בא לי שגם אנחנו נעשה משהו כזה... :)

בא לי שגם אנחנו נעשה משהו כזה... :)../images/Emo119.gif

MCR פרסמו את זה באתר שלהם, זה מעריצים מגרמניה...חמוד פצצות. אני חושבת שאם אנחנו רוצים לעורר את תשומת הלב שלהם שוב- צריך לעבוד על משהו כזה, אבל ברצינות, וידאו מהמעריצים בישראל... :) זה פשוט חמוד... http://vimeo.com/17061546

NoAmItA ChAn

New member
וואווווו!

איזה יופי! סרטון ממש יפה! *-* אני חושבת שזה יכול להיות רעיון נהדר! אם נעשה סרטון, יכול להיות שהם יבחינו שגם כאן יש להם מלא מעריצים ויפעלו יותר כדי להופיע כאן. אז אוקיי, דבר ראשון - מי בעד?

sashkaalex

New member
אני בעד

בישראל יש יחסית קבוצה גדולה שמעריצה אותם אז אולי נצליח גם להביא אותם להופיע פה?

QueenCryBaby

New member
אה האמת שכבר חשבנו על זה ../images/Emo6.gif

המנהלות בקבוצה בפייסבוק, אנחנו חושבות על שירים ורעיונות וזהD: עדיין לא כתבנו בקבוצה כי יש די הרבה אנשים וזה יהיה המון בלאגן כי כל אחד ירצה שנעשה בדיוק מה שהוא רוצה, אבל בגלל שבפורום יש רק קומץ נוראנורא איכותי (
) תציעו בכיף רעיונות ואז כשנחליט נפרסם את זה בקבוצהD:

דבר ראשון, הכינוי שלך הורס../images/Emo8.gif../images/Emo119.gif

ודבר שני, הקבוצה בפייסבוק היא פצצה וזה ממש יוכל לעזור לנו לגייס מלא אנשים! ולעניין הקליפ, יהיה באמת בלאגן לחשוב על הרעיון עם כמות גדולה של אנשים, לכן אני באמת מסכימה, שאנשי הפורום הנאמן יהיו בעלי הרעיונות :) וזה יהיה מעולה אם בקבוצה בפייסבוק תלהיבו לגבי היוזמה הזאת כדי שנוכל לגייס מספיק אנשים וככה MCR יבינו כמה אנחנו רוצים אותם פה. אז בואו באמת נחשוב על זה ברצינות, יש פה מלא אנשים מוכשרים- אני יודעת את זה ובעבר היו לנו מלא תכניות מטורפות שחלקן יצאו לפועל פחות או יותר אבל בסופו של דבר- MCR עדיין לא נחתו בארץ הקודש. אני נמצאת במגמת קולנוע הדבר שאני הכי טובה בו זה וידאו קליפ, ובקרוב גם מעבירים לנו קורס בבית ספר על וידאו קליפים P: סתם אני מתלהבת מזה P: אניווי, LET'S DO THIS SHIT ISRAEL WOOHOOO!!!

SugarRush

New member
לצערי לא מלמדים אצלנו בבית ספר שומדבר כזה

יש לנו רק רפואה ביולוגיה כימיה וכאלה(כיתה מדעית מה נעשה??) אבל אני כן טובה בכל מה שקשור בעיצוב(בכל מיני תחומים), אשמח לעזור להוציא לפועל את מה שיוחלט בסוף

QueenCryBaby

New member
די תמשיכי ../images/Emo250.gif../images/Emo6.gif

ובעיקרון אנחנו לא רוצות עדיין להתחיל לפרסם על זה כי גם אם נצלם קליפ, צריך לחשוב על מקום ותאריך והכל, אז עדיף חופש וזה יקרה כאילו.. מתי, פסח?
אז אני חושבת שאחרי שיהיה לנו רעיון מגובש ונדע בדיוק מה עושים, נתחיל לפזר רמזים כאלה בקבוצה
אבל זאת רק דעתי, כן? כאילו זה לא חייב להיות ככה, זה פשוט מה שעולה לי בראש, אם יש לכן משהו אחר לומר אז בכיף

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif גם אני במגמת קולנוע! D:

אבל לנו אין קורסים בנושאיםכ אלה ואחרים. אצלנו זה כמו שיעור כזה, ובסוף יב' חייבים להכין סרט גמר - וזה הורג אותי TT_TT כל כך קשה לכתוב תסריט >< חח אולי נכין קולאז' של המעריצים כאלה, "MCR בואו לארץ!" או משהו בסיגנון XD למרות שכבר נראה לי עשו את זה

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif אה, בגלל זה הפרויקט לא מתקדם XD

אני חשבתי שכולם שכחו :(

למעלה