בא לי לפרגן

DanielTZ

New member
בא לי לפרגן

זו הפעם הראשונה שאני מוצא שיר של דנה מרגש, בייחוד מבחינת הטקסט - שהוא החלק בשירים של דנה שתמיד פחות התחברתי אליו.. אני מדבר על השיר "יום הולדת", שהוא ללא ספק מבחינתי השיר הטוב ביותר של גברת כהן. המילים פשוטות אך חודרות, זה שיר שמאוד קל להזדהות איתו.. מי מאיתנו לא מרגיש לפעמים במלחמה עם הזמן.. הביצוע כן ומקסים, ואפשר להרגיש את הכאב ומאידך את התקווה בו זמנית.. "הפחדים של פעם נראים לך לא ברורים" "את מנסה לחשוב באים ימים של טוב" אני חושב שהיא צריכה להיות גאה בכתיבת כזה שיר, ולהיות יותר פעילה בעתיד בכתיבת השירים שלה מחכה לגרסה אקוסטית (= שבוע טוב ונפלא לכולם

nerod 72

New member
סחתיין דניאל...

נורא מסכים איתך, יום הולדת מאוד מרגש ובהחלט מביא את דנה לרמה מעלה בכל הנושא ליצירה... בתור אחד שכותב כבר כמה שנים, אני גאה לראות שדנה הגיעה לרמת כתיבה כזו טובה ולא רק סעידה וצינקוומילה....(לא שזה לא גאונות חח) אני לא אגזים ואומר - "יום הולדת" הגעתי למסקנה, הוא השיר הכי אהוב עליי של דנה ואני לא אומר את זה בגלל התלהבות מהשיר החדש... בקרוב אפרסם בקורת מפורטת ומלא על אלבום וניתוח השירים עפ"י דעתי..ותראו למה זה זכה בליבי....

nerod 72

New member
ודרך אגב...באלבום הנוכחי...

היא כתבה (לחן ו/או מילים) של 4 שירים מהאלבום שזה שליש דיסק.... 2 שירים רציניים ועמוקים ומרגשים "לא מאמינה" "יום הולדת" ו2 שמחים ומשעשעים אבל טובים לא פחות "לאב בוי" "סרט הודי"

TheMashMash

New member
ובראשית! בראשית מדהים.

לדעתי אחרי סרט הודי , בראשית יעורר המון פרובקציות אם יצא כסינגל. רק תחשבו כמה באז יעשה הקליפ של דנה מכוסה בעלי תאנה.

למעלה