בא לי לפוצץ דיונים

• פותח הנושא TGTF
  • פורסם בתאריך

TGTF

New member
בא לי לפוצץ דיונים

אז יש לי שאלה לכולם איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים, ויותר חשוב למה :) מחכה לתגובות

רוק כבד!!!!!!!!!!

הכי טוב!!! זה לא דביק כמו ביצ´ני וחברותיה, ולא דופק ת´שכל כמו טראנסים, ולא בוכה כמו מזרחית, וזה הכי טוב!! מרילין מנסון שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!1 -סיוון-

יש סיפור הפרברים!!!

כולם יודעים איזה סוגי מוזיקה אכל אחד אוהב זה אילת עיר קטנה כזו. אני חושבת שהדיון המשמעותי פה צריך להיות מתי נראה קמבק נפלא של להקת הבנים ההיסטרית היי-פייב

TGTF

New member
זה מזכיר לי

שיש קבוצת אנשים לא מבוטלת בעיר שחגגה את יום השנה להתפרקותם זה יכול להעיד על כמה קרדיט נותנים להם אני אישית לא הייתי מבזבז עליהם אפילו ערב אחד, או שעה, או דקה

TGTF

New member
רוק כבד

זו סיסמא ומרלין מנסון זו מוזיקה ברמה די נמוכה מצטער להרוס פרוגרסיב! זה טוב מטאל! זה טוב רוק כבד זה חלש

שי מותק אתה ביקשת לדעת מה אנחנו

שומעים, אמרתי לך מה אני אוהבת, אתה לא חייב להתקיף! זה מה שאני אוהבת, תחייה עם זה זה פוגע בך רגשית? זה פוגע בך נפשית? זה פוגע בך פיזית? לא! אז תן לי לשמוע מה שאני אוהבת תודההההההההההה

TGTF

New member
ביקשתי לדעת מה אתם אוהבים

כי יש לי מצב רוח להעביר ביקורות חריפות לא ראית את הכותרת שלי? פשוט נורא נורא יש לי מצב רוח רע אז אל תקחו רציני זה סתם מצב רוח אין לי שום בעיה עם מה שאת שומעת פשוט ל ד ע ת י מה שאמרתי תקף כמו שלד ע ת ך זה טוב

חחחחחחחחח אין לי כוח

לריב איתך פה, תתקשר אלי ונריב!
ו.. למה מצברוח רע?

TGTF

New member
למה מצברוח רע

ובכן, זוכרת את שלוש הבעיות? שתיים מהן תקפות בצירוף של אחת חדשה שלא דיברנו עליה וזהו מובן?

Starway

New member
שימעו והסכילו...

חברה אני לא יודע מה איתכם אבל עד כמה שמטאל, רוק כבד, פרוגראסיב ומה שלא תרצו (אני אפילו לא מתייחס לפופ...) יכול להשפיע על בן אדם... אם זה לרגש, לשמח, להצחיק או סתם לגרום לו לקפוץ כמו משוגע.. יש רק שתי סוגים שעושים את העבודה כראוי!!!!! והם : א) ג´אז... ב)רוק קלאסי... אצ כל השאר נחמד לשמוע, אבל אם רוצים להרגיש את המוזיקה אז רק שתי הסגנונות שנאמקו לעיל... (כמובן שמתוכם יש עשרות סוגים... אבל אני מדבר בכלליות...).

למעלה