בא לי

בא לי

בא לי בפסח להיות באירופה בקראוון. חשבתי ממינכן ומי יודע בדיוק לאן. לא משנה כרגע. הבעיה היא שזוגתי חוששת מפני מזג האויר. בכל זאת משפחה, ילדים... כשקר לה היא לא יכולה להנות. החששות מפני מזג האויר בפסח באירופה מוצדקות או שאפשר להנות שם?

olala100

New member
אז קצת קר

בן אדם, אתה יוצא לבלות ולהנות, לא לשבת ולעשות עסקים, צא וחווה את החורף האמיתי. במקרה כבר התארגנתי ואני יוצא לטיול במינכן והאזור בתחילת אפריל. על פי כל התחזיות מזג האויר הממוצע בתקופה ההיא הוא לא נורא קר, אבל כן דורש התארגנות על ביגוד חם קצת יותר. אני לוקח איתי משפחה שלמה כולל ילדה בת פחות משנתיים ותאומים בני 7. צור קשר נראהאיפה אנחנו נפגשים בדרך...

מזג אויר ../images/Emo42.gif ../images/Emo188.gif

הרבה עזרה בנושא מזג האויר- קשה מאוד להעניק שהרי אנחנו לא חזאים- וגם החזאים שבינינו לא מסוגלים לחזות את מזג האויר שיהיה באפריל, ובכל מקרה- בטוח שכולם יגידו לך שמזג האויר משוגע... בכל העולם. מה כן אפשר לעשות? להישען על ניסיון העבר- ממוצעים. הטמפרטורה הממוצעת באפריל במינכן היא 14 מעלות- טמפרטורה נוחה לטיול. באזורים אליהם תטיילו מן הסתם מנקודת המוצא הזו ישררו טמפרטורות דומות- מעלה או שתיים יותר או פחות. כמובן שככל שתעפילו גבוה יותר- ואני מקווה בשבילכם שתעפילו- הרי שיהיה קר יותר. במקומות הגבוהים קר גם ביולי אוגוסט אבל נוסעים אל האלפים על מנת לראות אלפים- אחרת מה עשינו? כולל קרחון אחד או שניים- לא? ולחדשות הטובות: בחציו השני של אוקטובר האחרון- ( עונה מקבילה לאפריל ) מזג האויר באזור זה באירופה היה נפלא. וכמובן- אתם מתכוונים להיות שם עם קראוון= לא לדאוג- בקראוון לא קר! יש חימום, יש מים חמים, יש כיריים (להכנת מרק/תה/שוקו...) בחיוך רונית גלבוע

אין שום בעיה בפסח

אני טיילתי מספר פעמים בחופשת הפסח באירופה ותמיד נהניתי. היום ימי שמש נפלאים, היו ימי גשם מעצבנים (אבל גם באוגוסט השנה ירד לנו גשם שוטף איזה יומיים) והיו גם ימי שלג מדהימים. זה נכון שבאוקטובר למרבה ההפתעה בדר"כ מזג האויר יותר נוח אבל עם כל מה שקורה היום אתה כבר לא יכול לדעת מה צפוי מבחינת מזג האויר.

לא בעיה של גשם כל כך

תודה למי שענה. אני מחפש כרגע תשובות על הבעיה של הקור. אני יודע שיש ימים עם גשם באירופה כי כבר טיילתי אבל תמיד רק בקיץ ואני יודע שיש גשמים כל השנה. מה שאני חושש זה שיהיה לנו קר- זה לא ממש חששות שלי- יותר של האישה שכמו שאמרתי אם קר לה היא לא נהנית.

דודזוהר

New member
קר בפסח

אין מה לעשות בפסח ביום קריר ובלילה קר מאד הפתרון בלילה לא לצאת מהקרוואן זה מה שאני עשיתי באפריל

למעלה