בא לי לשתף

שילת281

New member
בא לי לשתף

היי כולם,
היום שחררתי מהלב ומהראש מישהו שהיה שם דיי הרבה זמן... כבר כמה חדשים שלא הפסקתי לחשוב עליו. אולי חלקכם זוכרים שכתבתי עליו פה בפורום, בחור שיצאתי איתו ולאחר כמה ימים נעלם בטענה ש"יש לו בעיות עם עצמו" "מתוסבך" "מפחד להיקשר" וכו'. חידשנו את הקשר והוא עשה זאת שוב. השבוע, לאחר כמה חודשים של נתק, חידשנו את הקשר, הוא שלח לי הודעה וכתב שהתגעגע... נפגשנו. אך למחרת לא דיבר איתי. וביום שלאחר מכן הרגשתי ממנו קרירות וכבר התחילה לי תחושה של דז'ה וו. יזמתי שיחה ואמרתי שאולי בתקופה זו מתאים לו רק לבלות עם מישהי כשבא לא ולא משהו מעבר והוא שוב ענה שהוא לא סגור על עצמו, אולי כן אולי לא, מבולבל. ואני עניתי שאם הוא לא סגור על עצמו, עדיף שלא נהיה בקשר. יום למחרת יצרתי איתו קשר, כתבתי לו שהוא התגעגע ורצה להיפגש אז שלא יילך אחורה. הוא לא ענה. התקשרתי והוא לא ענה. ואז פשוט התעוררתי סוף סוף... למה תמיד אני צריכה ליזום קשר, לאכול סרטים בבית למה הוא קר אליי או נעלם... למה אני תמיד אוכלת את זה שהוא אומר לי שהוא מבולבל וקשה לו והוא מפחד להכנס לקשר (כבר עברה שנה מאז הפרידה שלו). ציפיתי לפחות שישלח לי הודעה קטנה אחרי הפגישה שלנו. הרי לא דיברנו כמה חודשים טובים... וזאת לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה. אלה פעם שלישית. היום עוד חשבתי לעצמי שעשיתי טעות... למה בכלל פתחתי את הנושא, למה שאלתי אותו מה הכוונות שלו, מה הוא מחפש. כתבתי לו היום בצורה עניינית שהוא יכול פשוט להגיד בצורה מפורשת אם בא לו לדבר או לא במקום לסנן והוא ענה לי שזה מרחיק כשאני שולחת יותר מידיי הודעות וזה... קיצר. לא פשוט אבל מעכשיו אני משחררת ואנסה לעבוד על עצמי להיות רגועה ולוודא שאני מקבלת בחזרה מה שאני נותנת. שמתי לב שכשיש מישהו שמוצא חן בעיניי אני מתנהגת לפעמים בלחץ ומחשבות במקום להיות נינוחה וזה הורס... לא יודעת איך אבל אנסה לעבוד על עצמי שזה לא יקרה. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע

שמים1

New member
היי לך שילת

הבחור התנתק מימך והתעלם מימך זמן ארוך ופתאום שב מלא געגועים ...
לדעתי בדק את השטח ושוב נעלם .
היית צריכה לתת לו לרצות אותך ולהשקיע , הוא כתב לך שזה מרחיק שאת שולחת המון הודעות , ויקירתי זה באמת כך .
צאי מנקודת הנחה שמי שירצה אותך באמת ידע ליזום ולעשות זאת כמו שצריך .
טוב ששיחררת אותו שילך לדרכו , ואת התחילי בדרך חדשה ומאתגרת .

בהצלחה רבה לך

sharpcookie

New member
תשחררי.

גבר שרוצה אותך יהפוך שמיים וארץ כדי להיות איתך. משפט שחוק, אבל אמיתי. תפנימי שהוא לא האחד שלך. פשוט לא. ואת לא מתקשרת ולא יוצרת קשר וגם לא עונה יותר אם הוא יוצר קשר. אם זה עוזר, תעשי למספר שלו חסימה בטלפון, תשתמשי בכל כלי שיש לך כדי להוציא אותו מחייך. כל עוד לא תעשי את זה, התקווה הזאת שיש לך לגביו תתקע אותך באותו המקום.
&nbsp
כל מה שהוא אומר לך זה תירוצים. מתוסבך או לא, אם היה מעוניין בך באמת, היה יוצר קשר תדיר ולא נלחץ מזה שאת שולחת לו הודעות. הוא לא סגור עלייך ולא נראה לי שזה ישתנה. אם משהו היה אמור לקרות ביניכם אז כבר היה קורה.
&nbsp
תתקדמי, תתחילי לצאת לדייטים עם בחורים אחרים. תנסי להכיר מישהו שגם את תמצאי חן בעיניו. את חייבת לפתוח את עצמך לאפשרויות אחרות במקום לבזבז זמן נוסף על קשר שלא נועד להיות.

למעלה