בא לי לשתף אתכם

o c e a n

New member
בא לי לשתף אתכם

אתמול כשראיתי ב axn את הפרק אנשים ירוקים קטנים אני חייבת להגיד לכם שפשוט הרגשתי כאילו חזרתי בזמן נזכרתי איך היה לפני 10 שנים איך התרגשתי מהפרק הזה איך ראיתי אותו בערך 30 פעם וכן אני עדיין זוכרת את רובו בע"פ הכל חזר אליי מה חשבתי בכל שנייה של הפרק מה הרגשתי זה היה כל כך כיף אני יודעת שאני נשמעת מאד מאד מוזרה אבל הייתי חייבת לפרוק את זה תודה על ההקשבה

Chens15

New member
וואלה?

אני כנראה עוד טירונית כי ז פעם ראשונה שאני רואה את הסדרה הזאת...........

גם אני ראיתי בעבר...אבל משום מה

אני לא זוכר כלום...חוץ מכמה פרקים...אז זה בהחלט מעורר את הנוסטלגיה שבי... :)

o c e a n

New member
אני די מכורה

כבר מהפרק הראשון אני נראה לי מהבודדים שהתחילו לראות ממש מהפרק הראשון ששודר בערוץ 2 (ב 1993) לאט לאט הצטרפו אליי עוד ועוד מכורים שזה היה כיף כי די הרגשתי בודדה

דווקא לא, גם אני הייתי צופה אז

אבל הייתי עדיין ילד קטן, כך שלא הבנתי כולכך על מה מדובר...אבל אני זוכר שאהבתי את זה..

o c e a n

New member
כמה קטן?

אני הייתי בת 12 כשהתחלתי לראות את הסדרה הזאת עדיין הבנתי הכל אמנם בסוף כל פרק פחדתי ללכת לישון אבל זה עבר עם הזמן

o c e a n

New member
טוב זה באמת קטן

אבל באמת היו בודדים מאד שהתחילו לראות את הסדרה מהפרק הראשון שזה דבר טבעי סדרה צריכה לצבור תאוצה עד שהיא תצבור גם מעריצים

scoutlavie

New member
תגובות על "אנשים ירוקים קטנים"

טוב אנשים חזרתי ! אחרי 2 מבחנים השבוע(אם מישהו צעונין לדעת איך מגישים תביעה אזרחית - הוא מוזמן שלאול) סוף סוף יש לי זמן לכתוב. אז ככהף זו פעם ראשונה שאני רואה את הפרק , והוא בהחלט הרשים אותי, מכמה סיבות 1. הענין של החילי על מהעונה ה-9 , אני די זלזלתי בזה , אבל למעשה הזכירו את זה כבר פה. כבר כאן הם אמרו שיש כאלה שיש להם יכולת לנשום מתחת למים וכוחות חזקים , כי הם בני כלאים. אני חשבתי שזה קטע של עונה 9, מינימום 5. 2. הקטע עם הדגים- למי שזוכר , היה את זה גם בפרק הראשון של עונה 8. אז חשבתי זה מצחיק, אבל אחרי שאני רואה את זה אני מגלה שזה ממש מצחיק...כל הקטע שזה תמיד התירוץ של סקאלי, והיא לא יודעת לשקר או איך להאכיל דגים...קורע 3. הפרק הזה ממש שיפי- כאילו , סקאלי נגעה במולדר פעמים! פעם אחת ליטפה לו את הראש,חשבתי שזה רק קרה בעונה 4 ב"לבבות נייר", וגם החזיקה לו את היד, וגם פה חשבתי שזה רק קרה בעונה 3, בפרק "פושר" בכל מקרה , פרק ממש טוב, אני לא מאמינה שזו פעם ראשונה שראיתי אותו

את לא נשמעת מוזרה בכלל.

להפך, זה ממש חמוד.:) אני זוכרת שכשהייתי קטנה ההורים שלי היו רואים מדי פעם בערוץ 2, וגם אני רציתי,והם תמיד אמרו לי שזה ממש יפחיד אותי. וכך עם השנים הייתי בטוחה שזו מעין סדרת אימה נוראית. אבל אחרי שראיתי את הסרט ואת הפרק הנפלא The ghosts who stole christms לגמרי במקרה, התמכרתי.:)

Chens15

New member
אני ראיתי קודם את הסרט

ואחרי הסרט הפרק הראשון שראיתי בטלויזיה היה הפרק האחרון-האמת וככה התמכרתי.......ואגב את האמת ראיתי גם בלי תרגום מכל העונות נאי הכי רוצה לראות את העונה השישית כולם אומרים שזה עונה ממש שווה......ואיזה חננה נראית סקאלי..אבל חמודה שהיא נגעה בו פעמיים.....תגידו שאני מטורפת אבל זה נכון ושזה באמת טלנובלה לחננות חכמות בעולם....מה נאי לא צודקת? סקינר הוא הביץ' שמקלקל והורס לכולם איש הסיגיריות הואזה שמסדר את הכל בסוף או סתם דמות משנית שמקנה נפח אונבירסלי גרון עמוק היה הבחור שמתקן הכל אבל הרגו אותו אז זה טלנבולה עצובה מאלדר וסקאלי הם הזוג עם אהבה בלי ממומשת הבוס הגדול הוא זה שמקשיב לסקינר ופעל לפ מה שאומרים לו או בטלנובלה רגילה הנבגד...לא יודע כלום ומקשיב רק לשמועות שמספרים לו

למעלה