בא לי נופש...

THE WIZARD 55

New member
בא לי נופש...

יללה המלצות על בתי מלון..שיתנו אווירה אחרת.. בא לי לצאת לטיול עם עצמי..לאיזה צימר רומנטי בצפון...להתאהב בעצמי מחדש.
חייבת שקט ושלווה מהמציאות הרועשת הזאת. יש לכם המלצות?..משהו מיוחד..מקורי.. מרגיע, שלו, אפשרי גם עם טיולים(ממונעים כמובן) אין לי כח לטייל ברגל יותר מחמש דקות.. ואם כבר אנחנו כאן, אז מסעדות שאהבתם במיוחד.. יללה המלצות..ולא רק בצפון...

junior gong

New member
עוד פעם עם עצמך?

ותני קרדיט, את צימר המערה אני הכרתי לך ( לא לא, לא כמו שהבנתם, הכרתי לה הכוונה נתתי לה את האתר לראות )

THE WIZARD 55

New member
ציונים גזענים!!!! נמאס מכם..../images/Emo190.gif

יופי, ועכשיו שנכנסתם, תמליצו על איזה מקום או שבחיים אני לא פותחת לכם שרשורים.. דיי פוליטיקה, קצת מנוחה..

KingTino

New member
בית חנון

יש מלונות מבח מוחרים שם ביתות עם זעתר וביצה בברוני עם בלבל אדום , ובחית שתיה ב10 שקל

KingTino

New member
חחח כאלו שאני לא יודע

ואת יודעת שזו בדיחה פרטית של שנינו שאני היתיי כותב לך אותה בכוונה בפורום אז ב817

THE WIZARD 55

New member
השבוע במקרה חיטטתי בדפי הארכיון

ונזכרתי בקטעים, היה כיף, כולם היו יחד חוץ מאלה שלא..צחוקים אל תוך הלילה.. היה כיף.. אבל נראה לי שעומד להיות יותר כיף

KingTino

New member
כייף להזכר בכייף ויז

תראי יחסית למה שהיה יכול להיות יותר מעניין ממה שהיה , הכל תלוי במה אנו רוצים, האמת היה נורא כייף למרות שהיה המון דברים מאחורי הקלעים שחלק ידע וחלק לא ידע והיו המון דברים אחרים והכל ביחד נוצרה בעיה רצינית, שהיא לא נפטרה טוב או הפטרון הזמני העיק על אחרים ואחרים הרגישו שהפתרון הזה גרם להם לעוול, לכן אני היתי בדיעה שכולם צרכים לחזור ולדף חדש , אבל נתקלתי בהמון קיראות בוז אז בזמנו וגם עכשיו, אבל אני שוב אומר הכייף עדיין קיים ויז בין כולנו, וכולנו אוהבים תכייף הזה, אבל הכל תלוי באיך אנו ננתב את עצמנו אליו ונחזור לימים ההם של הכייף, האם זה יהיה מוצלח וכולנו באמת נגלוש בכייף? או שוב הוא יהיה זמני שישאיר אחריו פצעים אצל אחרים מקווה שעוד יהיו ימים של שלום ושלווה ואחוות אחים, ולילה תחזור לסיפורי הסקס שלה, ומייק יחזור לכתוב שירים על השכנה שלו, ואת תחזרי לחפש את האבי , ואני שוב אעצבן את כולם, שמוחה רודף אחרינו במקל , בשביל שנרגע

THE WIZARD 55

New member
אני תמיד אופטימית..

למרות שבתקופה האחרונה עברתי הרבה תהפוכות השתניתי, אני מרגישה.. למדתי דברים חדשים, שמעולם לא הבנתי את משמעותם. מילים שהיו חסרי משמעות תפסו מימד אחר אצלי. אבירים אני בטוח כבר לא אחפש
אני לא שומרת טינה לאף אחד בפרט בוירטואלי.. אךך על הימים, אני חושבת שכל דבר שקורה יש לו מטרה אילולא היה קורה, אולי לא היינו נמצאים פה היום.. יהיה טוב תינו, וכמו שאמרת זה תלוי בנכונות של כולם לפתוח דף חדש..מלא באהבה.. אני סגרתי כאן שנה...אולי אחפש את השרשור הראשון שלי ואביא לכאן..שרשור הפתיחה של וויזארד:)

KingTino

New member
כל אחד והכוונה שלו בדיוק עמתי ויז

אני באמת יודע שהרבה דברים תפסו מימד אחר יש אנשים שלא מוכנים לסלוח או לשכוח ויש כאללה שמוכנים כיום אני יודע שהעולם ולא משנה אם הוא וירטואלי או לא, פשוט מאוד לדעת לתת לאחר הזדמנות להגיע לליבנו למרות שנכשל בפעם שלפני כן. בתכלס ויז עם יד על הלב היתי אומר , שהיתה תקופה מאוד יפה נחמדה ומיוחדת מצחיקה בטירוף אולי לא היה לנו מעצורים אז מרוב שנהנינו אבל יודעת מה, זה היה ללמוד לקח כולנו ביחד שלפעמים , צרכים לשים סטופ ולעצור בכל זאת מותק אני שמח שיש הרבה דברים שהתחילו להסגר בתקופה האחרונה בקשר לעבר ואנשאללה נדע רק אהבה ושלווה, מוחה מה עם האספרסו שלי

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo32.gifכתבה שהרגה אותי מצחוק

במשך ארבע שעות חיפשו שוטרים אחר שני ילדים בני שבע ושמונה מצפון הארץ, שנעלמו לאחר שיצאו עם הוריהם ממסעדה בשוק מחנה יהודה. הם נמצאו בריאים ושלמים בגן הפעמון. בזמן החיפושים הם אכלו עלים ובנו מחסה ... הילדים הבינו שהם הלכו לאיבוד והתנהגו כמו מושבניקים. הם לקחו מהזבל כל מיני חפצים והתחילו לבנות להם מעין בית כדי לשהות במקום בלילה. הם גם אכלו עלים והכול היה ליד גן הפעמון. הם לא דאגו, כי הם היו אחד עם השני. אבל על דבר אחד הם לא חשבו, לפנות לאחד המבוגרים שהיה במקום ולספר שהם הלכו לאיבוד....ילדים רעבים אין ספק, אחרי שיצאו ממסעדה, השביעו את רעבונם בעלים..נראה לי שהם לא כך רצו להמצא
כתבה טובה, אחת המצחיקות שקראתי

למעלה