בא לי לכתוב פה הודעה.

bזוהר

New member
בא לי לכתוב פה הודעה.

לא יודעת למה. חשקתי ללחוץ על "הוספת הודעה" לא יכולתי לעמוד בזה. זה מה שקורה למשורר שנהיה זונה סוסים מצרים נעליים איטלקיות כלי דם תפוחים היא צועקת: "בוא אלי". אהה! יש לי רעיון. זה יהיה שירשור-הגעה להופעה בתמונע, ביום חמישי. אם כך, מי שבא שיסמן
מי שלא מגיע שיסמן
+ למה הוא לא בא. ובגלל שזה השירשור שלי, אני מרשה לכם להוסיף כל מיני שטויות כמו עם מי אתם באים ומה תלבשו, ולמה תלבשו וכו'. ואפשר לעשות מפגש אחרי ההופעה. יום טוב:( ואין לי יותר כוח להמשיך לכתוב...................................................................................................................................................................................................................................................................................

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

אלג'יר
רוב הפורום יהיה,אז פגישה יכולה להיות נחמדה [למרות שאת רוב הפורום אני מכיר, חלק אפילו טוב מאוד...
].
ד"א [אוונגרד את לא! בסדר?!
]. אני אלבש חליפת ברבור כמו של ביורק מטקס האוסקר,כובד אדום רחב שוליים עם נקודות ורודות-סגולות ומגפיים צהובות. לא תפספסו.

0mroosh

New member
../images/Emo7.gif

הלוואי ומואיש יבוא אליך בשנתך ויעשה לך קרחת,ישאיר לך את הפוני ויצבע אותו בורוד מטאלי!

darling2

New member
../images/Emo46.gif

הלוואי והאיש הכחול יבוא אלייך!
ואז תראה! חסר לך אם אתה לא מקדיש לי שיר שאתה בהופעה!

קוֹבּ

New member
אמן ואמן

ינטוף עליך. אני חושב שהוא שבר שיאי גוונים: התחיל בתכלת כהה, עבר לכחול, המשיך לכחול כהה ואז אינדיגו.
דר-לינגה

למעלה