בא לי לנסות שוב

apocalipto

New member
בא לי לנסות שוב

הנה תחייתי המחודשת בפורום זה. טא דה דה דם.
יש לי חשק לחצלל שוב (הייתי בפורום בשנת 2012 נדמה לי למעט זמן)[שוב זה החשק, לא חצלול כי לא היה לי בעבר]
מעניין אם יש סיכוי מוגבר לפרישה חוזרת אחרי פרישה ראשונה, כמו בגירושין

הפעם אני עושה מחברת חלומות ויש לי שאלה:
מה רמת הפירוט הרצויה? שני חלומות ראשונים שרשמתי היו באורך דף צפוף וזה ממש קשה ולקח חצי שעה.
עדיף לרשום את מה שזוכרים אבל לא בפירוט יתר?

ואם מתעוררים באמצע הלילה בטעות או במכוון וזוכרים חלום, לרשום בקצרה כדי לא להתקשות לחזור לישון?
ואז נזכרים אחר כך מהכתוב ומשלימים?

אל על2

New member
טא דה דה דם! חחח

ברוך שובך :)
(האמת היא ששנת 2012 היא שנה אחת לפני שהצטרפתי לפורום..)
אוקיי אני הולך לענות לך על השאלות:
1. אין רמת פירוט מיוחדת..חצלולים או חלומות רגילים יכולים להיות באורך של חצי עמוד עד לאורך של 5 עמודים אפילו חח
2.שוב..זה לא משנה כמה אתה כותב אלה כמה רצינות אתה מקדיש לעניין
3.אם תתעורר באמצע הלילה אף אחד לא יכריח אותך לכתוב (למען האמת גם אני לא ממש הייתי רוצה לקום מהמיטה כדי לכתוב..) אבל אם אתה רוצה אתה יכול לכתוב בקצרה..
4. לכל אחד זה יכול להיות שונה למשל אני יכול לכתוב בקצרה ואז בבוקר לא לזכור מה היה ההמשך אבל אנשים אחרים יכולים
לכתוב ולזכור מה היה ההמשך.. בכל מקרה להתעורר באמצע הלילה לא יקרה לך הרבה פעמים מחלומות רגילים.
&nbsp
מקווה שזה עזר :)

apocalipto

New member
היי

תודה על התשובה
אני חושב שאני אשקיע בכתיבת החלום כשזה יהיה משהו שאני מאוד אוהב ונהניתי ממנו ובשאר הפעמים ארשום פחות
הבנתי את 2

מישהו מכיר אתר שבו אנשים רושמים חלומות?
אני בטוח שיש כזה ברדיט אבל מה עם אתר עצמאי?
פה ראיתי שמשתפים חצלולים

אל על2

New member
אין בעד מה :)

ותזכור שאחרי שאתה כבר זוכר את החלומות שלך מידי פעם ורושם אותם במחברת כדאי לך לעשות בדיקות מציאות
אממ...אתר לשיתוף חלומות אני לא מכיר..אבל אולי תפתח בלוג שקשור לחלומות בתפוז?
בלוג זה כמו אתר עצמאי כזה..
למרות שאם בא לך אתה יכול מידי פעם לפרסם פה חלומות מעניינים שלך :)
בהצלחה!
&nbsp

Freedom Inside

New member
ברוכים השבים

אתה תמיד יכול לכתוב פה חלומות כיפים שהיו לך, אנחנו אוהבים לקרוא ואני חושבת שחלק גדול ממה שאנחנו עושים פה זה לשתף חלומות שלנו.
&nbsp
אני אישית באמת לא מפרטת הרבה אבל לעיתים אני מתחרטת על זה... יצא לי למשל לקרוא חלום שחלמתי מזמן ואני זוכרת שהיו לי הרבה יותר פרטים לגביו אבל רשמתי אותה בצורה מאוד מתומצתת ועכשיו אני לא זוכרת...
&nbsp
אבל למען המטרה שלנו, שהיא חלומות צלולים, עניין רשימת החלומות נועד לכוון אותנו לחלום הצלול אז זה לא באמת משנה.. סתם נחמד להזכר.
&nbsp
עצה ממני אליך - בדיקת מציאות כל פעם שאתה פותח עיניים (גם בבוקר כשאתה קם, גם אם כרגע נחת קצת בחלומות בהקיץ)

למעלה