בא לי למות

EMAEMA

New member
בא לי למות../images/Emo3.gif

עבדתי אכשיו עם הבצק סוכר בפעם הראשונה בחיי - ניסיתי לעשות עיצוב קטן רק כדי לראות איך זה לעבוד איתו יצא לי גועל נפש!!!!!!!! אני לא מאמינה מה שאנשים עושים עם הבצק הזה !! ילד בן 3 לא היה מכין את מה שהכנתי אני!! ( אני כל כך גרועה??!! ) למה בכל נגיעה הכי קטנה הבצק משתנה??ניסיתי להעביר את הברווזים לקופסא והשתתנה לי כל העיצוב!!!!!!!!!!! איך עובדים ? עם ידיים עם קורנפלור?? הבצק כל הזמן נדבק לי לידיים!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףף והנה תמונה להמחשה פאדיחות אבל זה מה יש

EMAEMA

New member
מזל שזה מטושטש - רעדו לי הידיים

אני צוחקת כאן על עצמי......שחשבתי שאוכל להכין דברים מורכבים יותר - אפילו הכדור לא יצא לי עגול חחחחחחחחחחחחחחחחחח

gaya77

New member
אמה, יצא לך יפה מאוד...

גם אני נאבקתי עם העובדה שהבצק נדבק ומשנה את הצורה שלו בכל נגיעה... אני חושבת שצריך קודם כל להניח לדמות להתייבש על מצע קורנפלור ואז להעביר לכלי... אבל סה"כ יצא יפה מאוד גם הצבעים יצאו עזים. בהצלחה!!!

האוהבות

New member
האם עבדת בחדר ממוזג?

החום והלחות גורמים לבצק להזיע. וחוץ מזה אפשר לשים CMC ואז הבצק מתקשה. אבל הברווזונים לפי דעתי מקסימים וגם הצבעים שלהם.

האוהבות

New member
אהה ועוד משהו...

אל תשימי הרבה קורנפלור כי כשהבצק מתייבש זה גורם לסדקים. צריך לשים במידה.

EMAEMA

New member
תגידי - את לא רוצה תמונות של אלדר?

יצאו תמונות משגעות!!!!!!! ולמדתי את הלקח שלי - בפעם הבאה אני עובדת בחדר ממוזג!!

לא ממש שווה לך למות ../images/Emo3.gif

יצא לך נחמד מאד. המלצות - לקרר היטב את החדר לפני העבודה ובמהלכה. מזג האוויר הלח פשוט אסון לבצק הסוכר. לעבוד עם ידיים מפודרות בממש מעט קורנפלור כדי שמצד אחד לא ידברק ומצד שני לא ישנה את היחסיפ של הבצק וייבש אותו. עם הזמן יבוא הנסיון

לא כדאי למות כל כך מהר!

הם חמודים מאוד ותתחשבי בעצמך. זו עבודה ראשונה... חמודים מאוד הברווזים

למעלה