בא לי לנשנש משהו טעים

עגלשון

New member
יופי הרסת עכשיו את כל האופציות

מה זה שווה שאת מרימה להנחתה ושמה 10 גרוזינים שניים וחצי מטר גובה לחסום את ההנחתה?

עגלשון

New member
אני לא מבין גדול באוכל

אבל אם זה לא חייב להיות אוכל אז יש לי כמה הצעות

אבל בעצם הן ברורות מאליהן

עגלשון

New member
לנסות לאתגר אותך...

סבבה.

מתחת לבית אריה יש צוק שהרבה מטפסים נוהגים להתאמן עליו.
מה שאף אחד לא יודע זה שהחבאתי שם לא מזמן חבילה של פפרו רושה עטופה שטרות של מאתיים שקלים.
זה נמצא איפה שהוא באמצע העליה במקום שאפשר להגיע אליו רק בטיפוס הובלה.

צאי לדרך

עגלשון

New member
הייתי נותן לך יד

אבל את תצטרכי את שתיהן בשביל לטפס.
אלא אם כן את רוצה להשתמש בשיניים ואני יכול להגיד לך מניסיון אישי שזה לא כזה כיף,
במיוחד כשבדיוק איפה שאת שמה את השן עומדת איזו חיפושית

עגלשון

New member
אני מבטיח שאנסה כמיטב יכולתי

אבל יש סיכוי טוב שיקח לי הרבה מאוד מאוד מאוד זמן להוציא אותה עם הלשון.
ולא בגלל שהיא לא מאומנת

עגלשון

New member
אני מיומן עם הלשון

ובטח עם הבליעה,
לא בולע מה שלא צריך.
אבל צפרדע ונסיכה עם כתר, את יודעת מה מספרות האגדות...

עגלשון

New member
החברה שלך גם נסיכה עם כתר?

וקוראים לה דובשנית?

את רוצה את הגרסה הקצרה או הגרסה הארוכה?

עגלשון

New member
שלא תגידי אחר כך שאני חופר

פעם לפני שנים רבות בארץ רחוקה מאוד, יש שיגידו אפילו ארץ שאינה בעולם שלנו,
במקום שבו העצים צומחים הפוך ושורשיהם מופנים אל על,
מעבר ליערות ואגמים, הרים ונהרות,
מעבר לכוכבים ולגלקסיות, היכן שהולכים באומץ למקומות בהם האנושות עוד לא היתה,
מעבר לעפעוף עיניים ארוך וR.E.M, היכן שהכל יכול להתגשם,
חיה לה נסיכה עם כתר. אך כיוון שהיה זה עולם הפוך בו צמחו העצים הפוכים ושורשיהם כאמור מופנים אל על,
אותה נסיכה לא חבשה את כתרה על ראשה כי אם בתוך פיה.
והיה זה כתר מרשים ומלא הוד והדר, עטור כולו יהלומים ואבנים יקרות בשלל צבעי הקשת,
כתר עדין היה ולא אותה מפלצת מגושמת שהנערות באותה מדינה רחוקה היו משתמשות בו כדי לשפר את מראן.

יום אביבי אחד יצאה הנסיכה לטייל ביער הקרוב לארמון שבו חיה, 3 השמשות עמדו במרכז הרקיע ועלי העצים ליטפו את רגליה היפות והשעירות.
אך שורשי העצים המופנים אל על לא סיפקו לנסיכה היפה את ההגנה הדרושה לה מפני השמשות הקופחות ומהר מאוד מצאה היא עצמה צמאה מאוד.
שמה היא פעמיה אל האגם הקרוב שידעה היא שמימיו הצלולים יוכלו להרוות את צמאונה ולקרר את גופה הענוג.
אך בעודה פוסעת ברכות ובזריזות שלא היתה מביישת עז הרים נזכרה היא בהזהרותיה של סבתא עליה השלום,
ומילות ההזהרה עלו ובעבעו במוחה העייף והחם "אל תתקרבי אל האגם הזה בראש חודש, הוא מלא בעגלשונים אכזריים שיאכלו את כל החיפושיות היקרות ללבך כל כך" "אל תתקרבי אל האגם הזה בראש חודש, הוא מלא בעגלשונים אכזריים שיאכלו את כל החיפושיות היקרות ללבך כל כך"...
אך מרוב עייפות וחום לא הצליחה להזכר הנסיכה אם היה זה ראש חודש או לא והחליטה לקחת את הסיכון וללכת לאגם.
שאם לא כן יבולע לה מצמא וחום ויובש.
אך ליתר ביטחון הוציאה הנסיכה היפה את החיפושיות האהובות עליה מכיסה והכניסה אותן לפיה, שלא יבואו העגלשונים האכזריים ויחטפו אותן מכיסה ויבלעוהם (מנגינה של מלתעות).
והנה היא מתקרבת אל האגם וקרקור העגלשונים עולה באוזניה, אך רוח קרירה המנשבת מן האגם משכה אותה להתקרב עוד ועוד, או שכך היא חשבה.
אך מה שלא ידעה הנסיכה התמה היה שקרקור העגלשונים כמו כישוף הוא, כישוף מתוק וערב לאוזן שמי ששומעו פעם אחת לא יכול להגמל ממנו וגורם הוא לכל לזנוח את כל חומותיהם ולזרוק את כל משמרם ולהתמסר לכל אשר העגלשונים רוצים.

זה לא נגמר אבל בחיי שכבר אין לי כוח יותר לכתוב

שורה תחתונה, העגלשונים הצליחו להפנט את הנסיכה ולאכול את החיפושיות שהסתירה בפיה ולגרום לה לנשק את המלך שלהם (זה אני אם תהית) והוא הפך לנסיך.
הסוף.

למעלה