בא לי לצרוחחחחחחחחח

בא לי לצרוחחחחחחחחח

שומעת חדשות ובא לי לצרוח דייייייייייייייי דיייי לאלימות הזו בילדים, דיי להוציא עליהם את כל התיסכולים דיי להביא ילדים לעולם מסיבות דפקטיות כמו.. שעון ביולוגי או אין לי מושג מה!!!!!! אוף אני רותחת כועסת כואב לי כל הגוף כמה ילדים יש שאין להם הורים, כמה ילדים יש שהתעללו בהם ואין להם בית דיי להביא ילדים כי צריך! ודיי להתנקם בהם. והגיע הזמן שישעו חוק להורות כולל בדיקות פסיכיאטריות.

tairon

New member
../images/Emo70.gif

לרכב צריך רשיון לנשק צריך רשיון לעסק צריך רשיון אולי גם כדי להיות הורים צריך רשיון!!!!!!! די לאלימות נגד חסרי ישע...

danistar

New member
מסכים איתך , ממש כואב ../images/Emo46.gif

לשמוע את הידיעות הללו . אנשים שלא יודעים מה זה להיות הורים ומדינה שלא יודעת להציל את הילדים שלהם .

לא רישיונות

כל עוד החוק במדינת ישראל הוא עלוב וחסר מתוכן כל עוד העונשים גובלים בגיחוך כל עוד הורים לא ירתעו מחמת עונשים כבדים כל עוד מדינת ישראל לא תנקוט בצעדים חמורים כל עוד אנחנו נשתוק כל עוד הסביבה תעלים עין כל עוד לא נזעק במקום הילדים כל עוד הרשויות טומנות ראשן בערימות הניירות כל עוד לא תהיה ענישה מרתיעה ילדים ימשיכו להיות הפקר יש לשנות את החוק ,ואיך עושים את זה? לחץ ציבורי , אני ,אתה , את שיושבים בבית וצורחים בלב להקים צעקה לאומית שתאלץ את הרשויות והמחוקקים לערוך שינוי

אני חושבת שזה מתחיל....

בזרע וביצית לא? ברשיון לזה!!!!!!!!! זה לא משחק להביא ילד לעולם מביאים באהבה. משפט נדוש? אני מכירה המונים ושומעת .. "הזמן עובר" ושומעת.. " שעון ביולוגי" ושומעת.. "לחץ חברתי" ומה לאאאאא אבל מה עם הילדים שבאים? זה לכל החיים זה נשמות חדשות זה בני אדם קטנים זה חיים שלמים לעזזל. ויש בנושא הזה הרבה אגואיסטיות וזה מעציב אותי מאוד.

אני חושבת שזה מתחיל ..

הרבה לפני הזרע והביצית זה מתחיל אי שם בחינוך ובערכי מוסר אי שם עוד לפני שזרע מפרה ביצית ויש הרבה ילדים שכן באו מאהבה וחשים אחרי כמה שנים את נחת זרועם של ההורים ויש הרבה ילדים שנעשים בגלל "הזמן שעובר " , "שעון ביולוגי " יש ילדים שנעשים בהפרית מבחנה לאמהות שלא רוצות לאחר את רכבת הגיל אגואיסטיות ? ובכל זאת הם ילדים מאושרים ובטוחים מוגנים באהבה אין קשר לסיבה שבגללה באו לעולם לו היתה החברה מחנכת לערכי אדם ומחוקקת חוקים מרתיעים ומחדירה למודעות את זכות הילד להגנה ולגדול בבטחון לעורר את החינוך מגיל צעיר - אז לא יצטרכו "רישיונות להוליד"

לא חושבת שאת יורדת לסוף דעתי

אני מדברת על ה"לא מאושרים" של ממש..... אני מדברת על אלה שכן מתנקמים בהם כהורים ועל אלה המקרים אני מדברת!! וזה מרתיח אותי!! אגואיסטי כן להביא ילד לעולם כי השעון הביולוגי מתקתק לאיזה אישה.. זו דעתי!! שתאמץ ילד זה כבר משהו בריא חברתית. ניחא, כל אחד ודעתו לא?

קראת בכלל את מה שרשמתי ?

אז למען השיחה שתזרום לה על מי מנוחות הבאתי
,לא ראיתי פה פינת קפה ואני מדברת על כך שאילו היה חינוך ערכי לא היו ילדים שהוריהם מתנקמים בהם על פי הגדרתך , לו היתה מודעות חברתית לזכויות הילד , לו היתה חקיקה מרתיעה אזי הורים השוקלים "רק לחנך "את הילד עם איזו סטירה או כיבוי סגריה בוערת או אולי איזו מכת חגורה - יחשבו אלף פעם לפני שירימו את היד אם ידעו שהם צפויים לעונש חמור - ולא לאיזה מעצר או מאסר לשנתיים . ולגבי ההערה השניה שלך , אני מניחה שאלפי נשים המדינה יתקוממו עכשיו על מה שכתבת , אך זו היא דעתך האישית ,לגיטימי אך אפשרי לחלוק עליה אישה שבוחרת מרצונה להביא ילד לעולם בהפריית מבחנה לא עושה זאת מאגואיסטיות אלא ממקום של הרבה אהבה וכמיהה לממש את הנשיות ואת האמהות שקיימת בה , הטבע העניק לנו לא רק רחם כי אם גם כמיהה לשאת עובר לחוות את החוויה הזו , ללדת . ולהעניק את כל האהבה הזו לתינוק "שתאמץ ילד זה כבר משהו בריא חברתית"????? את טוענת שאמהות חד הוריות מבחירה הן משהו לא בריא חברתית ? ושוב , חשתי קצת עוינות מצידך אז אני חוזרת ואומרת הכל למען השיחה והדיון ,זהו פורום שיחות הלוא כן ? תודה על האירוח בכל אופן

היי לומדת ...ערב טוב ../images/Emo7.gif

אני קורא אותך ואת חוצנית ולא רואה כל עויינות, מה שכן אני רואה זה כאב גדול. כאב על דבר מחריד שקרה. תראי דעות לגבי ילדים ותפיסת עולם על הולדת ילדים, אימוצם וכד´ יכולות להיות מגוונות. והערה קטנה.אני כן חושב שחינוך יכול לעזור. אבל....חינוך לא פותר בעיות של חולה נפש המוכן ומתכנן לרצוח את בתו הקטנה. שום חינוך לא יעזור פה. אין משהו שיכול לאתר פסיכופט מזויע ולמנוע ממנו לממש את זממו. וגם..בניגוד למה שאמרו פה. גם, עונשים חמורים לא יעזרו פה. כי הרי החולה הזה הוא מטורף. ועונשים כנגד מטורפים לא מרתיעים אותם. עצוב היום מאוד..לא יכולתי לשמוע את הדברים, איך? איך? למה? למה?
ותשובה לא תהיה לעולם

שלום ישנוני ,שיהיה ערב טוב- אמן

תודה על ההתיחסות שלך כמובן שבכל כלל יש את היוצא מן הכלל אך דברי כוונו לא רק לאותו חסר רחמים אנושיות ומצפון שרצח היום את הודיה בדם קר ,אלא לעוד הרבה מאוד מקרים של התעללות בילדים אז נכון שכמה שהעונשים יהיו מרתיעים וכמה שנחנך וכמה שנחדיר למודעות תמיד קיימת האפשרות שיקום מישהו /מישהי ויבצעו את הנורא מכל אך - אי אפשר להתעלם מהעובדה שאלימות נגד ילדים הפכה למכת מדינה המקרה של היום הוא מזעזע בחומרתו - אך מדי יום ילדים מוכים מושפלים עוברים התעללויות קשות - וכל זאת ע"י ההורים . ועונשים חמורים כן ירתיעו . אגב, אתה טוען שהוא חולה ומטורף ,פסיכופט ..ומה אם הוא שפוי לחלוטין? ופשוט ידע שגם אם ירצח ,מה כבר יעשו לו ? אין הרתעה במדינת ישראל ,לחוק אין שיניים . למה ? אני מאמינה שבקרוב משטרת ישראל תפרסם את הלמה ואני חוששת שה"למה" הזה יזעזע את בסיס החברה הישראלית

לגבי שאלתך זו:

שתאמץ ילד זה כבר משהו בריא חברתית"????? את טוענת שאמהות חד הוריות מבחירה הן משהו לא בריא חברתית ? אני טוענת שבגילאים מסוימים כן!! ועוד איך. אני בוכה על ילדים במוסדות, ילדים חסרי בית, אני בוכה על המון ילדים שהרסו את חייהם. ואני בעד אימוץ בקטע הזה. כשאדם אומר דעתו והיא שונה משלך זו אינה עוינות זו פשוט דיעה אחרת. את יכולה לקבל או שלא לקבל. אימהות זה לא משחק ילדים גם אהבות לא. יותר מידי מקרים של התנקמויות ואלימות ופה אני כבר חוזרת על עצמי אז הרשי לי לסיים בזה.

דש1דש

New member
סליחה?!?!

כן - אני בדרך ליהיות אם חד הורית. SO WHAT?! בגלל שלא מצאתי בן זוג זה אומר שאין לי זכות לראות ילד מהגנים שלי?! זה אומר שהילד היחידי שמותר לי לגדל יהיה ילד חולה? (כי במדינה שלנו - אם את רוצה בריאות חברתית לא נותנים תינוק בריא לחד הורית!!! )למה העובדה שלא מצאתי בן זוג אומר שעלי לוותא על החלום??? ומה הקשר לגילי (ולא משנה אם זה 20 או 40) וליכולת שלי להביא ילד לעולם?! מי אמר שילד של חד הורית הוא ילד מוסדות? הוא ילד אומלל?! ואולי להיפך? אולי העובדה שעשיתי זאת מכל הלב והנשמה - שחיכיתי לילד הזה יגרום שאתן לו הרבה יותר ממה שאמהות ש"קרה" להן בגיל 20 יתנו? ואין לי שום דבר נגד אילו - מה שחשוב זה מה נותנים לילד, מה מביאים אל ההורות ולא התהליך או הגיל - ואפילו לא הסיבה - שעון ביולוגי או "להוריד אותו כבר מהסיפור והנה הילד שביקשת" העיקר לתת! מי שמך לשופט של אנשים שאינך מכירה?!?!?!

Mוניk

New member
חוצי נכון. יש הרגשה קשה מהחדשות

איזה חדשות מחרידדדדדדדדדדד נימאס כברררר והדפוק הזה שהתעלל בבנו מאז שנולד ילד בן שש עם הורים דפוקים איך האמא שם יכלה לשתוק איךךך צריך את שניהם לשים מאחורי סורג ובריח לכל החיים טובבבב דייי גמני בא לי לצעוקקקק שיש לנו מדינה עם ה"נהגה" רקובה ו...... ובכלל מה איכפת להם למי כואב מה אופפ בכל הקשור לאלימות הם נוהגים בכפפות רכות במקום להכות לרשעים האלה בראש חזקק שיטטטטטטטטט מוניק

יונית38

New member
לא רוצה לזרות מלח על הפצעים

דיון בדלתיים סגורות: לפני שבועיים: נכנסים שני ההורים שהכו את התינוק בין כמה חודשים, התינוק מאושפז ומגובס בבית חולים, הפרקליט מבקש חלופת מעצר האמא תשהה בנתיים בצפון והאבא בדרום = דמעות של האמא מול השופט.... השופטת נותנת החלטה........... כשהיא יוצאת ורק הצדדים נשארים באולם.... עד שיבואו לקחת אותם למעצר הם המתינו באולם בית המשפט.... מה שאני רואה.. לא היו יותר דמעות, האמא פשוט ישבה צחקה וקישקשה עם המכרים שבאו לבקר אותה, אמא, אבא, אחות, והיא פשוט צוחקת....ומחליפה חוויות (לא יודעת ממה...). מזעזע... אבל כאלה יש המוןןןןןןןן

יונית -בנינו.................

זה חוסר אחריות של ההורים-בני כמה ההורים היו? אולי אני עוד "ילד" אבל זה פשוט נראה לי חוסר אחריות מוחלט של ההורים. יש הורים שמוכנים למכור תילדים שלהם עבור הכסף וסמים היה לי מקרה שראיתי הורה מסגיר תבן שלו למשטרה אחרי שהוא דקר אנשים. או ילד הוא מהשכונה שלי-הוא ניסה לשכנע אותי לשחרר אותו בתחהה-אבל הוא היה ד"ח(דרוש חקירה) העברתי תנושא לקצין משמרת שיטפל בזה אחרי שהוא מובל מאוזק אזיקי ידיים ורגליים לתא המעצרזה היה הכי גומר ילד בן 15 שדוקר יונית-באיזה בימה"ש את עובדת?איפה

למעלה