בא לי לצרוח מותר?

בא לי לצרוח מותר?

כואב לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אלוהים אתה למעלה אתה לא רואה? למה נתת לי לעבור את התאונה המסריחה הזו? למה אני נגמרת, התאמצתי, נלחמתי למה? למה אני מתדרדרת........ למה אני לא יכולה לעצור את זה , למה מזלזלים במה שאני עברתי ועוברת? אין לי כבר אויר, ההתמוטטות הנפשית שלי גבתה מחיר יקר, הטראומה המסריחה הזו לא בלשון עבר, מספיק דיייייייי למה מנסים למחוק את הכל.....למה מכניסים לי לראש שאני שקרנית, שאני מדמינת, שאני בריאה, שאני ... מנגד הרופאים המטפלים בי רואים שאני דועכת פיזית ונפשית.....אלוהים דיייייייייייייייייייי תעצור את הכללללללללללללללללללללללללללללללל אני רוצה כוחות ואמונה מחדש להלחם, אני רוצה לחזור לנשום טוב יותר, אני מפחדת. אני פוחדת האמנתי שאצליח לשפר עוד טיפה ועוד טיפה שאחיה שאתקדם..... אלוהים תן לי כח ואמונה מחדש איבדתי נחלשתי....... רחל שפוחדת ממה שקורה

(((((((((((רחל))))))))))))

סליחה שרק היום, אני עוברת תקופה די מטורפת. מקווה שאחרי הצעקה, יש הקלה.

זה בסדר תודה

את מכירה אותי מספיק לדעת , שאני לא כותבת בכלל בשביל התגובה. אני כותבת כי אני רוצה לצרוח ואין לי איך ולמי , וכן זה מקל מוציא לי מהראש את מחשבות ה-אני אשים סוף להכל וזהו, כמו בלון שיוצא לו האויר-מלא הרעל.היום בא שלב האפטיות בכי, אדישות לא יודעת לא מרגישה כלום רק דמעות יוצאות ו"תמונות" רצות. תודה על החיבוק אני זקוקה לזה כל כך עכשיו. פשוט תקפודי הריאות השבוע הפחידו אותי הראו החמרה מפחידה , וביטלו כל מה שהשגתי במלחמת השיקום שלי-אז עכשיו אני בשלב היאוש והבכי אח"כ אאסוף כוחות להלחם מחדש לנסות להשיג מחדש את השיפורון או לפחות לשמור על הטיפה שנשאר -למרות כל הפסימיות. מקווה לגייס מחדש אופטימיות , כדי להלחם , המאבק היומיומי הוא תנאי הכרחי להמשך חיים במקרה הזה. הנפש קצת התמוטטה עכשיו . רחל-נשמה

למעלה