דייג,וכשתרצה לחזור אז תקווה שתהיה סירה קרובה אליך או שתתחיל לשחות ולשחות ולשחות... אני לא זוכרת עכשיו מה שם העיירה אבל יש את המידע הזה בלונלי פלנט,זה מוזכר כדרך אגב שם,אם אני אתקל בזה אני ארשום שוב. ואפשר לעשות טרק בצפון תאילנד באופן עצמאי,ולישון בבקתות של השבטים,זו חוויה מדהימה מאחר ולא מגיעים אליהם תיירים(בכל אופן כשאני הייתי) והילדים בהתחלה מפחדים כשאתה מתקרב אליהם,והנשים ניסו להפשיט אותי,הן לא הבינו למה אני לא הולכת כמוהן...

אבי-רון? רגע רגע רגע ...

איך ידעת שאני אמליץ לו לנסוע להודו
???? זה נכון מאוד שאני אוהב את הודו אבל לא אמרתי שתאילנד לא מדהימה ובעיקר לאוס שהיא מהממת... אני בטוח שיש בתאילנד עוד אלף מקומות שלא ראיתי ושבטח יש כל כך הרבה דברים שאפשר ללמוד מהם ולחוות אותם... אני אישית מטורף על הודו... ולכן אני ממליץ לנסוע לשם... ערב טוב ברי

aviron

New member
רואים, שומעים, קוראים !

ותאמין שאני עוד לא הייתי בהודו?

1simple

New member
טוב זה נקרא ...

"נאם נגום" אם איני טועה.. אגב מלאכותי ממש יפה.. אך שתי בעיות ... 1. יש בו ממש ממש מעט חדרים כלומר אם הגעת ואין חדר בעיה.. 2. האוכל ממש אבל ממש גרוע .... 3. אני יודע שאמרתי 2... אבל היה לי קטע ממש מעצבן שם

למעלה