בא לי לפרוק עול...

Alma Gentil

New member
בא לי לפרוק עול...

היי לכולם! אני קוראת סמויה בפורום והחלטתי לשתף קצת מה אני מרגישה.
אובחנתי יותר מעשור שאני סובלת מחרדה חברתית ובשלב כלשהו גם הייתי בטיפול (שלא סיימתי).
במהלך השנים התגברתי על הרבה חלקים שאפיינו את החרדה שלי והגעתי למקום הרבה יותר טוב ממה שהייתי בנעוריי.
רק בדבר אחד עדיין לא הצלחתי וזה זוגיות.
כבר לפני 3 שנים הרגשתי שאני מוכנה להתמודד עם זוגיות. גם לפני כך היה לי רצון עז להיות בזוגיות אבל החרדה מנעה זאת והרגשתי אני לא מספיק טובה ואין לי מה להציע לאחר.
אני מנסה להכיר באתרי היכרויות אבל ללא הצלחה בינתיים. שיאמר, אני לא נכנסת כל יום לאתר ולא מתכתבת מלא, אבל מדי פעם אני נכנסת ומחפשת, שולחת הודעות... ונאדה.
מסיבות לא מתאימות לי, אני לא סובלת את המוזיקה ואת הצפיפות, מה גם אין לי עם מי ללכת ואני מתביישת ללכת לבד.
ככה זה גם עם פאבים.

וידוי - אני לסבית. אני מרגישה שכשאני בחברת בנות לסביות (מה שלא קורה הרבה בכלל) אני מרגישה מאד לא בנוח ומאד מבוישת. אני מניחה שזה בגלל שאני חשה שאני לא בסטנדרט שלהם ואין לי מה להציע.

מה עושים? אני כבר בת 27, ללא ניסיון זוגי ומיני ויש לי רצון להיות שם.
אני מרגישה מבולבלת וזה קשה.

גם אני לא אוהב המולה וצפיפות

ולא אוהב חתונות בגלל המוזיקה שמפוצצת לי את עור התוף.

זה לא מה שימנע ממך למצוא זוגיות.
את רק צריכה להתאמץ יותר, כי יותר פשוט לדבר עם אנשים במועדון שכולם שתויים וזורמים (סוג של... באלכסון).

בתור לסבית, אולי תלכי לאירועים של הקהילה, או שתמצאי אתר הכרויות לקהילה. בטוח יש עוד לסבית שלא אוהבת המולה ומחפשת מישהי שדומה לה בנושא.

הבעיה שלנו, חובבי הרוגע, זה שכל אחד מאיתנו בקוביה שלו ולא ממש יוצר רעש שימשוך עניין. כך יוצא שכל אחד מחכה, ומחכה...

בהצלחה

Reyn

New member
לא כ"כ הבנתי מה הבעיה עם אתרי היכרויות

"אני לא נכנסת כל יום לאתר ולא מתכתבת מלא, אבל מדי פעם אני נכנסת"
למה מדי פעם? מה מונע ממך להיכנס לאתר כל יום ולפנות ליותר בחורות? אם היית סטרייטית לא הייתי לוחץ על הנקודה הזו, כי בכל מקרה בנים היו מתחילים איתך, אבל כיוון שקהל היעד שלך הוא בנות, גם את צריכה ליזום.

באופן כללי המצב שאת מתארת דומה לזה של הרבה מחברי הפורום, כך שאת יכולה להרגיש כאן בבית. יותר מזה: אני חושב שיש יותר לסביות שלא מתנסות עד גיל מאוחר מאשר סטרייטיות, כיוון שלפעמים לוקח כמה שנים לצאת מהארון וכו'. אז כנראה שתמצאי בקהילה הרבה סובלנות לנושא הזה, ואין לך שום סיבה להרגיש שאת "לא בסטנדרט שלהן" וכו'.

AlanSmith

New member
מרגיש הזדהות עם המון מהדברים.

לצערי אין לי פיתרון קסם למצב :(.

בכל אופן מחפשים כל דרך יצירתית להיחלץ מהמצב. אגב הסביבה הקרובה שלך יודעת שאת לסבית או שאת עדיין בארון? ככל שהסביבה הקרובה, ושותפים לבילוי ידעו עלייך יותר יתכן שהם יעזרו לך (גם יתכן שלא - תלוי על איזה חברים נפלת).

באתרי היכרויות צריך להשקיע הרבה יותר מכמה הודעות, צריך להצטלם טוב ולרשום פרופיל משכנע שמבליט את התכונות הטובות שלך. וגם שיהיה ברור מה את מחפשת. ככל שהפרופיל פחות ממוקד ככה מתייחסים אליו פחות ברצינות. מכירה את האתר okcupid? אתר ממש טוב.

יש בתפוז
גם פורום לסביות אפשר להתחיל להתכתב שם ולהכיר שם נשים שונות וירטואלית וליזום היכרויות גם. יש שם לוח הכרויות בפורום הזה של הלסביות.

אפשר אולי גם לחפש קבוצות רלבנטיות בפייסבוק.
אבל בהחלט צריך לנסות ליזום ולהשקיע עוד קצת, תמיד יש אנשים שדברים מסוימים באים להם ביותר קלות, ולאנשים אחרים זה הולך יותר קשה. שיהיה בהצלחה.

למעלה