בא לי על קצת שירה.....על מילים יפות שנוגעות

Sודית

New member
בא לי על קצת שירה.....על מילים יפות שנוגעות

טבנקין...... כה ציפיתי כל היום לבואך לצחוקך המאיר השובב נוגות הומיה באויר צפיה שהנצה לשוא. סופינקה אולי תמצאי גם קליפ לזה? אצלי אין.

EK55

New member
אותי מעניינים רק שירים של ריקודי עם ושירים

שחוזליטו הילד שר. שירה? לא.

Sודית

New member
בהחלט שירה - יש שירי עם נפלאים - אז תביא

EK55

New member
יש לי במחשב 3000 שירים לריקודי עם,אבל בהשמעת

השירים.

Sודית

New member
תביא למשל את השיר שאתה הכי הכי אוהב

תביא קליפ שלו.....מה הבעיה?

EK55

New member
אני לא יודע להעביר קליפים.

יש הרבה שירים שאני אוהב.

במסגרת העבודה הגעתי אל השיר הזה שכתב משוררנו

הלאומי חיים נחמן ביאליק: סנָאי סנָאִי קָטָן רַב הַזָנָב, יָשַב לוֹ בּראש הֶעָנָף, יָשַב, יָשָב עַל עַכּוּזו, פִּצֵּחַ לו בַּלָט אגוֹזוֹ. הָאֶגוֹז עוֹדוֹ בַּכַּף - פִּתאֹם פַּף! - וַיָּעָף חֵץ... נָפַל סנָאי מִן הָעֵץ... הָה, עַל סנָאי בָּא הַקֵּץ. שלא תגידי שזה לא נוגע... @איני מכירה את השיר שהבאת , אף לא את הביצוע.

Sודית

New member
הוגע ביותר.....מאוד אוהבת את שירי ביאליק....

ואיזה שיר שלו הכי שווה? נו תגידי.....נו תביאי...... רציתי פעם אחת להסביר למה אינני יכולה תמיד להביא קליפים בעצמי.....בהרבה מקרים כשאני מנסה להוריד קליפ, רשום לי...... אין אפשרות בארץ שלך להוריד את הקליפ הזה.....למה? השד רק יודע. ולכן אני מידי פעם מבקשת ממך להביא.....והנה אני מודה לך על כל הפעמים

ביאליק

הכניסיני תחת כנפך אריק איינשטיין מילים: חיים נחמן ביאליק לחן: מיקי גבריאלוב הכניסיני תחת כנפך והיי לי אם ואחות ויהי חיקך מקלט ראשי קן תפילותי הנידחות. ובעת רחמים בין השמשות שחי ואגל לך סוד יסורי אומרים יש בעולם נעורים היכן נעורי? הכניסיני תחת כנפך... ועוד רז אחד לך אתוודה נפשי נשרפה בלהבה אומרים אהבה יש בעולם מה זאת אהבה... הכניסיני תחת כנפך... הכוכבים רימו אותי היה חלום אך גם הוא עבר עתה אין לי כלום בעולם אין לי דבר. הכניסיני תחת כנפך...

וגם

היא יושבה לחלון מילים: חיים נחמן ביאליק לחן: מיקי גבריאלוב היא יושבה לחלון ושורקה שערה בעיניכם היא פרוצה ובעיני היא ברה מר לי מר, ליבי היום עלי רע אם רחלה איננה אני אנה בא פה יש לבריות והולכות הן רכיל אך רחלה לי היא ואנוכי לרחל הו מר לי מר... בערב כי אצא אל משעול הקמה ורחל אין עמי אין עמי הנשמה. מר לי מר... שיבולים, גבעולים לרחלה שאו שלומי וענו בי אם תאחר ומתי במקומי

ויחד עם קול הפעמונים

של נחמה /הלנה הנדל ביום קיץ יום חום מילים: חיים נחמן ביאליק לחן: משה וילנסקי ביום קיץ, יום חום, עת השמש ממרום הרקיע תלהט כתנור היום, עת יבקש הלב פינת שקט לחלום - בוא אלי, בוא אלי, רע עייף! לי יש גן, ובגן תחת אוג כבד צל, הרחק הרחק מעיר וממתים, נחבא תל, כולו עטוף ירקרק, כולו אומר סוד אל - שם ניחבא, ננוח, אח נעים! ובהתענג וברוך שם במחבא הלז נמתיק יחדיו בדמי צהריים הרז, שיופיע לשנינו מקרן הפז, הבוקעת את שיפעת הצללים. ובליל חורף, ליל קור, עת מחשכים ושחור ישופוך בחוץ, הולך סובב הקור, ובבשרך כי יתקע מאכלותיו הכפור - בוא אלי, בוא אלי ברוך אדוני! ביתי קטן ודל בלי מכלולים ופאר, אך הוא חם, מלא אור ופתוח לגר, על האח בוער אש, על השולחן הנר - אצלי שב והתחמם, אח אובד ! ובהשמע מילל סופת ליל קול כאוב, זכור ניזכור ענות רש גווע ברחוב, ולחצתיך אל לב, רעי, אחי הטוב - ורסיס נאמן אורידה עליך. אך בבוא תור הסתיו, בימי סגריר ועב, עמום שומם היקום, רפש הולך ורב, דלף טורד על גג, עש בקרב לבב - בי, עזבני לנפשי, אח חנון! בשיממון הזה אחפוץ בדד היות, ובהתעטף הלב ובהיותו למסוס אל תיראני עין זר, זר לא יבין את זאת - וערירי אחרישה ביגוני.

Sודית

New member
וזה אחד השירים הכי אהובים עלי - הכניסיני.....

האמת היא שהביצוע של אריק לא ממש עושה לי את זה. לכן אביא גם את ריטה.....

EK55

New member
אני אוהב קודם כל את השיר קן לציפור (בין העצים

אוהב גם את הכניסיני תחת כנפך.

למעלה