הדסי מתה על אגמי
New member
בא לי לפתוח הודעה../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif
זה חשווובבב, שתקו
. היה מבחן במתמטיקה, על החמש דקות הראשונות שומעים קולות של בכי מכל הכיוונים
. כולם בכו! רק אני ומור חברה שלי לא. ועוד איזה 3 בנות..שהמורה גילתה להן ת'תשובות של הכל
. וזה לא שאני ומור לא היינו צריכות לבכות.. היינו צריכות ועוד איך..אבל אנחנו לא מצליחות..אנחנו סטלניות בטירוף..לא למדנו כמעט למבחן אז למה שנבכה
? חחחחחחחחחחחחחחחחחח. ועוד אחרי זה הבנות שהמורה גילתה להן ת'תשובות באות ומשוויצות בזה שהלךלהן סבבה.. היה בא לי להעיף להן בוקס. חברה טובה שלי..הצליחה במבחן בזכות המורה.. אז בסוף המבחן.. ילדה התחילה להישבר מרוב בכי.. וחברה שלי באה ומתחילה לצחוק לשיר לידה על זה שהיא הצליחה במבחן..ועוד צועקת בקול : "חחחח המורה עזרה לי בהכללללל".. אז.. קצת רבתי איתה..אמרתי לה שזה עכשיו על המצפון שלה שהיא מקבלת מאה בגלל המורה ולא בגלל משהו שהיא עשתה מעצמה.. אלא עם עזרה.. אז היא אמרה לי : "אבל היא עזרה לי רק בשני תרגילים" חשבתי אני הולכת להעיף לה כאפה ועוד בנות בכו לידה.. זה הרגיז אותי.. וכבר לא יכולתי לשמוח בשמחתה על הציון שהיא תקבל.. אפשר לקרוא לה גם הציון של המורה.. בקיצצור...כולן התחילו לבכות וחושבות שהן מקבלות 20.. אני מהמרת על 5 מתוך מאה.. חחחחחחח אבל אני בכלל לא למדתי אז אין לי מה להתלונן..אמממ זהו:].
זה חשווובבב, שתקו