בא לי....

R a c h e li

New member
בא לי....

אז ככה ... אתם לא מכירים אותי...... חופש יש לי פעמיים בשנה....... חופש אומר להיות רק עם עצמי..... הימים מתקרבים...בעוד 3 ימים...ניגמר.... קשה לי באמת קשה לי...להתמודד עם כל זה....אבל מנסה.... מרגישה שהכל גדול עליי מרגישה שלא מגיע לי מרגישה שמסובך לי מרגישה שסומכים עלי מרגישה קטנה........ באמת שנימאס.......הכל חוזר קניות ארנונה חשמל שיעורים חינוך ......... ינעללללללללללל האחריות שמוטלת עלי... בטח ש......אני מקטרת...והפעם כאן.... מול מסך מיפגר(גם)........אוףףףףףףףףףףףףףףףף רחלי לא רוצה שהחופש יגמר.... רחלי לא רוצה לחיות את המציאות רחלי בסערת רגשות

אלמרה

New member
הי רחלי - ברוך שובך לחיקינו.

בואי ספרי לי, אני מאזין ומקשיב סערתך סערתי, בואי שוטי בספינתי אל חוף מבטחים אביאך כבר באביב מה מסעיר? מה מטריד? מה רוצה רחלתי? על זה יאמר: (ובצדק) "פפפפפפפפחחחחחחחחחח" אהלך ביק רחלי! דברי פה חופשי!

יערית

New member
../images/Emo25.gif

געגועים לדמיון יש צורך להתרחק מעט מהמציאות הזאת הבועה הקיאה אותך מתוכה וכבר נכנסת לאחרת הדרכים אל המבצר ששמר אותך פחות ברורות לעיניך כבר מזמן אותו החופש שאמור היה להיות כאן בשבילך נדמה כי חדל להיות קיים ציורים עוד מקשטים את הדממה שלך שיהיה אפשר בה להביט אם אי אפשר לשמוע געגועים אל הפחד לאומץ הזה כבר אין גבולות כמו לשיגעון השתיקה הוציאה אותך מתוכה וכבר את שוב שותקת הדרכים אל המקלט כבר מלאות משוגעים הם סוגרים עליך {עמיר בניון}

אלמרה

New member
טוב אתן מכירות מ"שם" ...

קבלו שיתכן

R a c h e li

New member
מתנצלת....

נישפכתי וברחתי....כי כך הרגשתי....
תודה למי שהבין ולכל מי שהגיב ולמי שדיפדף....ותחלס..... כלום
רחלי בסערת רגשות שוב...

למעלה