בא לי לשרשר תמונות
E EvaNofit New member 15/3/06 #3 ../images/Emo106.gif../images/Emo23.gif שרון ../images/Emo23.gif../images/Emo106.gif ../images/Emo26.gif
../images/Emo106.gif../images/Emo23.gif שרון ../images/Emo23.gif../images/Emo106.gif ../images/Emo26.gif
E EvaNofit New member 15/3/06 #8 איזה תמונה מפחידה!!../images/Emo2.gif../images/Emo31.gif חחחח ואהבתי את הכותרת שנתת לה "חביבתי......" -חחחחחח גדול
איזה תמונה מפחידה!!../images/Emo2.gif../images/Emo31.gif חחחח ואהבתי את הכותרת שנתת לה "חביבתי......" -חחחחחח גדול
E EvaNofit New member 15/3/06 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אנחנו לא רואים אותך ממטר......
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אנחנו לא רואים אותך ממטר......
W wowit linoy New member 15/3/06 #14 יא חביבתיי.. כמה שהיא מעצבנת,כשהיא מדברת כשהיא לבד כאלו מתחברים אלייה..והיא נהיית חמודה
E EvaNofit New member 15/3/06 #15 חח מה זה עוזר לי שכשהיא לבד היא חמודה.... בני אדם נוהגים להיות עם בני אדם אחרים ואם היא מתנהגת ככה אז חביביתי......
חח מה זה עוזר לי שכשהיא לבד היא חמודה.... בני אדם נוהגים להיות עם בני אדם אחרים ואם היא מתנהגת ככה אז חביביתי......
W wowit linoy New member 16/3/06 #16 נכווןן.. אני לא מצדיקה ת'התנהגות שלה.. אבל כשהיא היתה ב'תא הוידוים' אז היא היתה מצוננת אז יצא לה מבטא מצחיק כזה חח.. אבל עדיין..אני בעד שרוניייי..
נכווןן.. אני לא מצדיקה ת'התנהגות שלה.. אבל כשהיא היתה ב'תא הוידוים' אז היא היתה מצוננת אז יצא לה מבטא מצחיק כזה חח.. אבל עדיין..אני בעד שרוניייי..
E EvaNofit New member 16/3/06 #17 את גם אוהבת את שרון../images/Emo35.gif אז את מוזמנת לקומנה הרישמית שלה אשמח לראות אותך שם
E EvaNofit New member 16/3/06 #18 הכתובת של הקומנה ../images/Emo26.gif http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=17694
ל ליאתוש כפרה New member 15/3/06 #10 מחר אני אעלה תמונה שלה מהצבא. ואז תראו איזו מהממת היא באמת. כי בתמונה הזאת היא ממש לא.