בא לי למות...

avi851

New member
בא לי למות...

יש מישהי שלומדת באוניברסיטה שאני לומד (לא באותה מגמה) ואני מאוד רוצה אותה. והיא שמה לב שאני מסתכל עליה אבל כל פעם שאני רואה אותה אני פשוט לא מסוגל להתחיל איתה וזה הורג אותי. אני פשוט משתגע. אני יודע שתגידו שאני פחדן ושאני אתחיל איתה כי אין לי מה להפסיד אבל אני פשוט לא יכול וזה נמשך כבר הרבה זמן. למשל היום ראיתי אותה , היא דיברה עם מישהו , והסתכלתי עליה והיא הסתכלה עליי ואני פשוט המשכתי כמו מטומטם. ודי נמאס לי. אני יושב מדוכא ולא יודע מה לעשות כבר. ובגלל שעבר זמן מאז שהיא שמה לב שאני מסתכל עליה וכל פעם זה קורה מחדש שאיכשהו אני רואה אותה פה שם ולא אומר כלום ,אני מרגיש שכל הגורם של הטבעיות (ושל ההפתעה) שבלהתחיל עם מישהי פשוט הלך... וזה שובר אותי כי אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי...

orangeada

New member
למות?

זה לא יהיה כדאי
תראה מה ענו לי פה, זה טיפה דומה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=909&msgid=63733091 ולדעתי- אולי אם אתה מכיר מישהו שכן לומד איתה, שיכיר ביניכם ותפתח את זה משם, או שיברר אם יש לה חבר.. אם לא תעשה משהו- כנראה שכולם לא יקרה
ואגב שנה"ל לא מתחילה ביום ראשון??

Cobe Anan

New member
תתפרע..

תיגש אליה, תושיט לה את היד, ותגיד: "שלום! אני טמבל, אבל החברים שלי קוראים לי אביב.. תהיתי אם תוכלי לקבל אותי כמו שאני למרות החסרונות שלי...? ביום חמישי בערב, נניח...?" טקטיקה אחרת- "תכיני את עצמך, יום חמישי, 22:00, אנחנו יוצאים ל_____, אני רק צריך את הטלפון שלך כדי שתסבירי לי איך להגיע אלייך." אפשרות שלישית: "איפה את מעדיפה להתחתן, בגן או באולם?" היא בטח תשאל אם אתה לא ממהר קצת, אז תגיד לה: "מצטער, את צודקת, לפעמים אני נסחף.. נתחיל בקטן- סרט או ארוחת ערב?".. יש עוד מליונים, אבל תזכור דבר אחד- לא משנה מה תגיד, זה יחמיא לה. מאד. תנצל את זה שככל שאתה יותר ישיר, פתוח- אבל אמיתי- יהיה לה הרבה יותר קשה לסרב.. רק אל תגזים ("היי, שמעתי שאת נותנת, אפשר גם קצת?"- לא הולך), ויהיה טוב.. מה הכי גרוע, תקבל סירוב? זה לא כיף, אבל אם לא תיגש, היא בטוח לא תסכים.. ולסיכום: מי שמתבייש- מת לבד.

Zoharrr

New member
איזה משפטים חמודים!

איש,תקשיב לקובי, אם מישהו היה מתחיל איתי ככה הייתי בטח ממש מחייכת ובכיף יוצאת איתו...

Cobe Anan

New member
:)

אבל זה לא המשפטים- זה הרעיון הכללי. צריך לעזוב את האגו בצד, לא לפחד ממה שאנשים חושבים עלינו, להפתיע, להיות חי, זורם.. מה שאומרים לא חשוב, חשוב איך אומרים את זה, מה משדרים.. ביטחון אמיתי, לא מופרז, כזה שנובע משקט פנימי, ולא מפחד להיכשל.. זה כל מה שצריך. זהו.

אחי משפט חשוב בחיים

מי שמתבייש מתייבש בוא נעשה מה יש לך להפסיד מול מה שיש לך להרוויח במקרה שאין לה כלום אלייך אז או שתהיו ידידים או שלא תהיו במקרה הכי גרוע ואם היא תסכים הרווחת קיצור אין לך בכלל מה להפסיד זה שאתה מסתכל עלייה זה לא יעזור תסתכל עלייה עד מחר היא לא תיזום את השיחה ותעשה את זה כמה שיותר מהר כי אתה תאחר את הרכבת והיא תכיר מישהו אחר ואם אתה צריך עצה איך לגשת אלייה אז תבוא אלייה ותגיד לה שמתי לב שאנחנו כבר כמה זמן מחליפים מבטים וחשבתי שהגיע הזמן להחליף כמה מילים

TATI22

New member
עצה מבחורה

באמת כבר נאמר כאן הכל, אז עוד משהו קטן:רוב הסיכויים שאם באמת היא מחזירה לך מבט כל פעם אז כנראה יש גם איזשהו עניין מצדה גם, מעבר לסקרנות של`אני אסתכל לראות אם הוא מסתכל`. זה כבר טוב. ככה שיש מצב שהיא פשוט מחכה, בדיוק כמוך, ואתה סתם אוכל סרטים. לך על זה! אנחנו הבנות לא כאלה נוראיות, ונורא מוחנפות מזה שמתחילים איתנו(ואל תאמין לשום דבר אחר!) :)

למעלה