בא לי לקנות כפפות !

SuperRide

New member
בא לי לקנות כפפות !

מה עדיף ? עם אצבעות או בלי ? כי בלי יש ב70 ש"ח של Mongoose והן די נוחות אני צריך את הכפפות לקפצות

israelbmx

New member
../images/Emo185.gifארוך, עוד מעט חורף

אני רוכב כבר שנתיים עם ארוכות גם בקיץ - ונהנה מכל רגע. המלצה אישית - FOX.

BenBmx

New member
אני כל כך שמח שנגמלתי מכפפות.

אני בעצמי כבר לא יכלתי לסבול את הריח.. אני "נקי" מכפפות כבר 4 חודשים.

SuperRide

New member
הבוהן שלי...

הבוהן שלי כואבת מאוד אחרי כמה קפיצות ... אחרי שניפחתי את הגלגלים על 50 יחידות בתחנת דלק....כבר יומיים... עכשיו הורדתי ל32 ונראה לי זה יותר טוב, גם בקפיצות וגם בעיר אז אני רוצה לקנות כפפות שיהיה יותר נוח ושהידיים לא יעופו לי לצדדים איפה אפשר להשיג כפפות של FOX כמה עולות ?

Carmel B

New member
ארוכות. מניסיון...

הקצרות לא מחזיקות הרבה... יכול להיות שזה קשור גם לגריפים אבל אני יודע ששלי עכשיו חצי קרועות אבל בגלל הלחות אי אפשר בלי... וכן בן צודק הריח מפריע...פשוט תכבס אותם(ביד!) מדי פעם... דוגמה חזרתי עכשיו מנסיעה של 7 שעות והידיים שלי הרוסות...

BenBmx

New member
כשרוכבים כל יום..

קשה למצוא זמן לכבס. לך תקנה גריפים טובים כמו ODI LONGNECKS ותחיה בשלום. רק תתרגל ליבלות הרגילות בהתחלה של האצבעות שתמיד יהיו שם.

BenBmx

New member
!!!!!!!!!!!!!

www.empirebmx.com !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק אל תשגע לטום וטינה את השכל כי אז אני אשגע לך את השכל.

SuperRide

New member
בעעע...

אתה חושב שאני אזמין מהחנות הזאת ?! זה אפילו לא בישראל והובלה זה 50 ש"ח לא יותר עדיף לקנות פה בישראל ?

SuperRide

New member
מה אתם אומרים על זה ?

http://shop.harim.co.il/product_info.php?manufacturers_id=22&products_id=150

omrinem

New member
אם אתה קונה כפפות של FOX

אז לך לחנות היבואן או שתברר באתרים של חנויות יותר קל

SuperRide

New member
כמה הם עולים בערך ?

אני צריך משהו למתחיל , כי אולי אני לא אשתמש בהם בכלל , אז אני אקנה קודם משהו זול בסביבות 100 ש"ח ואם אסתדר עם הכפפות טוב , אז אקנה משהו יותר שווה...

למעלה