בא לי שאלון

Robin Sparkles

New member
בא לי שאלון../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת? שותה?: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: שתית רדבול? יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מה הצלצול שלך? איזה משחקים יש לך בפלאפון? בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? יש לך משפחה בחו"ל? איפה? אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? שעת סיום:

Robin Sparkles

New member
עונההה../images/Emo203.gif

שעת ההתחלה: 18:57 שם: כרמית תאריך לידה: 7.6.91 מזל: תאומים מין:
גובה: בפעם האחרונה 1.65 צבע עיניים: חום עם שחור משהו הזוייי
מידת נעליים: 40-41 מיקום: בית איפה נולדת: כפר סבא נכשלת במקצוע: פעם אחת בסוף כיתה ט' במתמטיקה ביצפר: כיתה י"ב מאוהב: לא חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: סקיני וחולצה קצרה תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: איכ לא
מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: ירוק וכחול..אבל עכשיו אני יותר בקטע של ירוק
חיות אהובות: סוסים מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לא יודעת מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: קצת מתקלח?: כן שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא ממש שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא משהו רציני.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: לא. היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן!!! אתה מפונק?: לא כ"כ שתייה מועדפת?: מיץ אוכמניות שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אקווהפרש שתית רדבול?כןןן יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא נראה לי מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: כן מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח ואחות.וחבל שככה תחתונים?: יש(?) מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: עם אח שלי תמיד ואחותי סתם מעצבנת איך אתה מוציא כעס?: שומעת מוזיקה ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: להיות בסקוטלנד
מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: סבבה מה מספר המזל שלך?: 4 איך השיער שלך נראה עכשיו?: בסדר תוכל להיות צמחוני?: לתמיד לא אבל לתקופה מסוימת נראה לי שכן איך את נראית?: כמו אתמול תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי כמה היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מה הצלצול שלך?הכיייי יפה שיש!!! Hevia - Busindre Reel רק חלק מהשיר.. איזה משחקים יש לך בפלאפון?טאקי וכלמיני בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו,טוב,ביי רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: וואו...בכיתה ה' במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא מוגזם.תמיד צריך לשמור על צניעות החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן..ואתמול סידרתי!! איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: טוב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: באוטו של המורה נהיגה? חח אתה ילדה של אבא או אמא?: ילדה של עצמי מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ביסודי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? מבחן באזרחות. יותר מזה כלום עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות?סקוטלנד,אנגליה,אירלנד יש לך משפחה בחו"ל?כן איפה?מיאמי,ניו יורק וגם כאלה שלא מכירים מאנגליה וסקוטלנד (קרובת משפחה התחתנה עם סקוטי..איזה שווה זה כי גם עשו חתונה עם טיפה סגנון סקוטי וחמת חלילים) אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלב שלי אם היית חייה איזה חייה היית? סוס איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? ככה ככה מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כלמיני דברים ממה אתה הכי פוחד? יונים המקום האהוב לחופשה? חו"ל..בעיקר לא בארץ טעם גלידה אהוב? נוטלה ממתק אהוב? קינדר בואנו מכונית? האמר חחח חג? חנוכההההה תוכנית אהובה בטלויזיה? מלא מילה אהובה? דיסק אהוב? דיסקים של the corrs הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? רק התנגשנו עם אוטו אבל לא קרה כלום רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן שעת סיום:19:16

NITSAN6

New member
יאוו איזה חזק זה חתונה סקוטית../images/Emo110.gif

חח את פוחדת מיונים?

linoy7

New member
יואו, כמה פעמים עניתי על זה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

שעת ההתחלה: 19:30 שם: לינוי תאריך לידה:17.9 מזל: בתולה מין:נקבה גובה: 1.60 צבע עיניים:חום-דבש מידת נעליים: 36-37-38
נכשלת במקצוע: הרבה חח ביצפר: צייטלין לשעבר.. חעחע
מאוהב: לא חבר/חברה:-- אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו:פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה: יכול להיות התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: כן מפלרטט:
צבע אהוב: כתום חיות אהובות: דב פנדה
מי החברים הכי טובים שלך?: אתם לא מכירים, אז מה זה משנה?
הכית מישהו?: כן חחח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:לא יודעת מישהו נתן לך סטירה?: יכול להיות באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כןןןן :S מתקלח?: ברור חח שונא ביצפר?:שנאתי
יש לך חיים?: לא חחחח עד כמה אתה בוטח באנשים?:קשה לי מאוד לבטוח שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש מצב יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא חושבת תעשה צניחה חופשית?: אם יהיה לי אומץ חח אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: לא ממש שתייה מועדפת?:מים:p שותה מים?: כן חח באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קרסט שתית רדבול?כן יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?:לא יודעת מה אתה לובש הכי הרבה?: פיג'מה.. סתם חחחחחחחחח אממ.. לא יודעת פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?:לא ממש חח אתה שזופה?: שרופה חח מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?:לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 אחים תחתונים?: מה השאלה? אם יש לי תחתונים? חחח מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: אפשר לומר חח איך אתה מוציא כעס?: מכות
ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: כרגע? לישון מה הפרחים המועדפים עליך?:-- איך נראית האקס/ית שלך?: -- אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?:לא איך הפופיק שלך?: אחלה בחלה? חח מה מספר המזל שלך?: -- איך השיער שלך נראה עכשיו?:חרא חח תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: זוועה חחח סתם.. לא יודעת.. תגידו אתם
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי כמה צעיר תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:תלוי כמה מבוגר היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא מחכה מה הצלצול שלך?בואי נעזוב להלהלהלה איזה משחקים יש לך בפלאפון?לא יודעת חחח בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:כלום באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:היי, מה קורה?
רומנטי? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהקאת?:חחחח לא זוכרת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ממש אכפת לי חח אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: חולצות בטן כאילו? אז לא מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?:חחחח כן מה הצבע תחתונים שלך?: שנייה, אני אבדוק
חום איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן חח איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לפני שבועיים עם מה אתה ישן?: עם השמיכה והכרית האם הפיצו עלייך שמועה?: לא
במה אתה נוהג?: -- אתה ילדה של אבא או אמא?:שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? עבדתי!!! עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות?איטליה יש לך משפחה בחו"ל?משפחה רחוקה איפה?ארה"ב אתה מאמין בגורל?:לא כלכך קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פוקחת עיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצמת עיניים
את מי היית לוקח לאי בודד?את עצמי אם היית חייה איזה חייה היית? זבוב חח איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ערבית, ספרדית, רוסית, פרסית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך?לא יודעת מה היום הכי טוב בחיים שלך? ^^ מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על היום שהיה והיום שיהיה
ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? בית מלון
טעם גלידה אהוב? וניל עם עוגיות אוריאו
ממתק אהוב? כל הגומי
מכונית? -- חג? חנוכה, פורים תוכנית אהובה בטלויזיה?חברים מילה אהובה? היי?
דיסק אהוב? האהוב וכמעט היחיד שיש לי
שירי מימון
הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל?בתמונות עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים?לא
רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?-- יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור? נמנמתי
שעת סיום:19:42

NITSAN6

New member
פשש כמה שפות את יודעת../images/Emo110.gif

איכס אני שונאת רוסית
לא יכולה לשמוע את השפה הזאת

linoy7

New member
חח זה לא שאני ממש יודעת..../images/Emo41.gif

עברית- שפת אם פרסית- אמא פרסייה, אז אני יודעת.. אבל לא שוטף.. אנגלית- כל אחד יודע
ערבית- למדתי מכיתה ד' עד ט' אז אין ממש ברירה..
רוסית- חברות שלי יודעות אז אני גם יודעת.. אבל שוב, לא שוטף.. וגמאני לא סובלת את השפה הזו.. מבחינתי זו שפה בלי פסיקים ונקודות
ספרדית- מהטלנובלות

NITSAN6

New member
וואי ערבית מכיתה ד'?!../images/Emo110.gif

איך שרדת?!אני מתעבת[
]את המקצוע הזה! כאילו לדבר לא ממש מפריע כי אני גם עיראקית אז אני יודעת כמה מילים בטבעי..אבל הכתיבה משגעת אותי

linoy7

New member
חחחח ואצלי זה היה הכי מצחיק..../images/Emo41.gif

לא סבלתי את המקצוע!!! אבל הציונים שלי היו 90-100
אבל לא מזיק לדעת.. עד היום אני יודעת קצת לקרוא ערבית

linoy7

New member
ויכולתי עוד להמשיך עם זה[מגמה] אבל לא../images/Emo41.gif

הסכמתי!
מה גם שבצייטלין לא ממש משקיעים במגמה הזאת.. 5 תלמידים בלחץ

Robin Sparkles

New member
מכיתה ד' זה מוגזם...

נראה לי רוצים שנדע ערבית ברמה שוטפת
אצלנו בבצפר זה ב-ח' ו-ט' ואם מישהו רוצה הוא הולך למגמה. היינו לומדים ערבית עם המחנכת והדבר היחיד שאנחנו זוכרים מהשיעורים זה "חפלה כבירה" חחח

linoy7

New member
מה אני אעשה?../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

אבל בכיתות ד'-ה' רק למדנו כל מיני מילים, שירים וזה.. והיה כיף
ורק בכיתה ו' התחלנו ללמוד איך כותבים.. וזה יצא ממש טוב כי כשהגעתי לחטיבה רק אני וכל הבנות שהיו איתי ביסודי- ידענו ערבית.. היה לנו את הבסיס
שאר הכיתה בכלל לא למדה ביסודי וזה סתם היקשה עליהם

just adiki

New member
עניתי כבר על חצי שאלון

אבל היו מלא שאלות שכאילו מצחקות אבל לא וסתם עצבנו אותי אז החלטתי במחאה להפסיק חח.

למעלה