בא לי שיקרה פה משהו מעניין..

AnacondA2000

New member
בא לי שיקרה פה משהו מעניין..

מתי צריך לצאת, בעזרת השם, הדוי וי די של הוולטה טור? וסתם משהו ישן ומגניב: כאן חחח איזו מגניבה היא ב1:45

plants and rags

New member
התאריך באמת לא ידוע

טוב, רק עכשיו יצא דאל פליים, יש להניח שיקח עוד זמן עד ההוצאה הבאה, והרי הוא גם כל כך מצליח שצריך להתאושש ממנו קצת. נקווה שעוד השנה ונקווה שיש שם את IOSQ.

Seasonal Beast

New member
ביורק באמת בפגרה, אבל!

כמו שהיירלום כבר אמר, אתמול השתחרר הסינגל של דאל פליים, וניתן לקנות אותו בOLI, במחיר מופקע של 18$[כמו את כל הסינגלים שלה]. חוץ מזה, all is full of love התברר כמקום השני, ולא הרביעי. לפחות לפי האתר של הגברת.

plants and rags

New member
עזוב מחיר מופקע

כל הסינגלים מעידן וולטה הם ויניל. וואט דה פאק איז דה קטע עם הויניל? אין לי פטיפון, זה שאת נולדת בשנות ה-60' ואת זקנה לא אומר שלי יש פטיפון. ובתוך כל הבוקס סטים האלו, כל פעם זה בוקס סט, יש גם דיסקים - אבל כאילו ש-OLI ישימו אותם למכירה בנפרד. עזוב, ביורק סתם עלובה.

Seasonal Beast

New member
מה התסכול?

סינגלים לא כל-כך עושים לי את זה[אלא אם כן זה PP, שאותו הצעת להחלפה בשרשור הקודם! יו, אתה כה מקסים. אביא לך את הסינגל של היהודים וחן קליין(ככה קוראים לה?) במקום]. אגב, מחירים לא מופקעים ואפילו שערוריתיים-התו השמיני השתגע באופן סופי. סופי! בחיים לא ראיתי מחירים כלכך נמוכים לדיסקים, מאז שזהבה בן הוציאה את הקודם שלה. מומלץ לקפוץ לירושלים לבדיקה.

plants and rags

New member
נראה לי שזה קטע כזה

גם בדיסק סנטר חצי חנות היא עד 40 ש"ח. הפעם נפלתי על החצי הנכון. בכל מקרה, בקשר לסינגלים - הם גזעיים, כשהם דיסקים וברי השמעה. זה פשוט מגניבי, ובעוד חמישים שנה כשביורק תמות אני אמכור אותם במיליוני דולרים.

Seasonal Beast

New member
חן קליין צעירה בשביל שאחשוב

עליה כאופציה לפרנסה עתידית. אולי עידן הדיסק מת באופן סופי? לא אכפת לי, אני חוגג בגלל זה!

למעלה