בא לי לשתף על מה שעבר עליי בשבוע האחרון

ליבי3617

New member
בא לי לשתף על מה שעבר עליי בשבוע האחרון

ביום שני, 21.1 עברתי ניתוח פלסטי.
בטן היקפית (מתיחת בטן, מתניים והרמת עכוז).
כל זה באסותא רמת החייל בניצוחה של ד"ר טלי פרידמן המדהימה.
הייתי אצל כמה פלסטיקאים ובחרתי בה ספציפית. בניתוחים הבאים אבחר גם בה... מבחינתי, ומבחינת הפורום שלי, היא ה GOLD STANDARD.

21.1 - אני מגיעה לאסותא ב 6 בבוקר ומאז ועד סוף האשפוז אני רוצה להגיד לכם - חלום המקום הזה.
7 וחצי בערך התחיל הניתוח ונמשך 5 שעות.

22.1 - יום הבחירות, טלי מגיעה בבוקר, בודקת את ריפוי הפצעים ומשפרת את מתן התרופות (זה מאד חשוב).
בערב אני אמורה להשתחרר אבל 2 צניחות לחץ דם מונעות את זה ואני נשארת ללילה נוסף.

23.1 - האחיות עובדות איתי על לרדת מהמיטה וללכת לשירותים לבד כשהן מלוות מהצד. האחיות של אשפוז כללי בקומה 6 הן משהו לא מהעולם הזה.
מחייכות, מעודדות, נותנות סמים טובים
ומדרבנות (מגי כפרה עליה: "אם אני לא רואה אותך קמה מהמיטה ב 10 דקות הקרובות אני בועטת לך במקום הכי כואב בת...") והכל מאהבה נטו
.
אני חייבת להם מכתב תודה ענקי על כל האשפוז הזה.
בערב אני משתחררת הביתה.

24.1 - אני כבר יכולה ללכת לשירותים בלי כאבים.

25.1 - יום שישי, אני כבר יורדת ועולה קומות לאט לאט ואוכלת עם כולם סעודת שבת. מוזר לי לשבת ולא לעשות כלום כשכולם עובדים.

26.1 - שבת... כולם מגיעים לסעודת ט"ו בשבט וכל האחים והאחיינים רואים אותי בפעם הראשונה. עצרתי פיראט בן 3 וחצי מלהתנגש בי ברגע האחרון.

27.1 - יום ראשון, ביקורת אצל ד"ר פרידמן. 2 נקזים יוצאים, את השניים האחרים היא אומרת שתוציא מאוחר יותר כי עדיין זה לא הזמן. בחדר המתנה אני רואה כמה מנותחים לעתיד ומוסרת להם את המלצתי החמה. אחת אומרת לי: את נראית אחרי כוס קפה ולא 6 ימים אחרי ניתוח.
יום ראשון הוא היום הראשון ללא משככי כאבים. ומי שאמר שזה יותר אי נוחות מכאב, צדק גם צדק. המון התקדמות בניתוחים הפלסטיים וד"ר פרידמן שלמדה את ההתמחות בארה"ב, דוגלת כמו השיטה האמריקאית לתת תרופות.

יום שני ושלישי עוברים בנעימים... קצת עבודה, החלקה מצחיקה באמבטיה (כשהפעם אני יכולה לקום אז נס משמיים).

היום -2 הנקזים האחרונים יוצאים ואני ציפור דרור.

אני רוצה להגיד לכם שעד היום פחדתי מהניתוח הזה ופחדתי מהכאבים. זה באמת כואב רק ביומיים הראשונים ועם התרופות הנכונות - הכל עובר חביביי.... באמת. ולי אין כוח סבל בכלל.

אז הנה, כתבתי
.
אם יש שאלות אני פה (לפעמים
)

קוביd1

New member
ניתוח פלסטי

שמח לשמוע על השלב הנוסף בשינוי החיצוני שחל בך ,ירידה של 50 ק"ג ועכשיו ניתוח פלסטי ,שצריך אומץ לעשות אותו
שמעתי על ד"ר טלי פרידמן מידידה שעשתה אצלה את הניתוח שאת עשית ,והיא מלאת שבחים לרופאה
יומן האשפוז מפורט ונותן פרופורציה למי שרוצה לעשות את הניתוח וחושש ,
מה שנשאר לי לאחל לך שתיהני מתוצאות הניתוח ,בטוח שזה ממש כייף לראות במראה גוף הרבה יותר מושלם ,ההשקעה גדולה גם בשרוול ,וגם בפלסטיקה ,אבל שרואים את התוצאות אומרים היה כדאי .

הרבה בריאות

קובי

ליבי3617

New member
כבר רואים תוצאות

למרות שעדיין יש בצקות ועדיין יש תפרים.

ירדתי כ 60 ק"ג והבטן הייתה נראית בהתאם. אני שמחה שהיה לי את האומץ לעשות מה שמעבר לשמועות (יכאב נורא, תסבלי הרבה...) כמו בשרוול בעצם

ד"ר פרידמן מדהימה ויש לה טאץ' עדין וייחודי. מומלץ בכל פה.
אחרי שכבר אין כאב וכמעט אין אי נוחות ואני כולה שבוע וחצי אחרי ניתוח בטן היקפית שזה לא ניתוח פשוט - חברים: היה כדאי, כדאי ושווה.
מי שהעודפים מפריעים לו שלא יפחד.

אופירA

New member
מנהל
איחולי לציפור הדרור.

למה הטלפון שלך שותק? עובדים כל כך קשה?

מיכול10

New member
ליבי,מאד מרגש לשמוע על מי שנמצאת בסוף המסע

מאד מעודד,תצליחי ובע"ה תיהני מהפירות.

איזה כיף לך!!

תהין מהמראה החדש.
אני ממש מקנאה בך ובכל אלו העושים ניתוח
אני בחיים לא יעשה.
ולא בגלל הפחד
אלא שמצד אחד העודפים שלי לא ממש גדולים
כי ירדתי רק 30 קילו
אך מצד שני הבטן שלי בהחלט משתפלת ומפריעה לי
אבל בעלי טוען שזה לא עודף שמצדיק ניתוח כל כך קשה.
בקיצור, אני בדיוק על קו התפר.
כמו השמנים האלו
שמצד אחד שמנים .
אך מצד שני לא מספיק בשביל לעבור ניתוח טבעת או שרוול
וזה הכי מתסכל!

תהני מהתוצאות!
ואיזה יופי לשמוע שיחסית לא סבלת הרבה....

ליבי3617

New member
היי נסיכה

השאלה האמיתית היא איך את מרגישה.
והניתוח בהחלט תלוי בעודפי העור שלך. לי היו עודפי עור לא קטנים על פני שטחים נרחבים (ויש עוד).
למי שאין או למי שרוצה רק הסרת סינר בטני - זה גם אפשר.

קחי את הזמן לחשוב על מה שחשוב לך.
שום דבר לא בורח.

tzfat

New member
כולי מסכימה איתך ליבי!

ולאהרק הכמות ירידה במשקל יכול להצדיק הפלסטיקה
אלא איך העור המדלדל נופל ואם גורמים לנו לשפשפת או פריחה
והאי-נוחות שנגרמים לנו בחיי יום-יום.
אני בעד פלסטיקה אבל אף אחד לא ״חייב״ לעבור פלסטיקה.
אני עברתי שתי ניתוחי פלסטיקה ולי היו סיבוכים
ובכל זאת אני כדיין מפנטזת לעוד אם אקבל אישור מהקופה.
מקימי מצפת

למעלה