בא לי למות

בא לי למות

כולם נוסעים להופעה שלהם בדצמבר חוץ ממני כי אין תקציב גם שתי חברות שלי אלהים למה למה למההההההה! אין אני מהת מקנאה אני יודעת שזה דוחה להרגיש ככה אבל אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! אוףףףףףףףףף זה כזה לא פיררררררר

busted4ever

New member
לא כולםנוסעים להופעה בדצמבר!!!

אני נוסעת להופעה באוקטובר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם.. לא מרשים לי להכנס לבד וסבתא שלי לא תכנס איתי להופעה של באסטד ככה שאו אני לוקחת מישו או לא נכנסת

עכשיו דיברתי עם אבא שלי

הוא סוכן נסיעות...והוא אמר לי שאם אני רוצה אני יכולה לנסוע אבל אין לי עם מי ללנסוע לשם יואואואואו אני כל כך רוצה אוך! לבאסטד וסימפל פלאן וגוד שרלוט!!! ושמעתי שגם לפאייטסטאר יתחיל הופעות בקרוב..

busted4ever

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

את באה איתייי!! שמעתת???? אני יכולה להכנס רק עם עוד מישו יבוא איתיי!!! ובאותו תאריך שאנינוסעת סימפל פלאן שםם!!!!! הם ואבריל בהופעה משותפפפפפפפפפפפפפפפפפפפת!!! וגם באסטדד יווו את באה איתיייייייייייייייייייייייייייייייייי

fight star

New member
וואייי

אפ את נוסעת ואת צריכה מישהו שיהיה איתך אני רוצה!!! אבל ברצינות!

=)

אם את רצינית רשמי לי תאייסיקיו שלך או מסנג'ר.. ובאמת כל מי שרצינית רשמו לי

busted4ever

New member
גם אני רציניתתתתתתתתת

תקשיבו אפשר לארגן לנסוע לסאמר סקול ולהבריז להופעה או שנארגן טיסה כי אני מעדיפה לנסוע עם חברות להופעה

fight star

New member
יפפפ!!!

גם אני מעדיפה! ברצינות שאפשר לארגן את זה! רק צריך להתחיל לזוז!!!

תאמת לומר...

אם נחכה עד הקיץ זה בטוח יתפרק אני מתכוונת מה שנארגן אם נארגן כי עד אז אלוהים גדול ואיפשר לדעת מה יקרה אם כבר נאבד קשר או משהו כזה...

SurfeR Babe

New member
אני לא מתכוונת

שנארגן בקיץ, אני מתכוונת שנארגן לקיץ, אם זאת הבעיה... אני יודעת שזה עוד מלאאאאאא זמן אבל חבל לי על הזמן לא נראה לי שאני אוכל לבוא לפני כן... מקסימום אם תלכו קודם אז אני לא אצטרף...

נופר36

New member
אני מרגישה בדיוק כמוךך../images/Emo7.gif

אין סיכוי שאני אגיע לשם בזמן הקרוב..או בכלל!:( זה הדבר שאני הכייי רוצה בעולם!! לא פייר:((((

SurfeR Babe

New member
לך לפחות יש סיכוי...

אני בכלל לא הולכת... בטוח... אני מתהההההה טוב מה אפשר לצפות זה בזמן לימודים ואני בכל מקרה מפסידה יום אחד כל שבוע וגם מי שתלך איתי גם תצטרך להפסיד ואני מכירה את ההורים שלה והם לא ירשו לה

אני לא חושבת שיש לי סיכוי

וגם יש הופעות בחנוכה... אין לי סיכוי כי אין הרבה חברות שלי שאוהבות באסטד ואין תקציב גם... ולא ניראה לי שמישהי תאכל לבוא איתי... אבל בחופש הגדול (עד אז אלוהיםםםםםםם) אני מקווה שיהיה עדיין הופעות שלהם כדיי שאני אלך...או בפסח אבל זה כל כך רחוק איואואו זה מבאס ביותר! :'(

למעלה