בא לי על השאלון הזה שוב

The Fantasy

New member
בא לי על השאלון הזה שוב../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

Rose131

New member
את שמה את כללל השירים שלך על אקראי באייטיונס

או משהו כזה, ואז את מעבירה שירים והתשובות לשאלות זה כאילו השמות של מה שיוצא. או משהו.

The Fantasy

New member
יאללה עונההה

איך העולם רואה אותי? Forgiven-Within Temptation האם יהיו לי חיים מאושרים? My Last Serenade-Killswitch Engaged מה אנשים באמת חושבים עליי? Abandonment-Bif Naked האם אנשים חושקים בי בסתר? Memories-WT איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Hear You Me-Jimmy Eat World מה אני צריך לעשות עם חיי? ג'קי-היהודים עצה טובה בשבילי: Silence Of The Darkness-Kamelot מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Foes Of The Sun-Tacere מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I Love You-Tila Taquila חח אוקיי
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Soul Society-Kamelot ובהלוויה שלי? Oh, It Is Love-HelloGoddbye איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? All Time Lows-HelloGoodbye איך יהיה לי מחר? Now Or Never-Madina Lake למה אני כאן? 30STM-93 Million Miles בתור מה אנשים יזכרו אותי? Heaven's A Lie-Lacuna Coil איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Fame-Adagio האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Die DIe My Darling-Aiden איך תהיה השנה הזו? Sigillum Diabloi-HIM אוקיי יצא מעפן לחלוטין

FFTL

New member
יאללה../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? Bullet Theory - FFAF. האם יהיו לי חיים מאושרים? Devil And The Deep Dark Ocean - Nightwish. לא הא?
מה אנשים באמת חושבים עליי? To the End - MCR. האם אנשים חושקים בי בסתר? Where Did You Sleep Last Night - Nirvana. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Lets Go To War - Murderdolls. מה אני צריך לעשות עם חיי? Kiss And Make Up - FFAF עצה טובה בשבילי: Away - Nightwish. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Heaven tonight - HIM. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Bohemian rhapsody - Queen. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Follow The Cops Back Home - Placebo. דיי~@$ שוב פלסיבו בחתונה? :ם זה אומר שבטוח יהיה פלסיבו!
ובהלוויה שלי? Breakdown - Guns & Roses. מממ...ם: איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Scattered - Green Day. שוב גרין דיי בשאלה הזו. B| איך יהיה לי מחר? Nightrain - Guns & Roses. למה אני כאן? Drain You - Nirvana. בתור מה אנשים יזכרו אותי? את דומה לכלב - שייגעצ.
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? In Your Face - Children Of Bodom. טוב.. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Approaching Curve - Rise Against. איך תהיה השנה הזו? One Of A Kind - Placebo. יפהלי. :) חוצ מהשנה, החיים שלי הפכו לאומללים.

FFTL

New member
ועכשיו באלי עם שירים של הימ D:

איך העולם רואה אותי? In The Nightside Of Eden. האם יהיו לי חיים מאושרים? Sigillum Diaboli. מה אנשים באמת חושבים עליי? I Love You.
האם אנשים חושקים בי בסתר? Wicked Game. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Resurrection. מה אני צריך לעשות עם חיי? It's All Tears. נחמד. עצה טובה בשבילי: Dark Light. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? The Funeral Of Hearts.
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Join me. ידעתי! איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Heartache Every Moment. ובהלוויה שלי? Pretending. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Razorblade Kiss.
איך יהיה לי מחר? When love and death embrace. זה נחמד. :) למה אני כאן? Beautiful. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Under The Rose. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Gone With The Sin. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Close to the Flame. איך תהיה השנה הזו? Passion's Killing Floor.
לילט.

|מעתיקה../images/Emo122.gif|../images/Emo47.gif

איך העולם רואה אותי? Behind The Screams - CKY. זה לא נשמע משו, הא? האם יהיו לי חיים מאושרים? Happiness Is A Warm Gun - U2. אוי, גדול. אני מניחה שלא, מה אנשים באמת חושבים עליי? Our Lady of Sorrows - My Chemical Romance. אאוץ? האם אנשים חושקים בי בסתר? Never Been In Love - Daniel Lioneye. זה ממש לא משמח אותי, אני חייבת להודות. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Out of the Shadows - Iron Maiden. המממ... אני לא מתחבאת, או וואטאבר. X_X מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? אני יכולה לענות על זה לבד, לישון. D: או, וול. Pretending - HIM. אוווי גדולל XD האם יהיו לי ילדים? No Surprises - Radiohead. זה כאילו לא בצורה פואטית? עצה טובה בשבילי: New York - Sex Pistols. אני מסכימה. XD מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Faith In The Knife - Scary Kids Scaring Kids. יש בזה משהו. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Sea of Emotions - For My Pain... . נו, באמת. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? She Hates - Charon. זה אומר שיהיה לי חרא בעל, כאילו? ובהלוויה שלי? Welcome To The Jungle - Guns N' Roses. אוי, זה משעשע. ^_^ איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? פחחחחחחחח It's Hard To Say - The Used. איך יהיה לי היום? For Tomorrow - Blur. טוב, זה נחמד. גם ככה כמעט נגמר היום היום. X_X למה אני כאן? Special Needs - Placebo. זה כאילו בגלל שאני מפגרת, אבל לא נחמד להם ממש להגיד את זה? זונות. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Something In The Way - Nirvana. או, היפהיפ הוריי. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? In Dying Days - As Blood Runs Black. המ, סבבה. דווקא אחלה שיר. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Fake Tales of San Francisco - Arctic Monkeys. כאילו, לא? ^^ איך תהיה השנה הזו? Living Each Day Like You're Already Dead - Atreyu. טוב, זה מנחם. |: יצא לי ממש טוב D:

Rose131

New member
^^

איך העולם רואה אותי?cancer- MCR[וואו, תודה
] האם יהיו לי חיים מאושרים?Secret- No use for a name מה אנשים באמת חושבים עליי?End of the Begining- 30sec האם אנשים חושקים בי בסתר?Perfect- SP[הוו
] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?In joy and Sorrow
מה אני צריך לעשות עם חיי?Me against the world- SP עצה טובה בשבילי:When love and Death Embrace מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Breakdown- Relient K מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?The Answer is still no- No use for a Name איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Where the white boys dance- The Killers ובהלוויה שלי?The Fake sound of Progress- Lostprophets איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Invincible- Muse הוו! אנג'ל\ספייק מישהו? איך יהיה לי מחר?MAMA- MCR אהא
למה אני כאן?I'm a Fake- The Used[ נו מילא.] בתור מה אנשים יזכרו אותי?Headfirst for Halos- MCR ] איזה שיר יתקע לי בראש מחר?It's Hard to say- The Used האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Civil War- Guns איך תהיה השנה הזו?Under Pressure- Queen[כן, תודה באמת
]

Rose131

New member
גמני רוצה עם של HIM!

איך העולם רואה אותי?Drunk on shadows האם יהיו לי חיים מאושרים?The Path מה אנשים באמת חושבים עליי?And love said no האם אנשים חושקים בי בסתר?right here in my arms איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?rip out the wings of a butterfly מה אני צריך לעשות עם חיי?soul on fire עצה טובה בשבילי:buried alive by love מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?death is in love with us מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?beautiful איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?don't fear the ripper
ובהלוויה שלי?The Sacrament
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?wicked game איך יהיה לי מחר?I love you למה אני כאן?resurrection בתור מה אנשים יזכרו אותי?the begining of the end איזה שיר יתקע לי בראש מחר?for you
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?the 9th circle איך תהיה השנה הזו?This fortress of tears[הו, זה רע?
]

חחח שלי ^^"

[כמעט יותר מ5 תקיות של שירים ודיסקים, הרוב יצא 5 שעות ו47 דקות חחחחחחח] איך העולם רואה אותי? Living is a Problem Becuase Everything Dies - Biffy Clyro אווץ האם יהיו לי חיים מאושרים? Secrets Don't Make Friends - From First To Last מה אנשים באמת חושבים עליי? הקומיקאים- שי להב XDDDDDDD האם אנשים חושקים בי בסתר? Because I Want You Live - Placebo איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? שחר אבן צור-רוקנרול חחחחחחחחחחחחחחחחח מה אני צריך לעשות עם חיי? Crazy In Love - Snow Patrol עצה טובה בשבילי: Love Me or Hate Me - Lady Sovereign מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? השיר שלי- ד"ר קספר חחחחחחחחחחחחחחחח כן כל כך!! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Bottle And A Gun - Hollywood Undead איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Umbrella - Biffy Clyro כן כן!! אהבתי חחחחח ובהלוויה שלי? Drama Queen - Family Force 5 אווץ איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Between angels and insects - Papa Roach איך יהיה לי מחר? Dancing In The Future - Powerspace למה אני כאן? Hard To Explain - The Strokes חחחחחחחחחחחחחחחח בתור מה אנשים יזכרו אותי? My Love - Justin Timberlake איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מסיבה-שחר סוויסה חחחחחחחחחחחח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? קבעתי עם האושר-אביב גפן חחחחחחחחחחחחחחח איך תהיה השנה הזו? Butterfly - Crazy Town

FFTL

New member
רק 6 שעות? '-'

גאד. המוזיקה שלי היא בערך 108 שעות שיש פווווווווווווווווווווול להקות חסרות.

Girl In The Box

New member
אני:]

איך העולם רואה אותי?call me-blondie האם יהיו לי חיים מאושרים?going to california-led zep זה אומר שאני צריכה ליסוע לקליפורניה? מה אנשים באמת חושבים עליי?run to the hills-iron maiden האם אנשים חושקים בי בסתר?pain-blackfield איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?i saw her standing there-beatles מה אני צריך לעשות עם חיי?mop-metallica עצה טובה בשבילי:downlow-betzefer מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?are you in-incubus מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?our truth-lacuna coil איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?dazed&confuzed-led zep יש סיכוי
ובהלוויה שלי?in my place -coldplay איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?zombie-cranberries חחחחחחח איך יהיה לי מחר?warning-greenday אוקיי זה מפחיד...יש לי מחר רופא שיניים:/ למה אני כאן?Mika-lollipop בתור מה אנשים יזכרו אותי?fantasmic-nightwish איזה שיר יתקע לי בראש מחר?paper cuts-linkin park האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?wishmaster איך תהיה השנה הזו?unhappy girl-Doors

עונה נה נה נה.......P:

איך העולם רואה אותי?Epilogue-Opeth האם יהיו לי חיים מאושרים?To The Edge-Lacuna Coil מה אנשים באמת חושבים עליי? rip out the wings of a butterfly האם אנשים חושקים בי בסתר?Endless war-NORTHER איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Destruction Preventer- Sonata Arctica מה אני צריך לעשות עם חיי?Silence-Vanilla Ninja עצה טובה בשבילי: Paradise Lost- Symphony X מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Hymn-Edguy מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?The Final Sacrifice-Avantasia איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? Neverland-Avantasia איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? A Little Moment Of Desperation- Lunatica איך יהיה לי מחר?1.19-Lacuna Coil למה אני כאן?miss you nights-Westlife בתור מה אנשים יזכרו אותי?All I Need-Within Temptation איזה שיר יתקע לי בראש מחר?The Pain of Seperation-As I Lay Dying האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Between Love And Hate-Lunatica איך תהיה השנה הזו? Hell Have No Fury Like A Woman Scorned-ANGTORIA הזוי |:

אוף זה קצר מדי ../images/Emo7.gif

איך העולם רואה אותי? are you the one - sharon den adel האם יהיו לי חיים מאושרים? Waltz - Aemen מה אנשים באמת חושבים עליי? Breathing Again - stream of passion האם אנשים חושקים בי בסתר? Passion - stream of passion איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? black tomb - after forever
מה אני צריך לעשות עם חיי? where were you last night - nightwsih עצה טובה בשבילי: Pandora's Aquarium - tori amos מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Summer Wine - Ville& Natalia מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Fairyland - angelzoom הו יצא אדיר
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? גם היער מאושר - שיר שאני כתבתי והלחנתי. חחח הגיוני לחלוטין למען האמת
ובהלוויה שלי? clockwork as you are - גם שיר שאני הלחנתי.
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? world of make believe - WT איך יהיה לי מחר? to myself I turn - lacuna coil למה אני כאן? Anna begins - counting crows בתור מה אנשים יזכרו אותי? The cross - WT חחחחחחחחחחחחחחחחחח כן כן אנשים יזכרו אותי בתור "הסבל"
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? nightwish... הגיוני לחלוטין. אני אוהבת את השיר הזה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? another day - WT איך תהיה השנה הזו? Memories - WT דנה!! תחליפי שאלות! פעם היה יותר ארוך ויותר מגניב
אוף שלושה חודשים לא להיות כאן ולחזור לשאלון כזה..?? באמת דנה!

LoveYourHate

New member
שילי =] ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? To The Edge-lacuna coil האם יהיו לי חיים מאושרים? HIM-I LOVE YOU מה אנשים באמת חושבים עליי? HIM-play dead הא?! חח אני מתה?! XD האם אנשים חושקים בי בסתר? Smashing Pumpkins - The End is the Beginning is the End איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? AFI-Dream of Waking מה אני צריך לעשות עם חיי? Lost Keys-TOOL עצה טובה בשבילי: The Face of God-TOOL מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? HIM-Right Here In My Arms אוקי..לא ממש.. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Within Temptation - Ice Queen מגניב..
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? one last time-HIM אויש..זה לא נראה טוב..=\ ובהלוויה שלי? The Days Of The Phoenix-AFIחח יש שורה אני רוצה אני רוצה להשאר..איך אם אני מתה!? XD איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? When Love And Death Embrace-HIM רומנטיים?=\ איך יהיה לי מחר? wiked game-HIM חה יהיה לי מחר יום "מטורף!" למה אני כאן? 30seconds to mars-battle of one בתור מה אנשים יזכרו אותי? nine inch nails-hurt אני לא בתאדם כ"כ פגועה! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? זה מעניין. Frozen-Within Temptation מתאים לי! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? In Visible Light-Lacuna coil חח אני חושבת שזו חלילית אם יש לה הרבה אורות>< איך תהיה השנה הזו? 30seconds to mars-fallenהא?! חח לא הלך כ"כ טוב ><

הוו באלי../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? savior - 30 seconds to mars - יצא הכי שווה. האם יהיו לי חיים מאושרים? no fear - the rasmus :ם מה אנשים באמת חושבים עליי? infected - bad religion או יאיי XD האם אנשים חושקים בי בסתר? Invincible - muse בעע. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? grace kelly - mika אממ כן ^^ מה אני צריך לעשות עם חיי? give you back - vertical horizon לפחות לא יצא give it back :| עצה טובה בשבילי: If You Were There, Beware - arctic monkeys טובP: אני יקשיב לעצה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? the kill - 30 seconds to mars
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? these walls - trapt נראלי שמתאים... :\ איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Drift and Die - Puddle Of Mudd |: ובהלוויה שלי? smack my ass - Puddle Of Mudd חח איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? and love sais no - HIM אה:S איך יהיה לי מחר? little house - the fray קשור XD למה אני כאן? invincible - ok go בתור מה אנשים יזכרו אותי? its not over - Daughtry נחמד. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? You're All I Have - snow patrol טוב
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? somewhere i belong - linkin park :O איך תהיה השנה הזו? Bitter Sweet Symphony - the verve :) אהבתי

למעלה