בא לי לספר כמה דברים

בא לי לספר כמה דברים../images/Emo3.gif

אחח קודם כל חורף!
אז קמתי היום וראיתי את המזג אוויר וכל כך ידעתי מה אני הולכת לשמוע בדרך לבית ספר.. דנה היא פשוט טיפוס חורפי!
השירים שלה כל כך מתאימים, אז הכל אפור ומעונן וגשם בחוץ ואני בתוך האוטובוס, שומעת את דנה שרה "זה רק חלון זכוכית עליו טיפות עומדות" מה שבאמת קרה
היה ממש כיףףףףף
ועכשיו משהו מבאס.. מחררררררר אני בתל אביב!!
(לא זה לא מה שמבאס) העניין הוא שיכולתי להישאר שם להופעה של דנה אבל אנחנו הולכים לשבת איפשהו כי יש לחברה יומולדת, קיצר באסה
, אבל אני לא מרגישה שאני מפסידה כל כך בגלל שהרי היא מופיעה בעצרת ומלא נאומים יהיו שם, ובטח היא לא תשיר הרבה שירים וזה..

bobi bobi bobi ../images/Emo24.gif

אני לא אוהבת חורף, אבל שמחה שעשה לך טוב...
ואמ...לא נורא, היא בטח באמת לא תשיר יותר מדי...את תהיי בעוד הופעות...מה גם שיש לחברה שלך יומולדת, תהיי איתה...

../images/Emo9.gif רעות, אני מקווה שאת יודעת שזה

מהלב
לא יודעת למה, אבל פתאום חשבתי שאולי לקחת את זה לא נחמד...בכל אופן, הכל בכיף

מה פתאום../images/Emo6.gif!

אני זאת שהמצאתי את עניין הבובי הזה
וגם בוב
חוץ מזה שאני לוקחת הכל נחמד! (טוב כמעט הכל
)

מילי17

New member
חורף../images/Emo99.gif

אל תצטערי בטוח יהיו המון נאומים וכאלה. אני בסוף לא יכולה כי דחינו את המבחן במתמטיקה לרביעי. תהני המון ביום הולדת! לא לשכוח חצאית ורודה
! אם כבר שיתפת.. בבוקר קמתי ב6! ראיתי המורדים, עם נסקפה והמון עוגיות, מסתיים, השעה 7, מסתכלת ביומן! פאק אני מתחילה ב9 וחצי! יאללה גולשים באינטרנט עם נסקפה, עושים לק (ואפילו השקעתי בפרנץ' כמו שצריך
) עוד קפה, החלטתי לדפוק הופעה... התאמתי צעיף לחולצה לפרנץ' בלה בלה. ואז התחשק לי משהו אובר אז חתכתי אחד מהגרביים הארוכים שיש לי בסטוקים, בקיצור עשיתי משהו אומנתי (וואנאבי אומנותי) הלבשתי את היד ויצאתי לכבוש את העיר. כבר באוטובוס זוג שהיה מאוחריי שמע מוזיקה בMP שלו. פתאום הגבר אומר לחברה שלו "איף איזה שירים פריקים את שומעת (היא שמעה מטרופולין! )". בקיצור אני כולי מסתובבת עליו ועושה תנועה עם היד של הפריקים, הוא מסתכל על היד, קולט את הגרב, ולו המום מסתכל עליי ממלמל"פריקית" וחוזר לשמוע מוזיקה. אני מגיעה לבי"ס . ייאי כל הערסים שרדו את הלילה! חיבוק נשיקה, קולטים את הגרב "די להיות פריקית די!!". אני. כולי בנאדם ורוד וצווחני מה פריקי מה? אני לא מאופסת, הולכת להכין קפה כמו שצריך. שיהיה לכולם ערב משובח. אנשים החורף כאן קדימה ,לזרוק את המטריות, לוותר על הטרמפ ולצאת לטייל בגשם! מויי מויי כיף.

חחחחחחחח../images/Emo6.gif איזו שמנה../images/Emo70.gif

ופרנץ'...יא פקאצה אחת
חחחחחחחח איך צחקתי שקראתי את הקטע עם האיש ששמע מטרופולין (
)...חחח
שמחה לשמוע שהיה לך יום טוב שכזה...
קרן, מה קרה לך (אמרת שקרה לך משהו דומה...)
היום שלי גם היה די נחמד - התבטלו לי שעתיים ראשונות אז ישנתי בבוקר עוד שעתיים
ולמדתי רק 5 שעות...היה נחמד... וזהו אני חשבת...לא היו עוד דברים "מיוחדים"...
לילה טוב...

את והסיפורים שלך לא מאכזבים../images/Emo6.gif

גאדד ואני חושבת על זה שאני בעשרה ל7 כבר עולה על האוטובוס לבית ספרררר
אעאעא את מספיקה לראות המורדים
אבל לא משנה מה יגידו לך בבית ספר את תמיד תישארי פקאצה בשבילי

A t z a

New member
חחחחח פקאצה אמיתית../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

רקקקקקק פקאצות יתאימו צעיף לפרנץ'
ובאמת מוי מוי כיף ללכת בגשם
אלא אם כן שמתם שעון מעורר ל6 וחצי כדי ללכת לקנות בלונים לחברה ליומולדת ואז ב7 אתם מגלים שנרדמתם ואתם צריכים לצאת עוד 10 דקות ואז אתם מתארגנים מהר והשיער נראה כמו אחרי סופה קשה ואז אתם יוצאים ברגל כי אמא ואבא יצאו ב6 מהבית כבר ופתאום מתחיל מבול ואתם קופאים מקור ומצוננים עוד מאתמול ולא רואים כלום כי בבוקר אנחנו עדיין עיוורים וחלשים ואז אתם מגיעים לחנות אחרי עשר דקות ומחכים שם עוד 10 דקות ואז קונים בלונים ואז באים לבצפר ונתקעים במורה שהברזת לה משעת אפס בדיוק היום ואז מבקשים רשות מהמורה השנייה לצאת באמצע שיעור להביא ת'בלונים לחברה עם היומולדת כי היא מתחילה ב9 והמורה הנחמדה מרשה אבל ילדת היומולדת דופקת איחור שגורם למורה שלך לשנוא אותך על ה"שתי דקות" שזה לקח לך. וזהו
בעיקרון גשם רולז

אוי...../images/Emo122.gif

העיקר שבסוף, בין כל הבלגאנים, זה הסתדר איכשהו...
היום ביטלו לי שמינית-תשיעית...כמה נחמד

מילי17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LOL LOL LOL קברת, חבשת, קדישא!

למעלה