בא לי לצעוק הכי חזק שאני יכולה

נ.תהילה

New member
בא לי לצעוק הכי חזק שאני יכולה

ולמרות שההורים לא בבית, אני פשוט לא רוצה להעיר את האחים הקטנים, חבל שיבהלו ויחשפו לדברים לא חינוכיים שישפיעו אליהם. בכל זאת האחות הגדולה צריכה להיות דוגמא, לא? אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זהו להפעם. הולכת להתקלח ומקווה שיוקל לי.

נ.תהילה

New member
בעצם, אין לי כוח להתקלח עכשיו.

"הי, מישהו שומע אותי? הי מישהו שומע אותי? הלו מישהו שומע אותי? מישהו מקשיב לי, שומע אותי (אותי, אותי, אותי)? בן אדם לשתות איתו להעביר איתו את הלילה כי הלילה הזה מתקרב לקיצו מתקרב והולך." * למי שדואג כי הרי אני קטינה- אני שותה רק מים, חוץ מהיין של קידוש. נשבעת לכם, ואורי יכול להעיד על כך. * אם עיוותתי את המילים של השיר, זה סתם כדי שיהיו יותר מתאימות לי. קראתי פעם, שאם מחייכים - גם אם זה הדבר האחרון שבא לך באותו הרגע, זה יכול לשפר את ההרגשה. אז הנה לכם חיוך הכי לא מלאכותי שאפשר:
והמשקפי שמש, הם כי בכ"ז- העיניים משדרות עצבות, וזה הורס לי את כל החיוך.

נ.תהילה

New member
../images/Emo7.gif . (בלב, לא בעיניים)

אני כמעט ולא בוכה מבחוץ- ז"א עם דמעות וכו´. אף פעם. בואו נגיד- פעם בשנה במקרה הטוב. פעם אחרונה שבכיתי הייתה לפני איזה 3 חודשים (דווקא לא מזמן) כשאח שלי נפצע ביד שלו, וחשבתי שעוד קרוב שלי הולך למות, ואוטוטו הלוויה והבלאגנים- למרות שהוא בכלל לא היה קרוב לסכנת חיים. הבכי שלי הוא בפנים. נראה לי שזה הכי גרוע. שלא תחשבו. אני לא גאה בזה שאני לא בוכה. אולי בעצם לפעמים כן. אבל עכשיו, כשאני מרגישה ממש מועקה בפנים ואני לא יכולה להוציא אותה- בא לי לבכות ושהמועקה תצא ביחד עם הדמעות. ככה זה כשבוכים, לא? אולי שמישהו יילמד אותי איך לבכות? נראה לי שזה יעזור לי קצת, לא? יש לי חברות שבוכות משטויות. חברה אחת שלי אמרה לי שהיא בוכה כמעט כל יום, על דברים כמו ציון נמוך במבחן, הורים שמעצבנים אותה וכד´. קינאתי בה שאין לה דברים יותר "חשובים"- כמו שלכולנו יש, לבכות עליהם. אתם בטח חושבים מי אני בכלל חושבת את עצמי - הרי לכל אחד יש את הכאב שלו, ומי בכלל משווה. זה בסדר. אני מרשה לכם לחשוב ככה. גם אני חושבת ככה על עצמי. אני שונאת את ההרגש הזאת שיש לי עכשיו. למה היא נחתה עלי פתאום???????????????????? אולי זה כי כשעשיתי היום בערב הליכה מהירה עם חברתי הטובה, ברחבי מקום מגורי - עברנו ליד הבית קברות, ונזכרתי שאני כבר חייבת ללכת לשם? יכול להיות. מי יודע. רק רוצה שההרגשה הזו כבר תעבור. תלך ממני. חשבתי שכבר גמרנו. שזרקתי את ההרגשה הזו לעזאזל. שאמרתי לה שכבר אין לה מקום יותר בחיים שלי. אולי אני בכלל לא עצובה על אחות שלי, וסתם נתקעת פה? לא. זה לא יכול להיות. לא נראה לי בכל אופן. מכירים את המילה איכסה? ככה בדיוק אני מרגישה עכשיו. בלב.

../images/Emo24.gif היי תהילה

הינה אני איתך כאן. ואת לא לבד כבר. קורה שיש מצברוח מחורבן כזה כביכול ללא סיבה נראית לעין. איזה יום מחכה לך מחר בבית הספר? אתם מתחילים את חופשת חנוכה כבר מחר או ביום אחר?...אני כבר ללא ילדים שלומדים אז לא מרואה בחופשות בית הספר. ואיך אתם מתכוונים לחגוג מחר את ערב החג?... האם יש לכל אחד מכם חנוכיה משלו?...מעשה ידיו?.. בזמנו כאשר ילדי היו קטנים, לכל אחד מהם הייתה חנוכיה שלו וכל אחד התדליק נרות חנוכה בחנוכיה שלו...והחדר התמלא באור גדול. ואיזה סופגניות אתם אוכלים בחג?..הרגילות או שיש לכם סופגניות מיוחדות? ואיזה לביבות? מתפ"א או מגבינה?...או מירקות?..או ממשהו אחר?.. מאד אשמח לשמוע על המנהגים שלכם בחג החנוכה. ושוחלת לך שוב חיבוק גדול וחם. ואני בינתיים פה...איתך.

נ.תהילה

New member
הי הלן, שמחה שהגעת!!!

מחר יש לי יום לא ידוע בבי"ס. כנראה תהיה לי שיחה עם המחנכת שלי לגבי עתידי בשיעורי התנ"ך. למה שיחה את שואלת? כי אני והמורה לתנ"ך לא מסתדרות והודעתי, לכל מי שרוצה לשמוע, באופן נחרץ שאני לא נכנסתי לשיעורים האלו יותר. וזה די הדדי- אני לא חושבת שהמורה לתנ"ך אוהבת אותי גם. חופשתי מתחילה ביום שלישי. ביום ראשון ושני עדיין יש לימודים. לכל אחד יש חנוכיה משלו בבית שלי, חלק חנוכיות האחים הקטנים שלי באמת עשו בגן או במסגרות אחרות. הסופגניות שלנו הם כמו שלכם: כאלו בעלות ערך קלורי של 1000 לא פחות ולא יותר, לפעמים עם ריבה ולפעמים בלי. לביבות- אני אוהבת רק כאלו עם גבינה או תפו"א. ירקות- ממש לא! איזה עוד מנהגים? נוהגים לתת לכל ילד מתנה- או פעמיים במהלך החג שאז זה שתי מתנות פחות גדולות, או מתנה אחת זהיא די גדולה. ההורים שלי כבר יודעים שצריך לשאול אותי מה אני רוצה ולא לנסות ולהפתיע אותי- כי אני לא אוהבת כל דבר. תמשיכ להסיח את דעתי- זה מתחיל לשפר את המצב.

השאלה לגבי סופגניות

לא באה מהמקום של ...שלנו ושלכם... פשוט יש הרבה סוגים של סופגניות...יש את הסטנדרטיות...עם ריבה ובלי ריבה יש את המרוקאיות..משהו כזה מטוגן ודי שקוף... יש את האמריקאיות עם חור באמצע... כך, שכפי שאת רואה יש הרבה מאד סוגים של סופגניות...ואולי כדאי לך פעם לעשות מפגש של חברות, בחנוכה, כאשר כל אחת תצטרך לעשות סופגניות של עדה אחרת...זה יכול להיות מאד משעשע.. ואיך קרה שאת והמורה לתנ"ך לא מסתדרות?.. יש לי תחושה שאולי היא לא כל כך שנונה...( זה מאד לא חינוכי לומר לך את זה )...כי אני מתרשמת ממך מאד כנערה מאד בוגרת ואינטליגנטית. אז מה קרה ביניכן? ואיזו מתנה את מתכוונת לבקש השנה מהוריך?

נ.תהילה

New member
אני הולכת להתקלח עכשיו ולישון.

העייפות הורגת אותי. תודה לך הלן שהגעת בסופו של דבר. ברשותכם מאחלת לעצמי לילה קל ויום מצויין בביה"ס מחר. ושהאיכסה שבאה אלי כ"כ מהר גם תעזוב כ"כ מהר. ביי לכולם, ומתנצלת על כל הרפש שהכנסתי לפורום. תהילה

תהילה...יקרה אחת

לא אכנסת שום רפש... אוהבת אותך כמו שאת... אמיתית, ובגובה העיניים. את מקסימה מאד מאד. מקוה שהמקלחת תעשה לך רק טוב. לילה טוב ושבוע טוב.

למעלה